damianek632
Użytkownik
ja dostalem e-mail i czekam teraz na $$$ ???? darmowy poszedl na legie ;D
wie ktos jak z obrotem tego zakladu?
wie ktos jak z obrotem tego zakladu?
są jeszcze tacy co nie dostali nic ani wtedy ani dziś????Nie wszystkim od razu daja stopniowo.Poprzednio było juz takie podobne 2-3 promocje i ja też nie otrzymałem tylko teraz. Napewno Ci co poprzednio otrzymali -dzis nic nie dostali.
są ????są jeszcze tacy co nie dostali nic ani wtedy ani dziś????
Nie widze żadnego problemu , obastawiasz i wypłacaszCzy wszyscy ktorzy maja darmowa kase dostali maila??? pytam bo ja nie dostalem maila a mam ta kase i nie wiem czy pozniej nie bedzie problemow z ewentualna wyplata
ja.. 20F freebet , 5F na grya ja mam inne pytanie, ponieważ nigdy nic od nich nie dostaję, to mam takie pytanie, czy dostał ktoś z was bonusy kto ma konto w GBP "funtach" ???
Depozyt jest niezbędny, ale plusem jest to że nie ma min. wpłaty :-Da ja tam ani razu depozytu nie wpłacałem i za kazdym razem dostaje takie o to bonusy wielki + dla nich
a mam pytanie mam już w kasynie 250zł mogę to wypłacić bez depozytu na MB czy pierwsze muszę wpłacić??
edit. a ile jest minimum przez mb wpłata?
mam nadzieję że to jest żart !!!nie każdy dostanie, mam tam równo 50 kont - kaska tylko na 4 - między innymi zakładanym na nieżyjącą ciocię , hehe
I po co odpisałeś? On to specjalnie napisał, aby zainteresować się jego osobą... Nie zwracajcie uwagi na takich trolli!mam nadzieję że to jest żart !!!
tak, tylko gdyby zaczął się próć to miałbym pretekst aby dać mu jakiś prezent, bo po tym poście który napisał z chęcią bym to zrobił, a tak to wychodzi jedynie na głupi post, chodź jeśli jest to dziecko neo, to 50 kont jest całkiem realne !I po co odpisałeś? On to specjalnie napisał, aby zainteresować się jego osobą... Nie zwracajcie uwagi na takich trolli!