uzytkownik-23347
Użytkownik
Wygląda na to , że już skorzystałeś z promo Top Secret i (chyba) będziesz mógł z niej skorzystać jeszcze raz na tym poziomie. Przyglądaj się emailom albo innym promocjom , które mogą być dla Ciebie.
Jak już wybierzesz zakłady to u góry masz napisane freebet, klikasz na to i przeciągasz na zdarzenie jakie wybrałeś.Witam, w jaki sposób wykorzystać tego FREEBETT-a ? Nigdzie nie znajduje takiej opcji po stworzeniu kuponu.
domnie tez juz doszły 2 wyplatty z soboty jeszcze czekam tylko na ta z niedzieli ;dwlasnie otrzymalem wyplaty ????
bonus już czeka na Ciebie na twoim koncie.Dear Mattias,
Thank you for your email.
Your account has now been credited with your Bonus. Please note that
this is a non redeemable bonus and you may only withdraw your wins from
it. Please ensure you read the terms and conditions contained in the
original email.
czy to znaczy ze dostane kase...?
e-mail o identycznej tresci dostalem w niedziele o 4 rano z tą róznicą drobną ze na koncie było okrągłe zero. o 10 dostałem natomiast kolejnego mejla w ktorym mnie poinformowana ze nie zostalem wytypowany do tej oferty????bonus już czeka na Ciebie na twoim koncie.
no to rzeczywiście dziwne , bo w mailu wyraźnie napisali Your account has now been credited. A wyjaśnili Ci , dlaczego nie zostałeś wytypowany ? ????e-mail o identycznej tresci dostalem w niedziele o 4 rano z tą róznicą drobną ze na koncie było okrągłe zero. o 10 dostałem natomiast kolejnego mejla w ktorym mnie poinformowana ze nie zostalem wytypowany do tej oferty????
wszytko co powyżej ugrasz możesz przelać na zakłady lub wypłacić, a kasa w kasynie nie przepada więc możesz grać dalej ????Mam pytanie, mógłby ktoś mi powiedzieć jakie sa warunki obrotu w kasnie (20$) aby móc wypłacić lub przelać na sport.... ?
nie jest to powiedziane na 100% , bo ja w kasynie sieci (bodajże Rival ALE NIE JESTEM PEWIEN) grałem na ruletce nawet i zapytałem na czacie czy mogę wypłacić to mi tylko napisali , że jakbym wypłacał to wypłata zostanie cofnięta , gdyż nie wykonałem obrotu , bo na ruletce obrót wynosił 0% . Ale jak mówię , nie jestem pewien , więc pozostaje Ci czekać.Cofnąc nie cofną jak już to chyba zablokują znaczy sie usuną wszystko to co ugrałem z tego bonusa+sam bonus. W sumie to jestem sobie sam winien bo nie przeczytałem warunków promocji w odpowiednim momencie. Jak nie wypłacą to nie będe miał pretensji ale szkoda by było bo fajna suma jest. Napisze jak sie sprawa wyjaśni.