>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Chodzi o to, żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Witam ponownie. Jeden temat już prowadziłem, dupy nie urywał i z różnych powodów olałem dalsze prowadzenie. Teraz z nowym rokiem chcę spróbować swoich sił od nowa.

Pojawiać się będą moje, futbolowe typy często poparte analizą. Wszystkie inne za radą forumowych speców czy wygrzebane gdzieś w sieci.

Dość gadania, do roboty.

---

Chelsea - QPR
zmiennik strzeli bramkę @ 4.15 Marathonbet ✅
stawka: 15,00 EUR

Nie ukrywam, że w tym typie liczę głównie na Chelsea. Goście powinni dostać tutaj straszny oklep. W futbolu zdarzają się niespodzianki - to jedyny argument przemawiający dzisiaj za QPR. Benitez na koniec świątecznego maratonu porotował składem i tak na ławce pozostali: Ramires, Hazard, Piazon i Mata. Wyłączając Piazona który mało grywał pozostała trójka w EPL strzeliła 18 bramek. Ja sobie spróbuję. A jak jakiś rezerwowy z QPR coś strzeli, to też fajnie.

Jajca.????
Mały błąd w analizie mi się wkradł - trio Ramires, Hazard i Mata strzeliło w Premiership 14 goli, a nie 18.

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 907

pawel-1

Użytkownik
Anders Jacobsen - Kamil Stoch
Anders Jacobsen @ 1.60 ⛔
Vladimir Zografski - Martin Schmitt
Vladimir Zografski @ 1.85 ⛔
AKO: 2.96 Tobet
stawka: 100,00 PLN

Vladimir Zografski - Martin Schmitt 1 (1.85) Expekt

Martin nic nie pokazał u siebie i wątpie żeby coś pokazał w Austrii,dla mnie ta wielka postać tego sportu oddaje jedne z ostatnich skoków w karierze.

Bułgar jak nie będzie miał problemów z kostiumem to powinno być spokojnie a taki kursik kusi.
Konkurs w Innsbrucku piątek 13:45

Anders Jacobsen vs Kamil Stoch

@ 1.6 Tobet​

No po prostu hit. Czekałem na taką parę już podczas konkursu w Ga-Pa, ale się nie doczekałem, za to co się odwlecze to nie uciecze. Tobet zaserwował nam H2H, które trzeba spróbować pobrać za poważną stawkę. Anders &quot;kot&quot; Jacobsen jest w niesamowitym gazie, dodaje do tego typu pewnego handicapu jego wyluzowanie podczas oddawania skoków, banan na ustach i do przodu, Norweg wystrzelił z formą na T4S i ma o co walczyć w jutrzejszym konkursie tym bardziej, że jego najgroźniejszy oponent - aktualny triumfator T4S w sezonie 2011/12 Gregor Schlierenzauer skacze u siebie i skacze bdb co pokazały dzisiejsze treningi i kwalifikacje i nie zamierza składać broni wręcz przeciwnie. Kamil jak to Kamil w kwalach świetnie, w konkursie w pierwszej serii czasem wystrzeli, ale brakuje koncentracji czy właśnie tego luzu i drugi skok na tyle słaby, że nie jest w stanie zakończyć konkursu chociażby na ostatnim stopniu podium. Dzisiejsze skoki napawają dużym optymizmem przed jutrzejszym konkursem, jutro jak mu powieje może pofrunąć bardzo daleko, ale Jaco może jeszcze dalej :razz: Warto dodać, że Norweg i ogólnie ekipa Norge ma lepsze prędkości najazdowe co też jest handi w strone Andersa. Warunki pogodowe dzisiaj były dobre, Kot w wywiadzie powiedział, że jutro ma być spokojnie, więc warunki powinny być w miarę równe dla wszystkich. Każdy widzi co wyprawia ten sympatyczny chłopak z kraju malowniczych fiordów. Jak pamiętamy Anders w 2011r. zakończył karierę jako skoczek narciarski z powodu braku motywacji. Na początku ubiegłego roku zdecydował się wznowić karierę i teraz motywacji mu raczej na pewno nie brakuje. Jacobsen ma szansę zostać 3 norweskim skoczkiem w historii, który zdoła wygrać co najmniej 2x T4S. Co do tego luzu, który zauważyłem podczas jego ostatnich prób i o którym wcześniej wspomniałem to znalazłem taką oto informację

I teraz już wszystko jasne, polecam ten typ bo nie często trafia się taka okazja :rolleyes:

Wątpie żeby w innym buku jeżeli w ogóle będzie taka para był większy kurs.
????

