no ja mówię pewien nie jestem, trzebaby w umowę zajrzeć, ale w sumie nigdzie nie jest powiedziane, że innego by nie sponsorowali.
generalnie to kasa nie jest aż taka ważna, kasa na pensję dla trenera spokojnie się znajdzie. Jeżeli ktoś chce wywalić Leo tylko dlatego że kosi za dużo siana to jest to argument bez sensu. Leo nie jest złym trenerem, jak ktoś powiedział wyżej już my po prostu nie mamy za dobrych piłkarzy. Problem jest w tym że Beenhakker nie bardzo chce sprawdzać w kadrze innych i mój główny zarzut w jego kierunku to to że na pierwszej konferencji prasowej zarzekał się że nie będzie grania za zasługi i będą powoływani tylko ci co grają na co dzień w klubach. Nie trzyma się tego i widać często gołym okiem że niektórym piłkarzom brakuje grania o stawkę, np taki Smolarek. Póki grał w Dortmundzie i jeszcze wchodził na boisko w Racingu to grał inaczej, potem jak już przestał grać tylko trenował to był w beznadziejnej formie, no taka prawda. A w tamtym czasie Artur Wichniarek w Arminii strzelał gola za golem. Leo po prostu nie powołuje tych którzy na daną chwilę grają w klubach i są w najlepszej formie i tyle. Tak szumnie to zapowiadał a teraz ma to gdzieś i to jest najgorsze.