Roger gra zaje..istą piłkę ale to piłka brazylijska ;p on gra zwodami, nietypowe podania , a nasi tego nie kumają i zanim się skapną piłka już dalekoroger udowodnił że zasługuje na pierwszą 11 bo jako jeden z nielicznych się pokazał z dobrej strony..co do piszczka to mam pewne zastrzeżenia bo kilka razy pociągnął ładnie skrzydłem
Dalej nie czytałem, bo ze śmiechu padłem... Po zatym Kołtoń jest jedynym ekspertem wPolsce z którym sie zgadzam prawie zawsze. On posiada taka wiedze jak my wszyscy razem wzięci
Byc moze sie nie popisalem ale powiedzialem ze ten gośc dla mnie jest kimś. Napewno wole oglądac studio Polsatu niż TVP i słuchac mądrości Engela czy Szaranowicza!!! Tamci dopiero sie znają :jezora:Dalej nie czytałem, bo ze śmiechu padłem..
Lubię cię robi, ale tu się nie popisałeś, wręcz przeciwnie...
Masz w podpisie "nudny byłby świat bez ironii " tak ? to teraz wiesz ,że obydwa teksty "My mieliśmy Kowalczyka, a Hiszpanie mają Torresa" oraz "Deco mógłbym się uczyć od Ciebie Piotrek (w domyśle Świerczewski) jak strzelać z dystansu" są ironią.Nie wiem jak wg Ciebie powinni mówić komentatorzy.Chyba lubisz komentarz pana Jasiny czy innego Stanisława Snopka z TVP.Studio Polsatu to jedna wielka kompromitacja. Nie rozumiem jak można w roli ekspertów stawiać pokolenie PRZEGRANYCH piłkarzy..
- Hajto
- Świerczewski
- Iwan
- Kowalczyk
- Koźmiński
to zawodnicy, którzy nigdy nic nie osiągnęli. Bo przegrana z Koreą 0-2 i z Portugalią 0-4 na mundialu do osiągnięć zaliczyć nie można, chyba, że reklamy gorących kubków z knorra to dla takiego Hajty jakieś sukces.
Pominę już kwestię, że Hajto powinien siedzeć w pierdlu, Świerczewski powinien mieć nakopane po ryju za to co choćby powiedzial kiedyś Godlewskiemu, a Kowalczyk nie ma już wątroby od wódki, która i mózgu trochę wypaliła. Najlepiej zdecydowanie z tych pseudo gwiazd wypada Brzęczek, który wypowiada się w miarę fachowo i nie sączy jadem do Benhakkera.
Co do komentatorów Polsatu to też jedno wielkie dno. Oni są najlepsi? Borek? Iwanow? Bo Kołtonia tu nie zaliczam, ponieważ to nie jest komentator tylko dziennikarz i to widać przy jego smętnych wypocinach.
Jak tak słucham, szczególnie Iwanowa to mam wrażenie, że ci wspomniani przeze mnie pseudo gwiazdorzy albo mu płacą, albo go zadowalają seksualnie, żeby wygadywał takie pierdoły. Kiedyś miałem ogromny szacunek do Bożydara, obecnie nie mam go wogóle. On myśli, ze te jego żarty typu:
- "Deco mógłbym się uczyć od Ciebie Piotrek (w domyśle Świerczewski) jak strzelać z dystansu"
czy też
- "My mieliśmy Kowalczyka, a Hiszpanie mają Torresa"
są żałosne. Po prostu żałosne.
Przy tak słabym poziomie najlepiej wypada Borek i jego "katakumby stadionu"...
Jeżeli to była ironia to do kogo ona była skierowana? Według Ciebie Iwanow ironizuje ze swoich kolegów ze studia?Masz w podpisie "nudny byłby świat bez ironii " tak ? to teraz wiesz ,że obydwa teksty "My mieliśmy Kowalczyka, a Hiszpanie mają Torresa" oraz "Deco mógłbym się uczyć od Ciebie Piotrek (w domyśle Świerczewski) jak strzelać z dystansu" są ironią.Nie wiem jak wg Ciebie powinni mówić komentatorzy.Chyba lubisz komentarz pana Jasiny czy innego Stanisława Snopka z TVP.