Po pierwszej serii było elegancko...

P 907

pawel-1

Użytkownik
Southampton - Chelsea
Chelsea @ 1.70 WilliamHill ✅
stawka: 25,00 EUR

Jeden wniosek wyciągam po meczu The Blues z QPR - gdyby mieli klasowego napastnika to by to wygrali. Ze dwa razy Torres zachował się w polu karnym tak jak nie powinien. Jutro do dyspozycji Beniteza będzie już Demba Ba. Hiszpan w bardzo ciepłych słowach wypowiadał się o nowym nabytku. Zaznaczył, że chce jak najszybciej wprowadzić go do drużyny. Występ Senegalczyka(może nie w pełnym wymiarze czasowym) jest dla mnie oczywisty. Nieobecny nadal pozostaje Cech, ale Turnbull przez te 135 minut od kiedy go zastąpił grał dobrze. Hamulcowy Marin popatrzy na mecz z boku, a do wyjściowej jedenastki awizowani są Mata z Hazardem. Do składu powróci Mikel zapewne zastępując Lamparda. Benitez w wywiadzie powiedział, że ma nadzieję na pozytywną reakcję zespołu na ostatnią porażkę. Niebiescy FA Cup traktują poważnie bo być może to jedyna szansa na trofeum w tym sezonie. Soton ma problem z wygrywaniem spotkań. Od czasu domowego 1-0 z Reading przegrali u siebie z Sunderlandem 0-1 oraz zremisowali z Arsenalem 1-1 chociaż byli stroną dominującą. Do tego dochodzą podziały punktów - pierwszy na Craven Cottage i drugi, frajerski na Britannia Stadium. Drużyna Artura Boruca(bardzo niepewnego w spotkaniu z Kanonierami, mam nadzieję, że zagra:razz ???? raczej do końca będzie walczyć o utrzymanie. &quot;Problem&quot; w postaci FA Cup chyba nie jest im potrzebny. U gospodarzy świeżych problemów kadrowych brak. Nadal bez Lallany i Clyne. A, no i Chelsea jest lepsza.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Krista Lahteenmaki - Charlotte Kalla
Krista Lahteenmaki @ 1.66 Bet365 ✅

Krista startuje 4 sekundy wcześniej, na ścianie w ostatnich 2 sezonach lepsza o 1.24 i 34 sekundy
????

Otrzymane punkty reputacji: +11
P 907

pawel-1

Użytkownik
Real Madryt - Real Sociedad
Cristiano Ronaldo dostanie żółtą kartkę @ 6.00 Betsafe ✅
stawka: 50,00 PLN

CR - 4 kartki na koncie. Mecz z Sociedad, być może będzie musiał częściej wracać do obrony, bo Baskowie będą groźnie kontrować. Następny mecz z Osasuną - idealny mecz na pauzę (choć nie piszę, że na El Sadar będzie im łatwo), a potem by wrócił na Mestalla z Valencią (bez wątpienia - rywal cięższy do ogarnia).
Super informacja i ja chcę z tym polecieć dalej. Ten mecz to 18 kolejka, a w 26 są Gran Debri. Wychodzi na to, że CR7 musi się wyczyścić najpóźniej w 24 serii spotkań. Mam więc 7 meczów - 7 progów progresji. Liczę się z tym, że im dalej tym kursy będą mniej atrakcyjne. Pewnego poziomu, zakładam, że około ~4.00, nie powinny jednak przekroczyć do meczu z Valladolid. Gdzie widzę największe szanse powodzenia? Zgodzę się z Vidalem, że może łapać już jutro by pauzować z Osasuną i czystym wrócić na Valencie. Poza tym dobrym momentem na przerwę wydają się domowy mecz z Getafe(kartkę trzeba złapać z Valencią) i wyjazd do Granady(kartka z Getafe). Czyszczenie się na tym tym terenie uznaję za mało prawdopodobne, bo w następnej kolejce spotaknie z Sevillą(w którym kartkę może śmiało łapać). Potem już mecz ostatniej szansy - kartka u siebie z Rayo Vallecano, mecz na El Riazor na trybunach i powrót na Gran Derbi. Jestem dobrej myśli.

