Głupoty piszesz pewnie nie dostałeś żadnego maila tylko kręcisz każdy kto dostał maila to i dostał kasę chyba że taki jak ty że sobie wymyślił ze dotał.panowie sprecyzujmy- promocja jest dla WSZYSTKICH ktorzy dostali mejla, czy tylko dla wybranyh sposrod tych co dostali mejla?
bo ja po raz trzeci mowie, ze dostalem wczoraj w nocy mejla o tych promocjach ze specjalnie dla mnie I NIE DOSTALEM NICZEGO, ANI FREEBETA, ANI KASY NA GRY ANI DO KASYNA ANI NA POKERA. ZERO ZERA.
jk to w koncu jest ma kos pewne informacje ?
Głupoty piszesz pewnie nie dostałeś żadnego maila tylko kręcisz każdy kto dostał maila to i dostał kasę chyba że taki jak ty że sobie wymyślił ze dotał.
to prześlij maila którego otrzymałeś wczoraj w nocy do nich i na pewno dostaniesz :zoltakartka: informacje masz w moim poprzednim poście:panowie sprecyzujmy- promocja jest dla WSZYSTKICH ktorzy dostali mejla, czy tylko dla wybranyh sposrod tych co dostali mejla?
bo ja po raz trzeci mowie, ze dostalem wczoraj w nocy mejla o tych promocjach ze specjalnie dla mnie I NIE DOSTALEM NICZEGO, ANI FREEBETA, ANI KASY NA GRY ANI DO KASYNA ANI NA POKERA. ZERO ZERA.
jk to w koncu jest ma kos pewne informacje ?
Głupoty piszesz pewnie nie dostałeś żadnego maila tylko kręcisz każdy kto dostał maila to i dostał kasę chyba że taki jak ty że sobie wymyślił ze dotał.