Czas rozliczyć długoterminówki
Fraser Forster zostanie powołany na EURO @ 2,70 Betsson
Danny Welbeck zostanie powołany na EURO @ 3,50 Betsson
Phil Jagielka NIE zostanie powołany na EURO @ 3,50
Unibet
Pozostałe typy, które podawałem jeszcze nierozliczone, ale mam nadzieję, że nie przytrafią się komuś kontuzje, tak jak Welbeckowi, który był pewniakiem. Forster jest powołany, Jagielka nie, nie podawałem tutaj Walkera
, ale grałem, że pojedzie. No i dziś jeszcze polecam Drinkwatera
. Żałuję, że nie pograłem Rose'a jak był kurs 10,00
Zawodnik rozpocznie mecz - Eric Dier NIE @ 5,00 Bet365
Zawodnik rozpocznie mecz - Jack Wilshere NIE @ 2,25 Bet365
Zawodnik rozpocznie mecz - James Milner TAK @ 4,00 Bet365
Zawodnik rozpocznie mecz - Jordan Henderson TAK @ 2,50 Bet365
Zawodnik rozpocznie mecz - Raheem Sterling TAK @ 3,00 Bet365
Kolejne
Polska - najlepszy strzelec - Arkadiusz Milik @ 6,50 Unibet
Na Euro zagramy prawdopodobnie te 3-4 mecze. Wiadomo, że w dłuższej perspektywie czasu to Lewy zdobywa najwięcej bramek dla naszej reprezentacji, jednak na tak krótkim dystansie 3-4 meczów najlepszym strzelcem może być ktokolwiek, komu akurat wyjdą te mecze. Stawiam na Milika, dlatego że jest to napastnik, drugi nasz najlepszy strzelec, udowodnił w reprezentacji i w klubie, że potrafi strzelać. Milik w eliminacjach zdobył prawie połowę mniej bramek niż Lewy, jednak nie umniejszając nic Lewemu, niemal połowę tego dorobku nabił sobie na meczach z Gibraltarem i z Gruzją, w końcówce spotkania. Biorąc pod uwagę wagę zdobytych bramek, czyli bramki otwierające mecz i te decydujące o końcowym wyniku, to wygląda to bardzo podobnie u obu piłkarzy. Wg mnie 6,50 to fajny kurs na Milika i warto to zagrać.
Niemcy nie dotrą do ćwierćfinału @ 3,20 Unibet
Nie wiem czy ktoś też to zauważył, ale w ostatnich kilkunastu latach często tak bywa, że zespół, który wygrał na ostatnim wielkim turnieju słabo radzi sobie na kolejnym.
MŚ 1998
Francja
EURO 2000
Francja
MŚ 2002
Francja nie wychodzi z grupy, wygrana
Brazylia
EURO 2004
Francja odpada zaraz po wyjściu z grupy, wygrana
Grecja
MŚ 2006
Grecja nie awansowała na MŚ,
Brazylia odpada w ćwierćfinale, wygrana
Włochy
EURO 2008
Grecja nie wychodzi z grupy,
Włochy odpadają zaraz po wyjściu z grupy, wygrana
Hiszpania
MŚ 2010
Włochy nie wychodzą z grupy, wygrana
Hiszpania
EURO 2012
Wygrana
Hiszpania
MŚ 2014
Hiszpania nie wychodzi z grupy, wygrana
Niemcy
Tak mniej więcej to wygląda. Po wygraniu MŚ
Niemcy spuścili nieco z tonu i w eliminacjach potrafili tracić punkty. Wydaje mi się, że obecna reprezentacja jest słabsza od tej, która zdobywała MŚ. Trudno sobie wyobrazić, żeby
Niemcy nie wyszli z grupy, tym bardziej, że teraz wyjść mogą nawet 3 drużyny, jednak mimo to stawiam, że do ćwierćfinału nie wejdą po kursie 3,20.