TAAAAAAAAAAAAAAAK!!!

Otrzymane punkty reputacji: +6
P 907

pawel-1

Użytkownik
Fiorentina - Pescara
obie drużyny strzelą bramkę @ 2.14 Marathonbet ⛔

Moim zdaniem szanse powodzenia tego zakładu są wyższe niż wskazuje na to kurs. Generalnie Viola mocno przeceniona w tym meczu, ~1.22 na ich zwycięstwo to po prostu śmiech na sali. Pescara przystąpi do meczu w optymalnym zestawieniu natomiast Montella nie będzie mógł skorzystać z kluczowej dla defensywy postaci - Gonzalo Rodrigueza. Argentyńczyk musi odbyć pauzę za kartki. Dwa ostatnie wyjazdy Pescary to Neapol i Mediolan gdzie mimo solidnych oklepów byli w stanie pokusić się o honorową bramkę. Fiorentina natomiast notowała btsy w 4 kolejnych meczach domowych, a z mocarzami nie grała: Cagliari, Atalanta, Sampdoria i Siena.

0-2 śmiech. a zabrakło odwagi Pescare z podpórką zagrać...

P 907

pawel-1

Użytkownik
Cheltenham - Everton
Everton strzeli bramkę w obu połowach @ 2.02 Marathonbet ✅

Cheltenham to czwarty(ze stratą 9pkt do lidera po 25 kolejkach) zespół League Two... League Two! Różnica 4 pięter! Drużyny dzieli przepaść i to jutro będzie widoczne na boisku. Moyes w wywiadzie zapewnił o szacunku dla rywala, zapowiedział pełną koncentrację oraz chęć awansu do kolejnej rundy. O trofeum warto walczyć gdyż daje ono miejsce w Lidze Europejskiej, a Everton wcale w TOP5 sezonu skończyć nie musi. W tamtym roku był półfinał. Jak będzie teraz? Przekonamy się ale na początek wymarzony rywal. Dobra atmosfera po wygranym wyjeździe z Newcastle może tylko pomóc. Moyes na 100% coś porotuje składem choć z jego wypowiedzi można wywnioskować, że część zawodników podstawowej jedenastki też zagra. Nie ma innego wyboru bo niedostępni są Hibbert, Gibson i nadal Mirallas a ławka The Toffees wcale nie jest taka długa. W ataku zapewne wystąpi Anichebe mający 4 bramki w 10 występach w Premiership(5 z ławki). On może zrobić różnicę pod bramką gospodarzy. Teraz chwila o nich. Od 2004 roku nie kręcą w tym pucharze wielkich wyników. Najwięcej(właśnie w 2004 roku) przeszli 3 rundy. Na tepecie nie mieli znanych ekip z wyjątkiem w roku ubiegłym gdy wyrzucił ich Tottenham. W tym roku jedną rundę mają już za sobą i czas zwijać żagle. Cheltenham ma jeszcze ten problem, że do Reading zwinął im się ważny pomocnik Jake Taylor. Ja tu widzę łatwy awans Evertonu i pobieram taką kombinację z golami bo pod bramką strzeżoną przez Browna powinno się gotować od 1 do 90 minuty. Kurs mnie bardzo zadawala.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Real Madryt - Celta Vigo
Cristiano Ronaldo strzeli bramkę @ 1.40 ✅
Polska - Białoruś
Polska @ 2.20 ⛔
AKO: 3.08 Bwin
stawka: 75,00 PLN

Kurs na bramkę Crisa dupy nie urywa ale szczerze mówiąc spodziewałem się nawet niższego, tak ~1.35 maksymalnie. Portugalczyk w następnej ligowej kolejce odpoczywa więc wszystkie siły może rzucić na to ważne spotkanie z Celtą(nieźle to brzmi:razz ???? . Taki stan rzeczy daje mi też pewność, że spędzi na boisku 90 minut. Real chce grać dalej, a ma stratę z pierwszego meczu więc można spodziewać się ofensywy od pierwszej minuty. Celta w lidze na wyjazdach 1-0-8 czyli jednym słowem katastrofa. Na Santiago Bernabeu już byli i wyjechali z 2-0 w plecy. Media przewidują powrót na boisko Higuaina. Wtedy ciężar zdobywania bramek całkowicie spadnie na barki Crisa bo wiadomo jak skuteczny potrafi być Argentyńczyk. Moim zdaniem jest to o wiele lepsza opcja niż handicapy czy overy po żałosnych kursach. Jeśli Real ma zrobić swoje to bez udziału CR7 się nie obejdzie. Wolne i karne wszystko jego. To duży plus.

