Śmiechu warte. Kolejną szopkę robicie.
Oszustami są wszyscy którzy wyłudzili freebety , a teraz się dziwią, że centrebet nie chce wypłacić.
centrebet to uznana firma w Europie , a fakt, że kupa cwaniaczków chciała wykorzystać bonusy , które im nie przysługiwały jak najbardziej upoważnia buka do blokowania kont.
Najpierw czytajcie regulaminy, a może później nie będziecie wylewali swoich żali na forum.
a co powiecie madrale jak bylem fanem na facebooku a zamkneli mi konto?:-| i nawet nie racza na maila odpisac:-| no ale trudno latwo przyszlo latwo poszlo:]
Może i Regulamin przewidywał, że należy być ich przyjacielem na Facebooku. Jednak ci stali klienci co wypłacili coś powątpiewam, żeby akurat podczas trwania tej promocji przypomnieli sobie, że powinni się do tej listy przyjaciół wpisać. Cień napisał coś co powinno wam dać do myślenia. I mi już nie chodzi o to, że Bukmacher nie wypłaca pieniędzy nawet niektórych sporych sum. Ale o to, że ludzie którzy posiadają jedno konto, mają je zablokowane. Bo mi naprzykład zablokowali po wysłaniu swoich dokumentów. Wypłaty jeszcze nie zlecałem. No i oczywiście nie odpisują na maile. A ktoś mówi, że mu do 3h odpisują... ?
Blokując konta ludziom którzy posiadają tylko jedno w centrebet. Bukmacher złamał swój główny regulamin. I nie ośmieszają się tym, że nie chcą tych pieniędzy wypłacać. Tylko tym, że nie odpisują na maile i uważają wielu graczy za oszustów, którymi poprostu nie są. Równie dobrze mogli by kasować wygrane z tego freebeta. Lekceważą większość graczy.
Inna sprawa która ich usprawiedliwia częściowo. To zapewne nadużycia. W kraju takim jak
Polska są one chlebem powszednim. Zapewne niektóre osoby pozakładały konta na pół rodziny. Lecz w takim wypadku ja domagałbym się od bukmachera po pierwsze. Zweryfikowania czy mam więcej czy jedno konto. Jeśli mam tylko jedno to odblokowania mi konta. A jeśli nie kwalifikowałem się do promocji to wyzerowania mi mojego salda na koncie. A nie olewania mnie, nie odpisywania na maile, i uważania mnie za oszusta, którym nie jestem. I zapewne większość graczy też nimi nie jest. To tylko świadczy o tym jak podchodzą do nowych klientów z Polski. Zamiast wszystko wytłumaczyć oni milczą.