W
208,5K
wielki_gracz
Forum VIP
Tak, masz tutaj z oficjalnej strony HeliosJones napewno jest zawodnikiem Helios bo w rosterze brak?
http://helios-suns.si/2017/01/02/helios-suns-leto-2017-zacenja-na-danskem/
Tak, masz tutaj z oficjalnej strony HeliosJones napewno jest zawodnikiem Helios bo w rosterze brak?
Typu nie neguję, ale zerknąłem w staty ostatniego meczu w CL i z tej czwórki grał tylko Kovacević, a zrobili -10 z Frankfurtem na wyjeździe. Ciekawe jak się potoczy. Bo jeśli będzie wolny mecz, a to sugerują linie to goście mogą się obronić. Ale znając Duńczyków to pewnie będą grać szybko. Wtedy powinni ogarnąć.Dyscyplina: Koszykówka - Liga Mistrzów
Godzina: 20:00
Spotkanie: Bakken Bears - Helios Domzale
Typ: 1
Kurs: 1,51
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Tabela tej grupy wygląda tak:
Oba zespoły odstają od reszty stawki i oboje raczej zakończą udział w Lidze Mistrzów na tych meczach grupowych. W pierwszym meczu pomiędzy tymi zespołami u siebie Helios wygrał dość pewnie 78-59, jednak dzisiaj już tak łatwo im nie pójdzie i sam spodziewam się wygranej drużyny duńskiej. Gospodarze dzisiaj wystawiają swój najmocniejszy skład, natomiast goście mają trochę swoich problemów na to spotkanie i dzisiaj po ich stronie nie zagrają Jones, Lelic, Kovacevic i Bolcina. Przy tych absencjach w ekipie gości dla mnie zdecydowanym faworytem jest Bakken Bears i myślę, że zrewanżują się rywalowi za wyjazdową porażkę i u siebie wygrają.
Jeżeli Neptunas wygra z Rosą, a Lyon przegra z Usakiem to wtedy Neptunas wychodzi z pierwszego miejsca, a Lyon z drugiego.A Lyon nie ma przypadkiem już pewnego 1 miejsca?
Co sądzicie o meczu Rosy z Neptunas. Goście nie pewne 2 miejsce, nasi o nic nie grają.
Co do Rosy to czy graja, czy nie grają o coś chyba nie ma za dużego znaczenia, na euro- parkiecie kompromitacja, można zauważyć tendencję, że dopóki zbiór gwiazd ma siły to jeszcze ten wynik się trzyma, więc jeśli miałbym radzić, to może coś na live, w stronę gości, może w przerwie, do tego czasu powinni się nasi trzymać, może też być z początku mocny under i ta linia też może być atrakcyjna na over, ale to musi spaść bardzo mocno, trochę takie gdybanie, bo na przed meczowych to ciężko o coś. Win Neptunas 1.28 bet365 i to spoko, handi szczerze nie wiem ???? Ciekawe, czy juź Callahan był/ będzie myślami w innym zespole, a to bardzo istotny gracz teraz, jeśli miałbym wybierać pomiędzy zwycięstwem Rosy, a jej kompromitacją, czyli mocną porażką >10 to raczej to wybieram to drugie.A Lyon nie ma przypadkiem już pewnego 1 miejsca?
Co sądzicie o meczu Rosy z Neptunas. Goście nie pewne 2 miejsce, nasi o nic nie grają.