Co do biathlonu to typ polecił w dziale dawid.400,

Polska - Białoruś 1 @ 2,20 Unibet

Nie ma Gwizdoń nie ma karnych rund. Pałka na 1 zmianie powinna być co najmniej w 3. Bo na 1 zmianach nie ma aż tak rewelacyjnych zawodniczek. U Białorusinek Skardino zazwyczaj strzela dobrze. Nowakowska solidna, powinna utrzymać dobrą pozycję, u rywalek Kalinchik która może dać koncert w strzelaniu, oczywiście sensie in minus. Na 3 zmianie u Polek Hojnisz i jeśli ona nie zawali to Polki mają szanse na podium. U rywalek Dubarezawa i to będzie powtórka koncertu na strzelnicy i pewnie jakieś karne rundy. Na ostatniej Cyl i Daria Domracheva. Tu przewaga rywalek ale jak będą miały dużą stratę to Daria położy kiełbasę tffuuu oleje bieg. Na strzelnice mamy lepsze zawodniczki, biegowo w ogólnym rozrachunku z powodu Darii gorsze, ale strzelanie w sztafecie to kluczowa sprawa. Drugim kluczem jest to iż w sztafecie wszystko zależy od tej najgorszej zawodniczki, Hojnisz potrafi odpalić w pozytywnym znaczeniu tego słowa, ale taka Kalinchik i Dubarezawa na strzelnicy nigdy nie będą dobrze strzelać. Jest Value. Vamos.
a wtóruje mu RADULA więc warto zagrać.

Białoruś - Polska 2 2,25 Tobet

Zgadzam się z dawid.400. Na strzelnicy tak naprawdę to My jesteśmy lepsi/lepsze, tylko kurcze żeby któraś nie zaliczyła 2 karnych rund i będzie naprawdę dobrze.Białorusinki na strzelnicy zazwyczaj spisują się podobnie jak ostatnio więc Kalinchik i Dubarezava pobiegną sobie jakieś karne rundy do tego Domracheva jak widzi jakie jest miejsce to często też odpuszcza a czasami nie wychodzi Jej strzelanie. Biegowo bym powiedział jesteśmy troszkę słabsi ale tylko dlatego że Darya nadrabia a na strzelnicy wyglądamy lepiej. Bo takim kursie warto zagrać!
????

P 907

pawel-1

Użytkownik
Kallithea - PAOK
obie drużyny strzelą bramkę @ 2.10 Bet365 ⛔

Gospodarze to druga liga grecka. Idzie im słabo - zajmują 14 miejsce. Chcę zwrócić uwagę na dwa fakty. Są w stawce najbardziej overową drużyną. W ich meczach padają średnio 3 gole. Strzelają prawie tyle co tracą. Statystyka bramek to 20:22. W meczach domowych wiedzie im się znacznie lepiej niż na wyjazdach. W poprzedniej rundzie wyrzucili za burtę pierwszoligowy Aris. Coś tam w takim razie potrafią. Skupić się chcę na ekipie PAOKu. Mistrzostwo to raczej sfera marzeń więc trzeba się starać o puchar. Kadra na to spotkanie pod kątem ofensywy wygląda bardzo dobrze. Jest czołowy snajper Athanasiadis, jego partner Salpingidis, Lazar, Kace czy Katsouranis. Generalnie cud, miód. A defensywa? W ciemnej dupie. W domu zostali Etto(w lidze 11 meczów), Lino(14) i Khumalo(14). Z podstawowych defensorów jest tylko Katsikas(11). Reszta to: Apostolopoulos(21 lat, 315min w lidze), Vivian(399min) i Inatsiz(20 lat, 181min). Ściągnięty na wypożyczenie z Dinama Moskwa Schildenfeld też popatrzy na mecz z boku. Wobec takich ubytków w obronie moim zdaniem kurs staje się atrakcyjny. PAOK ma jeszcze rewanż, nie muszą tu na siłę kręcić wysokich wyników na 0 z tyłu. Gdy w poprzedniej rundzie grali z trzecioligowcem(!) to stracili gola w obu spotkaniach.

