Najlepiej wklepać podane tutaj i sprawdzić. działa na pewno gazette25.ktory obecnie kod jest aktualny do kasyn z tej grupy? z gory dzieki za odpowiedz
jesli chcesz wyplacic na MB to zdecydowanie wplacaj przez MBJaką metodą lepiej wpłacać te 20$ żeby później wyplacić p24 czy MB?
spokojnie nie powinno Ci zginąc- ja też czekałęm prawie 2 mies zanim się za to zabrałem ale wypłaciłemMam pytanie, czy wygrana z tej promocji "gazette25" jest okreslona czasowo, udalo sie obrocic, i mam te 125 $ moge sie zajac wyplata za jakis czas np. miesiac lub dwa ? czy gdzies w regulaminie jest zapis o terminie wyplaty tego lub cos w tym stylu ? Nie chcialbym niemilej niespodzianki w postaci takiej, ze wejde sobie za 2 tygodnie w celu wyplaty a kasa zniknie a ja zrobie wielkie oczy 0.o ?
1. Przecież niżej masz opcję wpłaty Skrill-Moneybookers, nie wiem dlaczego chcesz kombinować przez P24.Dzięki.No to zdecydowanie zlecę wypłatę na MB ????
Gdy wpłacę pieniądze tą opcja p24-by Skrill to odblokują mi wypłatę na Skirlla?
Skorzystałem z kodu na 50$ rozumiem ze teraz po wpłacie 20$ depozytu żeby wypłacić maxymalną kwotę 250$+depozyt musze zlecić 320$,reszta przepadnie tak? ????
EDIT:
Ten formularz potwierdzający z 1 postu jest aktualny i dalej go wymagają?
Trzeba wypełniać miejsca odnośnie numerów kart i kont na jakie zlecamy wypłatę?
Jak wpłacam/wypłacam na MB musze to w ogóle wypełniać?
To jest bardzo śmieszne! I najlepsze że "Polka"? Lub Pani ogarniająca "Polski" język zadała pierwsze pytanie czy jestem uczniem czy pracownikiem i po prostu zrobiła taki bezczelny, bo inaczej tego nie ujmę myk. Ludzie to są jednak skur... i inaczej tego nie określę. Wiadomo, że dla ucznia w moim wieku 150zł od ręki tak przydałoby się ogromnie A to jest sprawa bezczelna. ???? Dla Manhattan Slots.Z tym wiekiem, ze uczen student to faktycznie dziwne, nie mozna pominac tego faktu ? poprostu przemilczec sprawe ?
A jak nie pracuję? Skąd mam wziąć ten skany? Depozyt już wpłaciłem...Mylisz sie . Przechodziłem weryfikacje w HN i czegoś takiego to jeszcze na oczy nie widziałem, mnóstwo pracy było przy tej weryfikacji w każdym razie trzeba ostro wykluczać to że jest się studentem oraz zapewniać że pracuje na pełny etap przy czym wymagają skanów pasków z wypłaty czy pitów . A i mam pytanie właśnie odnośnie tej grupy to czy jeśli wypłacałem z Highnoon to moge też próbować z innego kasyna ich grupy ?