Masa Ekspertów? Hehehehe... Boniek np. no Boniek, wymień jeszcze jakiegoś.. bo poza Bońkiem do którego można mieć szacunek ze względu na to co kiedyś zrobił więcej nie widzę.Dla mnie studio Polsatu jest świetne.Masa ekspertów ( Boniek np.) , ciekawe komentarze , analizy pomeczowe robione przez Michała Probierza.A komentatorzy - Borek & Iwanow & Pełka to dla mnie trójka najlepszych w Polsce.Z całym szacunkiem dla "Szpaka" ale dla mnie liczy się obiektywność , brak pomyłek typu ( przy piłce Olisadebe a on mówi ,że Żewłakow strzela ).Borek nawet z nudnego meczu potrafi zrobić fajną atmosferę i chce się mecz oglądać.
Co mam? No to co powiedziałem już wcześniej. To pokolenie przegranych cwaniakow, którzy nic nie osiągnęli a potrafią tylko krytykować. Kogo mogli zaprosić? A już ci mówie kogo, np Marcina Baszczyńskiego czy Radka Sobolewskiego, którzy znają ta kadrę, byli w niej i nadal grają na poziomię w piłkę nożna albo Jurka Dudka, który ma się czym pochwalić.A nie wiem też co masz do Hajty , Świerszcza , Kowalczyka i innych.Kogo mieli zaprosić ? Engela ? Eugeniusza Kolatora ? Late , Szarmacha ?
Kluczem do zapraszania expertów było to w jakich ligach grali i jakie krają znają najlepiej.Świerczewski - Francja , Kożmiński - Włochy , Iwan - Holandia i tak dalej.
Ok, to oglądaj..Na podsumowanie : Studio Polsatu Sport Extra oglądam z przyjemnością , można się wkręcić przed meczem , sądzę ,że jesteś w mniejszości drogi Assitalio.
Mam C+ od niedawna ale mam.Twarowski ze Smokowskim mają jeszcze bardziej durne ironie od kogokolwiek.Jeśli chodzi o Nahornego to o klasę lepszym dziennikarzem nie jest.Bo jak to zmierzysz ? Linijką ? Obydwaj nie są komentatorami lecz ekspertami futbolowymi.Kołtoń swego czasu komentował sam Bundeslige na Polsacie Sport i dobrze mu szło.Jeżeli to była ironia to do kogo ona była skierowana? Według Ciebie Iwanow ironizuje ze swoich kolegów ze studia?
Trochę to by było z jego strony nieprzyjemne, nie uważasz? Moim zdaniem to nie była ironia. Uważam, że to było zwykłe lizustwo i próba rozśmieszenia kogoś (kogo? - nie wiem) głupimi stwerdzeniami. Co do komentarzy Jasiny i Snopka to Snopka nie bardzo ale Iwańskiego już owszem. Szkoda, że nie wspomniałeś o tych najlepszych czyli Smokowskim, Twarowskim czy Nahornym, podobnie jak Kołtoń dziennikarzu, a o klasę lepszym. Chyba, że nie posiadasz C+ to przepraszam.
Zarówno analizy przedmeczowe jak i pomeczowe mają na celu rozjaśnienie średniemu widzowi , laikowi niekiedy , sytuację w jakich składach grają zespoły , na jakiej pozycji grają piłkarze.Nie mają na celu kilku godzinne opisywanie meczu , z niuansami taktycznymi i strategicznymi.Nie w tym rzecz...Analizy pomeczowe robione przez kogo? Michał Probierz a co to za trener? Co on osiągnął? Sorry, ale analizy na dwie minuty w tym przez minutę yyy... eee.. aaa to ja też Ci zrobię, chcesz?
Wójcik jest solidny i ma niebywałe doświadczenie ( MŚ 2002 , MŚ 2006 i ME 2008 ).a jest jeszcze Paweł Wójcik ten to się już na pewno z księżyca urwał.