2-0... Znowu była dobra czujka i zabrakło jaj zagrać na doga. :?

P 907

pawel-1

Użytkownik
Catania - AS Roma
AS Roma powyżej 5.5 rzutów rożnych @ 1.83 Bet365 ⛔
stawka: 150,00 PLN

Kurde, fajna ta linia. Catania to, szczególnie u siebie, mocna ekipa. Ze Stadio Angelo Massimino 3pkt wywiozły tylko Juventus i Milan. Z mocnych ekip było tu jeszcze Lazio i przegrało 4-0! Wiadomo co grają Rzymianie, wymiana ciosów przez pełne 90 minut. Zeman spowodował, że 1.50 na bts w meczu Romy to promocja... Ich ostatnie spotkania z Catanią były ciekawe, obfitowały w bramki. Gospodarzom wypadł podstawowy boczny obrońca Alvarez. Roma też ze swoimi problemami kadrowymi. Przede wszystkim nie wystąpi kontuzjowany Osvaldo którego miejsce zajmie Destro. Po drugie Tachtsidis zagra za zawieszonego Pjanicia. Zmiana w środku pola wcale mnie nie martwi, bo Bośniak mi nie imponuje. Z kolei Osvaldo istotnie były przydatny. Destro? Może wykorzysta swoją szansę, zwykle pełni rolę rezerwowego z której wywiązuje się bardzo poprawnie. Styl gry gości przekłada się na kocioł pod bramką. Co istotne wiem, że oni nie zatrzymają się po ewentualnej, pierwszej bramce. Na koniec statystyka rzutów rożnych ekipy Zemana z ostatnich spotkań:

Lazio(wyjazd) - 7
Torino(dom) - 9
Pescara(wyjazd) - 3
Siena(wyjazd) - 9
Fiorentina(dom) - 9
Chievo(wyjazd) - 8
Milan(dom) - 4
Napoli(wyjazd) - 10

8 ostatnich meczów mi się wypisało i widać co jest grane. Liczę na rewanż ze strony Wilków po klęsce w Neapolu. Roma może wygrać, może przegrać. Są niestabilni i punktują nieregularnie. Jedno w ich meczach się nie zmienia. To jest jazda do przodu od pierwszego do ostatniego gwizdka. Na to liczę dzisiaj. Przy pomocy Lameli(wysoka forma), Destro i Tottiego ta linia powinna pęknąć.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Zenit - Al Hilal
Al Hilal DNB @ 7.30 Marathonbet ⛔
stawka: 7,00 EUR

Czujka. O tym typie myślałem już wczoraj. Mecz towarzyski, który w dodatku rozgrywany jest gdzieś tam u Arabusów. Wielkiej spiny Zenitu nie przewiduję, a wycenieni są na tyle nisko, że spróbuję ugryźć z drugiej strony. Lekkie spadki na &quot;gości&quot; utwierdziły mnie w przekonaniu, że może warto strzelić w ten apetyczny kurs.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Atletico - Betis
Benat Etxebarria dostanie kartkę @ 2.00 ⛔
Mike Chandler - Rick Hawn
Mike Chandler @ 1.39 ✅
AKO: 2.78 Expect

Skoro obie ekipy awizowane są do wyjścia w najmocniejszych jedenastkach, to powinien Etxebarria zagrać. Cel Betisu może być tylko jeden - wywieźć taki wynik, by było o co walczyć w rewanżu. Będzie cholernie ciężko. Na Vincente Calderon rywale padają jak muchy. Idąc tym tropem, że cel uświęca środki defensywny pomocnik Betisu powinien coś złapać. W lidze 9 żółtek w 16 spotkaniach czyli bardzo dużo. W CdR jeszcze nic nie wyłapał, bo za wiele nie grał. Jeżeli mecz to będzie jazda od jednej bramki do drugiej, a na to się zanosi, to Etxebarria będzie musiał coś przeciąć. Grywa zwykle całe mecze, a jak jest zmieniany to tak na ostatnie 15 minut. Co ciekawe 4 na 5 razy siadał na ławce mając żółtko na koncie. Czasu więc powinno mu starczyć. Pogwiżdże Alberto Undiano. 3 ostatnie prowadzone przez niego mecze PD to 18x:zoltakartka: i :zoltakartka:+:zoltakartka:=&gt;????. Kurs taki sobie, ale innego nie szło się tutaj spodziewać.

