>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Ciekawe linki

toudi 715

toudi

Użytkownik
Zachowanie publiczności skandaliczne aczkolwiek zachowanie Sharapovej jest równie skandaliczne. Nie znosze tej zawodniczki, mam serdecznie dosyć sluchania jej orgazmów. Śmieszy mnie tłumaczenie, że to część jej gry itp., wycie jest wyuczone a jego celem jest denerwowanie przeciwniczki. Można czasami jęknąć ale bez przesady. Uważam, że władze tenisa powinny coś z tym zrobić bo jest to po prostu żałosne...
Widze, że moj ulubiony zawodnik Del Potro ma coraz więcej fanów:spokodfhgfh:

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Panowie i Panie, powiedzcie mi gdzie w necie oprócz justin.tv będzie duży wybór spotkań na Wimbledonie do oglądania, bo trochę irytuję wymysł działaczy justina by kupować PACC, a bez niego co jakiś czas wyłączają relację by ją znowu wlączyć.

L 0

lukas15

Użytkownik
Na betfair nie trzeba mieć środków na koncie wiem bo tam oglądam wimbledon i nie ma żadnych problemów. Przy okazji mam pytanie, czy na bet 365 i na betfair są takie same spotkania czy inne?

gusto 695

gusto

Forum VIP
Na betfair nie trzeba mieć środków na koncie wiem bo tam oglądam wimbledon i nie ma żadnych problemów. Przy okazji mam pytanie, czy na bet 365 i na betfair są takie same spotkania czy inne?
Nie wiem jak na bet fair, bo tam nie oglądam ale na bet365 trzeba mieć środki ale co za problem wpłacić te symboliczne 10zł przez mb.
Teraz już na bet365 będą pokazywane wszystkie spotkania singlowe kobiet i mężczyzn i niektóre deblowe i mikstów.

F 0

filweb

Forum VIP
Jeśli chodzi o spotkania, to na obu serwisach relacje dostarcza ta sama australijska firma, nazwy nie pamiętam. Identyczne relacje, z tą różnicą, że na Betfair jest ich zdecydowanie więcej, np na Wimbledon mają full coverage ( mają wszystkie spotkania, również deblowe) i na Betfair masz dużo większy ekran takiego meczu. Ja osobiście wolę wcale nie oglądać, niż robić to na Bet365. Mam nadzieję, że BF będzie niedługo oferowało swoje relacje w full screen - nawet, jeśli będzie to płatne, to chętnie skorzystam, bo mają bardzo dobry komentarz, od którego ciężko się odzwyczaić.

B 30

boher

Użytkownik
Po pierwsze, na bet365 i na betfair można oglądać nie mając kasy na koncie.
Po drugie, zdecydowanie lepiej ogląda sie na betfair, bo tak nie przycina (mam 4 MB/s) i można powiększyć obraz nie tracąc wiele na jakości + komentarz.
Po trzecie, PS Extra i do przodu ????

B 30

boher

Użytkownik
Praktycznie wszystkie, które mają kamery. Pokazują przez cały dzień z pierwszeństwem mecze Polaków (nawet w debla Kubota ostatnio pokazywali, dzisiaj chyba nie będzie, bo na korcie 7 nie ma kamery), potem najciekawsze inne.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Po pierwsze, na bet365 i na betfair można oglądać nie mając kasy na koncie.
Po drugie, zdecydowanie lepiej ogląda sie na betfair, bo tak nie przycina (mam 4 MB/s) i można powiększyć obraz nie tracąc wiele na jakości + komentarz.
Po trzecie, PS Extra i do przodu ????
Na bet365 tylko jak masz coś na koncie.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Unibet - również trzeba mieć chociaż 1gr na koncie
BetFair - nie wiem czy za darmo czy nie bo mam 1 eurocenta tam, ale wszystkie mecze są i stream najlepszy ze wszystkich

gusto 695

gusto

Forum VIP
Sprawdziłem dzisiaj. Porównałem stream z bet365 i BetFair. Wielkość okna minimalnie, dosłownie o pół milimetra jest większa na bet365. Jakość jest taka sam. Ogólnie design lepszy na bet365. Na unibecie nie wiem, nie sprawdzałem. Zauważyłem, ze jak z jakimś meczem są problemy na bet365 to są one tez na BetFair, czyli tak jak ktoś pisał do obu tych bukmacherów streamy dostarcza ta sama firma.

Do góry Bottom