>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Championship Manager / Football Manager

klemi 52

klemi

Użytkownik
Trzeba ustalic jaka gramy lige, przy rozpoczeciu gry trzeba zaznaczyc w ustawienieach &#39;ustaw jako serwer&#39;, pozniej podajemy ip innym graczom, ktorzy wbijaja do gry (lub skorzystac z hamachi)
Mysle ze dzisiaj o 21 moznaby sporbowac. Kazdy musi miec tego samego patcha. Ja mysle ze 9.3.0 (najnowszy) w przypadku FMa 09.

klemi 52

klemi

Użytkownik
Godzine ustalimy jak sie inni wypowiedza. Ja mysle zeby zagrac np. lige angielska, ale nie gramy druzynami typu Chelsea, Man City, Man Utd tylko typowymi sredniakami ;)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Niedawno wyszedł nowy FM10. Jak wasze odczucia?:]
Ja przyznam szczerze, że na razie nie mogę się przyzwyczaić do ustawienia, ale wydaje mi się, że jest lepiej niż poprzednio. Więcej możliwości, wreszcie ciekawsze meczowe 3D. Nic tylko grać, grać i grać :!:

vdv 66

vdv

Użytkownik
Odczucia? ????
Jak na razie bardzo dobre. Zdecydowanie lepszy niż jego poprzedniki. &#39;08 to była totalna pomyłka moim zdaniem. &#39;09 był minimalnie lepszy, ale to naprawdę minimalnie. Najbardziej podobał mi się FM &#39;07 ???? To było coś ???? Ale teraz na mojej liście numerem 1 jest &#39;10 ;)
Dużo fajnych opcji zarządzania drużyną, fajnie, że dodali &quot;Instrukcje z ławki&quot; w trakcie meczu, bardzo fajna opcja. Na minimalny minus to to, że jak nie wyjdzie parę meczy na początku sezonu to już prasa i kibice chcą dymisji ????
Ja już mam za sobą jeden sezon BL ???? Oczywiście mistrzostwo z HSV (plus Puchar Euro) ???? Fajnie się gra, to trzeba z całą pewnością podkreślić ????

Do góry Bottom