Co do typu z MMA to niech przemówi znawca.

Michael Chandler - 1.43 - 9/10 - Pinnacle .

Dla mnie Chandler to jeden z najlepszych boksujący zapaśnik w mma , to co najmniej top 5 wagi do 70 kg na świecie .

Jego zapasy są perfekcyjnie pod stosowane pod mma , jego stójka i szybie ręce to klasa światowa , bardzo dobre cardio ( kondycja ) i co ważne mocna szczęka . Pojechał Helda , Alvareza czy ostatnio brutalnie Gono .

Hawn to 36 letni już zawodnik , jego styl bazowy to judo ale kompletnie jego nie używa , bazuje na stójce która dla mnie nawet w połowie nie dorównuje Chandlerowi . Do tej pory trafiał na zwykłych leszczy i ich pokonywał .

Nie sądze aby Chandi musiał w tej walce włączać swoje zapasy , spokojnie wystarczy jego szybkość i boks aby wygrać zapewne przed czasem .

Do tej walki dużą ilość godzin poświęcił na treningi ze swoimi kolegami z UFC - olbrzymami ze ścisłej czołówki wagi półciężkiej - Philem Davisem i Alexandrem Gustafssonem .

Walka z czwartku na piątek po 5 nad ranem . Chandler przez KO lub TKO .

????

P 907

pawel-1

Użytkownik
Bayern - Greuther Furth
Bayern wygra obie połowy @ 1.85 Expect ✅

Goście nie będą mieli w tym meczu nic do powiedzenia, to będzie sportowy gwałt. Na początek absencje w ich składzie:
środkowy pomocnik Edgar Prib 17/2
lewy obrońca Heinrich Schmidtgal 16/0
środkowy obrońca Mergim Mavraj 17/0
Niedostępny jest też napastnik Nikola Djurdjic, który przyszedł z Helsinborga w zimowym okienku transferowym. Bawarczycy szanują piłkę i lubią być cały czas na natarciu. Pakę mają niesamowitą, takie leszcze jak Greuther nie powinny wychodzić z własnej połowy. W Monachium duże podniecenie Guardiolą które może pozytywnie przełożyć się na grę. Inauguracja rundy, pełny piękny stadion... Zepną dupy i nie zawiodą. Dziury w obronie w postaci Schmidtgala i Mavraja to będzie woda na młyn dla takich wariatów jak Ribery, Muller czy Mandzukić(cała trójka awizowana do wyjściowego składu przez Kickera).

P 907

pawel-1

Użytkownik
Roma - Inter
Francesco Totti dostanie żółtą kartkę @ 3.45 Betsafe ⛔
stawka: 50,00 PLN

Spotkania Romy z Interem z reguły są bardzo emocjonujące. Teraz, biorąc pod uwagę jak układa się tabela, nie powinno być inaczej. Oba zespoły poniżej oczekiwań i w takich meczach muszą grać o pełną pulę. Dodatkową pikanterią jest fakt, że Roma z Interem zagrają ze sobą 3 razy w ciągu 10 dni(Coppa Italia)!
Opcja 1. Totti po prostu złapie żółtą kartkę. Jest charyzmatycznym przywódcą, zdarza mu się dyskutować z sędziami. Może znowu kogoś przekopie?
Opcja 2. Zobaczmy jak wygląda kalendarz Rzymian:
20.01.13 Inter(dom)
23.01.13 Inter(dom) - Coppa Italia
27.01.13 Bologna(wyjazd)
30.01.13 Inter(wyjazd) - Coppa Italia
1.02.13 Cagliari(dom)
Totti młodzieniaszkiem nie jest. Gra z taką częstotliwością go przerośnie, a priorytety łatwo tutaj ustalić. Francesco może w meczu z Bologną odpocząć jednocześnie odbywając karę za kartki i wrócić wyczyszczonym na resztę sezonu. Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Spotkanie poprowadzi Daniele Orsato któremu wyciąganie kartek z kieszeni nie sprawia problemu.
Może to wszystko grubymi nićmi szyte, ale najwyżej będę grał tą jego kartkę do skutku. :razz:

