>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Championship Manager / Football Manager

P 0

pavlinho

Gość
@Pavlinho - na fm wersja 9.0.3 na srodku w borussi dortmund mialem Matiasa Fernadesa z villareal - zawodnik godny polecenia ale drogi ???? Inny tym to Migule Veloso - ma konkretny strzal z dystansu ????
Miałeś tam tego Turasa o nazwisko Nuri? Też dobry.

P 0

pavlinho

Gość
Tu nie chodzi o to, bo ja mam dużo pamięci i mi on fruwa, ale nie da się zbudować mocnej ekipy w Anglii np. gram Sunderlandem i po sezonie MUTD z całą czołówką rozkupuje skład. Tak samo ciężko z taktyką, mam jedną killer taktykę to po sezonie muszę zmienić bo już nie jest tak dobra jak na początku...

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
no to ze taktyka jedna nie mozna wygrywac kilku sezonów. do tego sunderlandem (którym notabene sam grałem ) to moijm zdaniem plus. a co do rozkupywania składu to powinenes sie cieszyc ze zarobisz sporo kasy na takich trasferach do MU itp ???? takie sa prawa rynku

P 0

pavlinho

Gość
no to ze taktyka jedna nie mozna wygrywac kilku sezonów. do tego sunderlandem (którym notabene sam grałem ) to moijm zdaniem plus. a co do rozkupywania składu to powinenes sie cieszyc ze zarobisz sporo kasy na takich trasferach do MU itp ???? takie sa prawa rynku
Ale ja chce zrobić ekipę która będzie walczyła o Mistrzostwo a kupuję zawodnika za 15 baniek to pół sezonu i Real Madryt czy Chelsea oferuje 30 baniek to zarząd sam akceptuje. Tak samo nie wiem czy to jest błąd gry czy moze taktyki ale moi napastnicy dosyć szybcy w jednym meczu strzelą 2 bramki by w kolejnych dziesięciu nie strzelić żadnej. Taktykę trzeba do każdego rywala stosować inną. I tak w pierwszym sezonie 17 miejsce, w drugim sezonie 14 miejsce i teraz jestem 8 po 6 kolejkach. Ciężka jest ta gra 8)

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Ale ja chce zrobić ekipę która będzie walczyła o Mistrzostwo a kupuję zawodnika za 15 baniek to pół sezonu i Real Madryt czy Chelsea oferuje 30 baniek to zarząd sam akceptuje. Tak samo nie wiem czy to jest błąd gry czy moze taktyki ale moi napastnicy dosyć szybcy w jednym meczu strzelą 2 bramki by w kolejnych dziesięciu nie strzelić żadnej. Taktykę trzeba do każdego rywala stosować inną. I tak w pierwszym sezonie 17 miejsce, w drugim sezonie 14 miejsce i teraz jestem 8 po 6 kolejkach. Ciężka jest ta gra 8)
Sunderlandem w 1 sezonie bylem 12 i cos sie niemoge zabrac za drugi sezon. a co 2-0 z Chelsea ja miałem remis z Man Unt na Old Trafford 2-2 i remis z Chelsea u siebie 0-0 ????

Do góry Bottom