Aktualnie w Łodzi (kort MKT) rozgrywane są narodowe mistrzostwa Polski w tenisie ziemnym !
o 11 będą rozgrywane półfinały, wystarczy wejsc na strone ( poszukać w google MKT ŁÓDZ) , na głównej stronie będzie relacja
LIVE !!! - myslę że warto zaobaczyć co tam piszczy w trawie polskiego tenisa, jaki jest kazdy wie...bardzo słabiutki...amatorów co nie miara, mnóstwo ludzi gra rekreacyjnie, kluby słabiutkie, PZT z problemami finansowymi itd...szkoda że Krauzego zniechęcili, tyle facet łożył na młode talenty, opłacał samoloty, pobyty, wyzywienie...stworzył fajne podstawy finansowe i organizacyjne - między innymi Radwańskie bardzo mocno z tego skorzytały, Kubot takze ! pamiętacie jak Iska wygrała Wimbledon juniorski - wszystko sponsorował Krauze! teraz PZT nie ma pieniędzy i nawet nie wysyła juniorów na Szlamy bo nie ma kasy!!!
relacja
LIVE od 11.00
oto link :
http://www.mkt-lodz.com/plus_open/start.html, sam jestem ciekawy jak to bedzie wyglądała ta transmisja ?
pozdrawiam, Andre@
---
@ a teraz patrze na strone
www.pzt.pl i tam tez jest ten sam link z transmisji
LIVE!
---
Transmisja dramatyczna - kamera fruwa tam i z powrotem, po paru minutach dałem sobie spokój, transmisja taka jak polski tenis - słaby, bardzo słaby! Dawno się z takim czyms nie spotkałem ! Oglądałem setki transmisji gdzie kamera jest statyczna, ana mistrzostwach polski facet obraca kamerą po korcie - co za amatorka, rece opadają !!!
Andre@