P 907

pawel-1

Użytkownik
Mali - Niger
Niger @ 8.280 Pinnacle ⛔
stawka: 25,00 PLN

Puchar Narodów Afryki więc wszystko się może zdarzyć. Podczas tego turnieju spróbuję ustrzelić kilka ciekawych kursów, bo tam w każdym meczu szanse 50/50. :razz:

P 907

pawel-1

Użytkownik
Valencia - Real Madryt
Cristiano Ronaldo strzeli bramkę @ 1.75 Unibet ✅

Tak na ostatnią chwilę taki typ. Skoro w pierwszym składzie wychodzi Higuain to ciężar zdobywania bramek spada na barki Portugalczyka. Wszyscy zgodnie przewidują otwarty, szybki, overowy mecz więc i Ronaldo od siebie coś dorzuci. Problemów ze znajdowaniem się w syutacjach strzeleckich nie ma, nawet w pucharowym meczu z Valencią miał bardzo dobre sytuacje(widziałem tylko skrót). Może jakiś karny czy wolny z ~20 metrów? Kurs w miarę, nie wiem kto ma strzelać dla Królewskich jeśli nie on.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Roma - Inter
poniżej 5.5 żółtych kartek @ 2.01 Betsafe ✅

Granie underu kartek w tym meczu na pierwszy rzut oka wygląda jak strzał w kolano. No właśnie, zagłębmy się w temat. Spotkanie pogwiżdże Andrea De Marco który w ostatnich 3 meczach pokazał... 4 żółte kartki i 1 czerwoną. Generalnie sędzia pozwalający ostrzej zagrać. Następna sprawa to sytuacja kadrowa, a ta pod kątem typu wygląda bardzo dobrze. Nie zagra De Rossi, czyli pewniak do upomnienia w takim meczu. W Interze natomiast nie zobaczymy Samuela czyli, obok Juana i Ranocchii, najczęściej kartkującego obrońcy w drużynie. Zgadza się, że mecz będzie zacięty, obie ekipy bardzo chcą awansować dalej. Czy rozsądne byłoby osłabić swoją drużynę przed rewanżem? Raczej nie, a zagrożeni zawieszeniem są: Florenzi, Burdisso, Castan, Bradley, Pereira, Ranocchia, Mudingayi, Silvestre i Guarin. Do tego trzeba pamiętać, że to pierwszy mecz i nikt wszystkiego na jedną kartę nie postawi. Przy takim arbitrze uważam, że tu po prostu nie będzie komu łapać tych kartek. Fajnie, że Betsafe daje zakład tylko na żółtka. Dobre zabezpieczenie przed czerwoną kartką która w takim meczu, mimo wszystko, może się pojawić.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Malaga - Barcelona
powyżej 45.5 punktów za kartki @ 1.90 Expect ✅

Żółta kartka = 10pkt, czerwona = 25pkt. Zawodnik może przyjąć na siebie max 35pkt. W praktyce - 5 żółtych i siedzi. To nie jest dobrze wystawiona linia. Po pierwsze ze względu na to, że wszystkie inne buki mają wyżej. Po drugie dwumecz nie jest rozstrzygnięty, więc będzie walka. Malaga zapewne w defensywie w środkach przebierać nie będzie. Barca musi zaatakować, ale gospodarze nie powinni skupiać się tylko na obronie. Wśród Katalończyków też jest kilku zawodników lubiących przykleić żółtko. Obie strony z aspiracjami na awans więc będzie ciekawie. Upływający czas może być frustrujący dla gwiazd Blaugrany. Spotkanie poprowadzi Antonio Mateu który potrafi pokazywać kartki. W pierwszym meczu dużo upomnień i jedno wykluczenie. Czemu teraz miałoby być inaczej? Warto spróbować. Nawet ze względu na zaniżoną linię.

Do góry Bottom