>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ciekawe linki

K 0

kzysiek

Użytkownik
kilka lat temu Wimbledon można był oglądać na kilku kortach poprzez interaktywne kanały BBC i było to za free ale teraz już tego chyba nie ma

F 0

filweb

Forum VIP
To ja nie wiem jakie Ty masz Betfair, bo u mnie screen jest spokojnie 3 razy większy.
Dobra kończymy ten temat. W bet365 trzeba wybrać opcję przekaz na żywo. Wtedy masz okienko takie jak na BetFair albo ciut większe ale na pewno ładniej to wszystko wygląda niż na BF. Koniec tematu bo zamiast podawać ciekawe linki i strony to dyskutujemy o streamach na bet365 i BF. - Gusto

V 0

valdor

Użytkownik
Ktos orientuje sie, czy na Bwinie też jest transmitowany wimbledon?

Btw. Dlaczego niektorzy odradzaja granie tenisow na Bwinie?

edit:

dzieki Filweb, teraz juz wszystko jasne ????

F 0

filweb

Forum VIP
Kursy są tam znacznie niższe, niż nawet na tych portalach, które uchodzą za przeciętne.

http://www.oddsportal.com

Porównaj sobie tutaj kursy większości wiodących buków. Ludzie, którzy dużo grają wybierają najczęściej :

Betfair - zdecydowanie najlepsze kursy, ale to jest giełda zakładów, więc na mniej popularnych turniejach WTA w pierwszych rundach czasem możesz mieć problem z postawiniem czegokolwiek. Drugi problem dla początkujących to mimimalny zakład - kiedyś 4 ojro, teraz podobno 2, ale jak Ci się spodoba, to znajdziesz w googlu jak to obejść ????

Pinnacle Sports - polecam. Najwyższe kursy poza BF, darmowa wypłata na Moneybookers, pełna oferta, poza Challengerami. Ale wg mnie mało kto zna się na tyle na tenisie, żeby stawiać Challe.

5Dimes - ostatnio polecił mi tego buka Prasa, chociaż założyłem konto, to jeszcze z niego nie skorzystałem, ale ma bardzo zbliżoną ofertę kursową do Pinnacle. Jak już ktoś gra na większe kwoty, warto w obu mieć trochę kasy, bo stawiając 5 tys. PLN mała różnica w kursie (0.02) to jest już coś.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Nie mam linku, ale mam pytanie, bo coś komentatorzy wspominali dzisiaj w I półfinale ale nie słyszałem całości.
Otóż: Czy wielkoszlemowy sędzia ze stołka musi znać podstawy 8 podstawowych języków świata?

whydack 0

whydack

Użytkownik
Jest jakaś stronka gdzie znajde wszystie dotychczasowe mecze w AO 2010 od 1 rundy? Ewentualnie skróty.

PS. Głównie chodzi mi o Federera

F 0

filweb

Forum VIP
http://videos.eurosport.com/eurosport-player/
Musisz założyć sobie Eurosport Player i wtedy masz tam do obejrzenia wszystkie mecze z kortów Rod Laver, Hisense, Margaret Court, 1, 3 i 6, tak więc wszystke mecze Fedexa są na bank ( tak naprawdę nie ma tylko części spotkań 1 i 2 rundy z udziałem mniej znanych graczy ).
A jak tylko powtórki Cię zadowalają, to na stronie ATP i na stronie Tennis TV coś powinno być.

Z 0

zirconek

Użytkownik
Witam. Interesuje mnie stronka gdzie znajde jak konkretny zawodnik prezentował się w danym turnieju rok w rok.

Dajmy na to Verdasco w turnieju w Barcelonie, rok po roku gdzie doszedł i poszczególne rezultaty. Z góry dziękuje

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
oficjalna strona ATP, wybierasz turniej i masz wyniki z kazdego sezoni dalnego zawodinika. Musisz poszukac takiej opcji. Wpisz nazwisko zawodnika i tam masz wsztskie info na jego temat i wszytskie wyniki.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Może warto by było stworzyć specjalny temat do wklejania jakiś ciekawych skrótów meczów, fajnych wymian, czy śmiesznych sytuacji na korcie. Taki temat jest np. w dziale &#39;żużel&#39;. No chyba, że uznajecie, że ten temat ma służyć do w/w filmów.
Ja akurat dziś trochę z nudów znalazłem filmik z dnia dziecka (chyba), pomiędzy Agassim - Roddickiem (młody Roddick ????) i McEnroe. Rok 2001 ! Warto obejrzeć jak to było kiedyś, a moze dla nie których to tylko przypomnienie ;). Part1:
http://www.youtube.com/watch?v=XwLMklCKiNQ&amp;amp;feature=related
Part2 po prawej stronie znajdziecie na Youtube.
Przy drugim szczególnie można się nieźle uśmiać ????

Do góry Bottom