Ale z Djurisicem, dochodzi opcja obwodowa i jego rzuty za 3, bo dalej od Kosza, jest na pewno groźniejszy od Dragicevica, ale pod koszem w ataku, to kto tam ma zdobywać punkty? Hrycaniuk, Voughn, troche biednie. Zreszta ta rotacja dzisiaj dla mnie spora niewiadoma, mieli problemy, może Gronek sięgnie głębiej, na koniec ławki, chłopaki wczoraj podobno robili doping na gate13, może bardziej to taka wycieczka niż poważny mecz, chociaż patrząc na postawę naszych klubów w Europie, to tam kązdy wyjazd bardziej rekreacyjny.
Zacznijmy od tego że Stelmet to jest syf jak i cała
PLK. To nie jest Stelmet za czasów Saso. Zmieniła się kadra jak i kasa. Dla mnie bęcki wysokie i mało pkt Stelmetu.
Ciężko zacząć od czegoś, co już było kilka razy pisane tutaj. No "czasy Saso", to brzmi jak jakaś odległa galaktyka, ale rzeczywiście tak jest, może i kadra , się zmieniła, jak i mniejsze pieniądze, ale właśnie największy ubytek, to wydaje mi się wspomniany przez Ciebie trener, jak podpisali Vlada Moldoveanu ze Zgorzelca, to ja się łapałem za głowę, przecież chłop w obronie w Turowie był figurantem, myślałem, nie ma szans, żeby grał u Filipovskiego, a tu nagle okazało, że się da, to co oni wojowali na wyjazdach z mocnymi zespołami, a to co grają teraz... smutne