Swoją drogą ja postawiłem na "NIE" w tym zakładzie co mówiłeś po 2,4, nienajgorsza propozycja moim zdaniem.Faktycznie moj blad chodzi tak jak mowicie o zawodnika ktory dostanie kartke siedzac na lawce rezerwowych. Dzieki za info ????
Swoją drogą ja postawiłem na "NIE" w tym zakładzie co mówiłeś po 2,4, nienajgorsza propozycja moim zdaniem.Faktycznie moj blad chodzi tak jak mowicie o zawodnika ktory dostanie kartke siedzac na lawce rezerwowych. Dzieki za info ????
Miejsca 1-8 czyli muszą trafić do 1/4.Szukam jakiegoś zakładu dla siebie, tak żeby pograć dłużej i po przeanalizowaniu oferty buków widzę pewien bet (przynajmniej według mnie) Pograć faworytów grup na kuponie: "Klasyfikacja końcowa 1-8 " Tylko teraz pytanie do Was znawcy. Wytypowane przeze mnie drużyny oprócz wyjścia z grupy muszą pokonać również 1/8 finału tak? znaleźć sie w 1/4 finału żeby zakład został uznany za wygrany? czy wystarczy awans do 1/8?
Generalnie popieram, ale ja bym skorygował na tym kuponie zamiast Australii - Panamę. Peru i Dania dla mnie za słabe na ryzykowanie, że Australia ich nie pyknie. Jak pograsz dzisiaj i dorzucisz jakiś bet na polską reprezentację po min. kursie 1,06 to możesz bez podatku bez czekania. Ja zagrałem w ten sposób dając pow. 1,5 goli w meczu z Senegalem.Witam. Ja skleje coś takiego na fazę grupową w Totolotku :
Japonia nie wyjdzie z grupy - 1,35
Korea nie wyjdzie z grupy - 1,25
Australia nie wyjdzie z grupy - 1,18
Iran nie wyjdzie z grupy - 1.1
Arabia Saudyjska nie wyjdzie z grupy - 1,08
AKO 2,37
Puszczam w piątek bez podatku za tysiaczka szanse powodzenia myślę że bardzo duże. Japonia chyba najslabsza w naszej grupie, zawirowania przed mundialem, zmiana trenera raczej dobrze nie wróży. Sportowo też odstają od naszych i Kolumbii i to wystarczy by nie wyszli z grupy. Podobnie Koreańczycy - Niemcy, Meksyk, Szwecja to chyba za wysokie progi dla azjatów . Iran najsłabszy w grupie B nie ma się co rozpisywać, podobnie z Arabią Saudyjską w grupie A, awans którejś z tych drużyn byłby olbrzymią sensacją. Na koniec Australia i chyba najmniej pewny z tych typów moim zdaniem . Francja poza zasięgiem, ciekawy będzie drugi mecz z Danią ale myślę że nasi grupowi rywale z eliminacji ogarną. Wiadomo że jakieś niespodzianki będą ale patrząc na te zespoły żaden z nich nie powinien znaleźć się w fazie pucharowej.
pomyłka buka ? Jak pomyłka i tak anulują. Jeśli nie wszystko grać na under ????Panowie a czy ktos sprawdzal i interesował sie zakladami z Fortuny z zakładki "Specjalne na dzień"
Rozumie ze sa to zaklady na jeden dzien meczowy. Jutro jest tylko jedno spotkanie a linie powystawiane jak na 3/4 spotkania.
Przeczytaj sobie co dokładnie chcesz grać. Nie wyświetliły Ci się notatki w tych zakładach a tam info, że dotyczy 4 spotkań.Panowie a czy ktos sprawdzal i interesował sie zakladami z Fortuny z zakładki "Specjalne na dzień"
Rozumie ze sa to zaklady na jeden dzien meczowy. Jutro jest tylko jedno spotkanie a linie powystawiane jak na 3/4 spotkania.
Ok. Dzieki. Na wersji mobilnej nie widać tego odrazu.Przeczytaj sobie co dokładnie chcesz grać. Nie wyświetliły Ci się notatki w tych zakładach a tam info, że dotyczy 4 spotkań.
Gdzie pograłeś kartkę dla Ramosa? Nie widzę nic takiego na Fortunie.Sergio Ramos powyżej 1 żółtej kartki w całym turnieju, Brazylia/Niemcy/Hiszpania awansują do 1/16
Przyznam szczerze to AKO pograłem (do tej pory) najmocniej. Uważam, że jest to zakład warty mniej niż 2.25... i to stanowczo.
+
Robert Lewandowski strzeli przynajmniej 1 bramkę w fazie grupowej (kurs 1.37)
AKO: ~3.0 x 8j (pograne 3-krotnie w celu ominięcia dodatkowego podatku)
Kurs spadł juz do 3,2...Obrona to taka formacja, że albo wychodzisz od pierwszej minuty albo nie wychodzisz w ogóle (chyba, że trafi się kontuzja <odpukać>. Nasza obrona funkcjonuje "całkiem nieźle" w obecnych zestawieniach i nie sądzę, żeby Nawałka kombinował coś w drugiej połowie albo od 70 minuty. Jedyne zmiany w obronie jakie jestem w stanie zrozumieć w tym momencie meczu to musimy gonić wynik i przechodzimy z gry czterema obrońcami na formację 3-x-x(-x), ale w takim przypadku tracimy obrońcę, a nie zyskujemy, czyli Glik nie wchodzi.
Bardzo bym chciał, żeby Glik zagrał już z Senegalem, ale nie sądzę, żeby tak się stało. Mówią, że na Japonię będzie gotowy, ja jestem niemal pewny, że zagra już z Kolumbią, ale niestety Senegal to trochę za wcześnie.
@Edit:
Odpowiadając jednak na pytanie moim zdaniem nie musi wystąpić od pierwszej minuty i chodzi o sam fakt pojawienia się na boisku. Kurs może kusić, ale niestety moim zdaniem odpada. Selekcjoner nie zaryzykuje odnowienia urazu już w pierwszym meczu.