Borek ci robi atmosferę? Ok..
Woda na młyn dla mnie.Co mam? No to co powiedziałem już wcześniej. To pokolenie przegranych cwaniakow, którzy nic nie osiągnęli a potrafią tylko krytykować. Kogo mogli zaprosić? A już ci mówie kogo, np Marcina Baszczyńskiego czy Radka Sobolewskiego, którzy znają ta kadrę, byli w niej i nadal grają na poziomię w piłkę nożna albo Jurka Dudka, który ma się czym pochwalić.
No ale grali w tych ligach , mieszkali w tych państwach , znają mentalność tych ludzi.Wiem na jakiej zasadzie ich dobierali, tylko kiedy oni tam grali to we Francji brylował Deschamps, we Włoszech Baggio, w Holandii Davids, a w Niemczech Bierhoff więc to trochę nie trafione, nie uważasz?
Ich ironie są śmieszne i na miejscu.Mam C+ od niedawna ale mam.Twarowski ze Smokowskim mają jeszcze bardziej durne ironie od kogokolwiek.Jeśli chodzi o Nahornego to o klasę lepszym dziennikarzem nie jest.Bo jak to zmierzysz ? Linijką ? Obydwaj nie są komentatorami lecz ekspertami futbolowymi.Kołtoń swego czasu komentował sam Bundeslige na Polsacie Sport i dobrze mu szło.
No właśnie, więc takie "rzeczowe" analizy potrafi zrobić każdy kto choć troche sie interesuje sportem, wiec czym tu sie zachwycac?Zarówno analizy przedmeczowe jak i pomeczowe mają na celu rozjaśnienie średniemu widzowi , laikowi niekiedy , sytuację w jakich składach grają zespoły , na jakiej pozycji grają piłkarze.Nie mają na celu kilku godzinne opisywanie meczu , z niuansami taktycznymi i strategicznymi.Nie w tym rzecz...
Tytuły to wiesz gdzie sobie może wsadzić?A co do Borka to tytuł najlepszego komentatora TV do czegoś zobowiązuje.Atmosfera to mało.Nie myli się i jest wiarygodny.
Człowiek lasu? Człowiekiem lasu też jest Cimoszewicz, a gdyby kandydował byłby prezydentem. Nie rozumiem więc Twojego toku rozumowania.Woda na młyn dla mnie.
Sobolewski - od kilku lat nie udzielił wywiadu w prasie o TV nie wspominając więc jak ty chcesz żeby on był ekspertem jak to jest człowiek z lasu.
Baszczyński - nie gra w kadrze od dłuższego czasu.
-----------------------------------------------------No ale grali w tych ligach , mieszkali w tych państwach , znają mentalność tych ludzi.
Ja też mieszkałem we Włoszech i chodziłem na mecze, to znaczy, że jestem ekspertem od Serie A?
Prawie w 100% popieram tą wypowiedź..Moim zdaniem w tym studiu, powinni pracować: Kołtoń, Boniek, Michniewicz i jeszcze może Fedek. Reszta to dla mnie frajerzy. Siedzą nażelowani Bogowie piłki nożnej, którym się wydaje, że zdobyli nie wiadomo co. Najważniejsze dla nich jest jakim wynikiem zakończył się mecz tenisowy Bońka z Gianim.
I najlepsze tektsy np. Iwanova po meczu z Austrią do Hajty. Wam nigdy nie brakowała ambicji w meczach kadrowych, a ja się pytam co pokazał Hajto na MŚ w Korei, gdzie Koreańczycy objeżdzali ich jak chcieli, nie wspominając już o Paulecie. Jak się Hajto wypowiada to mnie coś trafia. Robią z niego takie Bóstwo, jak grałby przez 10 lat w Bracelonie w pierwszym składzie i nie wiadomo co jeszcze.
Jedynie, który mi się tam podoba to Boniek, bo sam był trenerem i wie co to znaczy. Najłtwiej jest siedzieć i krytykować.