>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

CENTERBET -darmowa kasa

L 0

langer

Użytkownik
Ja rano czekałem ok. 4 godzin.Troche pograłem i zleciłem wypłate przez MB -zobaczę kiedy kase wypłacą dziś czy jutro.

Wpłata przez MB minimum 1 PLN

M 0

mundur

Użytkownik
2 razy wygrana kwote kurs chyba nie był podany w regulaminie
edit: dostał juz ktos kase do kasyna wysłałem emaila o 11 i nadal nie ma odpowiedzi :/

M 0

mafioso

Użytkownik
panowie mam zapytanko powazne- otóz dostałem mejla ze mam 10 $ free beta, ze mam 20 $ do kasyna 5 $ na gry i wogole na pokera czyli full serwis ALE na koncie nic nie ma, w rubryce moje darmowe zaklady tez nic, pisze ze nie mam darmowych zakladow.

czy to oznacza ze WSZYSCY dostali te mejle, a tylko niektorzy z nich dostali kase ?? czy moze kazdy kto dostal mejla dostał tez kase ?? bo ja nawet freebeta nie mam chociaz mejla dostalem z wszystkim dzieki za odp.

G 0

gropek

Użytkownik
Jak mogą Cie oszukać jak nic nie ryzykujesz... LOL
A promo naprawde super. O dziwo sie załapałem
Mafioso wejdź w games i dowolną gre i wtedy powinieneś mieć kaske

damon85 0

damon85

Użytkownik
takie pytanie: jeśli przeleje to co ugrałem w kasynie ponad te 70pln to czy to 70pln z kasyna zabiorą czy dalej będę mógł pomnażać??

G 0

godel

Użytkownik
ja narazie zlecilem wyplate na mb ;d z &quot;games&quot; 56 zl ;d freebeta nie wiem na co uzyc:d no i czekam na kaske do kasyna;d promo na ✅✅
pamietam jak w listopadzie dawali 60zl do kasyna;d to poszlo 400 zl ;d mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie ;]

G 0

godel

Użytkownik
poszedl kupon
Single
O/0445050/0000003, Zaakceptowany , Nierozstrzygnięte GRONINGEN vs R..., GRONINGEN @ 1.70 (Zwycięstwo) Potencjalna wygrana 85.00
czyli jak wygram musze potem zrobic 2x 85 zl ?

damon85 0

damon85

Użytkownik
poszedl kupon
Single
O/0445050/0000003, Zaakceptowany , Nierozstrzygnięte GRONINGEN vs R..., GRONINGEN @ 1.70 (Zwycięstwo) Potencjalna wygrana 85.00

czyli jak wygram musze potem zrobic 2x 85 zl ?
jak wygrasz musisz zrobić 2x35pln bo tyle dostaniesz za wygrany kupon

O 0

o_oxd

Użytkownik
dostales odpowiedz na maila ??? bo ja wyslalem okolo 13 i nic nie mam a freebet poszedl na anderlecht i groningen jak dobrze pojdzie bedzie 100zl do przodu:-D

L 0

langer

Użytkownik
Ile trwa wypłata od z Centrebet na konto MB ? napewno sa tacy co juz nie raz wypłacali od nich -oczywiście konto MB zweryfikowane(wpłata była)?

Do góry Bottom