kaczmar123
Użytkownik
Pavlinho może Krivets? U mnie w Newcastle sie tak wyrobił, że szok
Miałeś tam tego Turasa o nazwisko Nuri? Też dobry.@Pavlinho - na fm wersja 9.0.3 na srodku w borussi dortmund mialem Matiasa Fernadesa z villareal - zawodnik godny polecenia ale drogi ???? Inny tym to Migule Veloso - ma konkretny strzal z dystansu ????
luknij tego Krivetsa i powiedz co myśliszA ja się Sunderlandem utrzymałem
Średni szczerze mówiąc. Ja mogę polecić defensywnego pomocnika, Dahl się zwie i jest ze Szwecji.luknij tego Krivetsa i powiedz co myślisz
Nuri Sahin???Miałeś tam tego Turasa o nazwisko Nuri? Też dobry.
a Vukcević?Średni szczerze mówiąc. Ja mogę polecić defensywnego pomocnika, Dahl się zwie i jest ze Szwecji.
Dzagoev w miarę tani i wygląda fajnie, nie chcę wydać 25 baniek na pomocnika ????a Vukcević?
edit: Dzagoev?
edit 2: Lucho Gonzalez?
duzo ich jest
Ale ja chce zrobić ekipę która będzie walczyła o Mistrzostwo a kupuję zawodnika za 15 baniek to pół sezonu i Real Madryt czy Chelsea oferuje 30 baniek to zarząd sam akceptuje. Tak samo nie wiem czy to jest błąd gry czy moze taktyki ale moi napastnicy dosyć szybcy w jednym meczu strzelą 2 bramki by w kolejnych dziesięciu nie strzelić żadnej. Taktykę trzeba do każdego rywala stosować inną. I tak w pierwszym sezonie 17 miejsce, w drugim sezonie 14 miejsce i teraz jestem 8 po 6 kolejkach. Ciężka jest ta gra 8)no to ze taktyka jedna nie mozna wygrywac kilku sezonów. do tego sunderlandem (którym notabene sam grałem ) to moijm zdaniem plus. a co do rozkupywania składu to powinenes sie cieszyc ze zarobisz sporo kasy na takich trasferach do MU itp ???? takie sa prawa rynku
nie szpanuj
grasz na czitach i dlatego takie dziwne wyniki ????
Tego Farneruda chciałem ściągnąć, ale nie ściągnąłem. Ale jakim cudem masz Jelenia w składzie to ja nie wiem.
Zobacz, który sezon... tani jak barszcz 85k funtów tylko.Tego Farneruda chciałem ściągnąć, ale nie ściągnąłem. Ale jakim cudem masz Jelenia w składzie to ja nie wiem.
Sunderlandem w 1 sezonie bylem 12 i cos sie niemoge zabrac za drugi sezon. a co 2-0 z Chelsea ja miałem remis z Man Unt na Old Trafford 2-2 i remis z Chelsea u siebie 0-0 ????Ale ja chce zrobić ekipę która będzie walczyła o Mistrzostwo a kupuję zawodnika za 15 baniek to pół sezonu i Real Madryt czy Chelsea oferuje 30 baniek to zarząd sam akceptuje. Tak samo nie wiem czy to jest błąd gry czy moze taktyki ale moi napastnicy dosyć szybcy w jednym meczu strzelą 2 bramki by w kolejnych dziesięciu nie strzelić żadnej. Taktykę trzeba do każdego rywala stosować inną. I tak w pierwszym sezonie 17 miejsce, w drugim sezonie 14 miejsce i teraz jestem 8 po 6 kolejkach. Ciężka jest ta gra 8)