endriu
Forum VIP
to nie wystarcza, ja wysłałem skan dowodu i karty którą złożyłem depozyt, i na razie mam blokadę !Konta są blokowane , z powodu braku weryfikacji. Poprostu trzeba im przesłać skany...
to nie wystarcza, ja wysłałem skan dowodu i karty którą złożyłem depozyt, i na razie mam blokadę !Konta są blokowane , z powodu braku weryfikacji. Poprostu trzeba im przesłać skany...
ja mam konto zweryfikowane od pół roku i też mam zablokowane :-? już się pożegnałem z tą kasą...to nie wystarcza, ja wysłałem skan dowodu i karty którą złożyłem depozyt, i na razie mam blokadę !
Czy na tym forum zawsze musicie się wyzywać? Koleś napisał, że mu wypłacili, zacytował nawet maila, a Wy jak zwykle - screeny! screeny! To jego dobra wola, że się pochwalił i dał innym nadzieję. Mógł wcale tego nie robić. Ja mu wierzę i nie muszę oglądać żadnych screenów. Ja też mogę napisać (nie mając żadnych podstaw), że @Hawok to multikontowiec i przez niego blokują dla nas promocje...daj screena bo jak nie to jesteś oszust i tyle
A czego się spodziewałeś skoro na tego freebeta rzuciła się masa Polaków. Jak wiadomo nie od dziś Polacy to największa zmora buków gdyż zawsze kombinują jakby tu coś wyciągnąć od nich. Pozakładają po 10 kont , a później dziwią się, że są problemy.A na co zleciliście wypłaty? Moneybookers czy konto bankowe?
W ogóle support mają super widze wysłałem 4 maile rano jeszcze nikt nie raczył odpisać centrebet :-D
Widać że ci co mieli konto jakiś dłuższy czas robili wpłaty/wypłaty co wypłacili im tą kasę.Lecz ci co założyli konto bo chcieli skorzystać z freebeta i coś ugrali Poblokowali konta/0 kontaktu/cofanie wypłat i ogólnie olewają to bo nie chcą na tym stracić i wytykają jakieś marne facebooki... Normalnie wielki dla bukmachera który ma teraz nowych klientów wszystkich w dupie najlepiej poblokować konta i udawać jak by maile nie docierały.
Ta promocja byla skierowana dla osob, ktore wczesniej zostaly ich fanami na facebook'u wiec nie dziwne, ze to wytykaja :-?A na co zleciliście wypłaty? Moneybookers czy konto bankowe?
W ogóle support mają super widze wysłałem 4 maile rano jeszcze nikt nie raczył odpisać centrebet :-D
Widać że ci co mieli konto jakiś dłuższy czas robili wpłaty/wypłaty co wypłacili im tą kasę.Lecz ci co założyli konto bo chcieli skorzystać z freebeta i coś ugrali Poblokowali konta/0 kontaktu/cofanie wypłat i ogólnie olewają to bo nie chcą na tym stracić i wytykają jakieś marne facebooki... Normalnie wielki dla bukmachera który ma teraz nowych klientów wszystkich w dupie najlepiej poblokować konta i udawać jak by maile nie docierały.
mi tez to wysłali ;] a ugralem duzoA mi odpowiedziano coś takiego.
Czy mam to rozumieć że uważają mnie za oszusta?
Our systems have detected play that Centrebet considers to be indicative
of Bonus Abuse or Bonus Hunting. As notified in our Terms and Conditions
?Centrebet reserves the right to review transaction records and logs at
any time, for any reason whatsoever. If upon such review, it appears
that player/s is participating in strategies that Centrebet in its sole
discretion deems to be abusive, Centrebet reserves the right to revoke
the entitlement of such player to the promotion?. Your account has been
closed as a bonus abuser and we regret to inform you that you are no onger eligible for current or upcoming promotions with Centrebet.
byłeś fanem na facebooku ?
Zlecone wczoraj wieczorem, pomiędzy freebetem a wypłatą wpłaciłem im kartą płatniczą całe 2.50 PLN , wcześniej miałem u nich konto, robiłem wielokrotne wpłaty kartą płatniczą jak i MB... (screen oczywiście z MB)