>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

CENTERBET -darmowa kasa

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Nie wszystkim od razu daja stopniowo.Poprzednio było juz takie podobne 2-3 promocje i ja też nie otrzymałem tylko teraz. Napewno Ci co poprzednio otrzymali -dzis nic nie dostali.
są jeszcze tacy co nie dostali nic ani wtedy ani dziś????

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
są jeszcze tacy co nie dostali nic ani wtedy ani dziś????
są ????
wysłałem maila do nich ale nic nie odpisują, wcześniej też wysłałem ale odpisali że dla wybranych.
Dzis tego samego się spodziewam.

O 0

o_oxd

Użytkownik
Czy wszyscy ktorzy maja darmowa kase dostali maila??? pytam bo ja nie dostalem maila a mam ta kase i nie wiem czy pozniej nie bedzie problemow z ewentualna wyplata

U 0

usiu18

Użytkownik
Czy wszyscy ktorzy maja darmowa kase dostali maila??? pytam bo ja nie dostalem maila a mam ta kase i nie wiem czy pozniej nie bedzie problemow z ewentualna wyplata
Nie widze żadnego problemu , obastawiasz i wypłacasz

endriu 361

endriu

Forum VIP
a ja mam inne pytanie, ponieważ nigdy nic od nich nie dostaję, to mam takie pytanie, czy dostał ktoś z was bonusy kto ma konto w GBP &quot;funtach&quot; ???

M 0

murek9

Użytkownik
ja dostalem ten darmowy freebet,ale nie moge go uzyc ???? jak wchodze w zakladke moje darmowe zaklady to na dole pisza ze mam wpisac kod promocji aby uzyc darmowy zaklad,ktos wie o co chodzi?

R 125

roger12

Użytkownik
a ja tam ani razu depozytu nie wpłacałem i za kazdym razem dostaje takie o to bonusy wielki + dla nich
a mam pytanie mam już w kasynie 250zł mogę to wypłacić bez depozytu na MB czy pierwsze muszę wpłacić??

edit. a ile jest minimum przez mb wpłata?

kamikatze 12

kamikatze

Użytkownik
wydaje mi się, ze depozyt musisz zrobić, jeśli nie to tylko na konto. ja nic nie dostałem za poprzednim arzem i za tym... może dlatego, ze ejstem u nich ponad 1000Euro na plus hehe :p
a tego Ci nie pwoiem :/ ktoś mówił, że 1 jednostka walutowa tak słyszałem, ale moze ktoś będzie wiedział lepiej

V 256

vernix

Użytkownik
a ja tam ani razu depozytu nie wpłacałem i za kazdym razem dostaje takie o to bonusy wielki + dla nich

a mam pytanie mam już w kasynie 250zł mogę to wypłacić bez depozytu na MB czy pierwsze muszę wpłacić??

edit. a ile jest minimum przez mb wpłata?
Depozyt jest niezbędny, ale plusem jest to że nie ma min. wpłaty :-D

dajallinas 23

dajallinas

Użytkownik
nie każdy dostanie, mam tam równo 50 kont - kaska tylko na 4 - między innymi zakładanym na nieżyjącą ciocię , hehe

endriu 361

endriu

Forum VIP
I po co odpisałeś? On to specjalnie napisał, aby zainteresować się jego osobą... Nie zwracajcie uwagi na takich trolli!
tak, tylko gdyby zaczął się próć to miałbym pretekst aby dać mu jakiś prezent, bo po tym poście który napisał z chęcią bym to zrobił, a tak to wychodzi jedynie na głupi post, chodź jeśli jest to dziecko neo, to 50 kont jest całkiem realne !

Do góry Bottom