>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Centerbet Bonus Do Kasyna 20$ I Freebet 10$

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Centerbet wysłał mi email informujący ze mam 20$ w kasynie więc zarejestrowałem się i potem dostaję wiadomość że promocja do mnie nie jest skierowana. Więc po kiego zawracają mi dupę? I skąd mieli mój adres email?
Dupa z tego Centerbetu....

I 1

icytower77

Użytkownik
Centerbet wysłał mi email informujący ze mam 20$ w kasynie więc zarejestrowałem się i potem dostaję wiadomość że promocja do mnie nie jest skierowana. Więc po kiego zawracają mi dupę? I skąd mieli mój adres email?
Dupa z tego Centerbetu....
tego mejla nie dostałes od centrebet tylko od [email protected] . Oni z nimi współpracują, reklamują ich itd, to przez to nie dostałeś bonusu

radek03 90

radek03

Forum VIP
oczywiscie,ze nie mozna i kazdy kto napisze,ze tak wyplacil to klamie.

Na konto bobo to co innego,a chłopczyka to sobie w spodniach poszukaj :-D
Żyjesz w błędzie, oczywiście ze oficjalnie nie można wypłacać na mb bez depozyt, ale mają dziure w systemie i robiąc tak jak ja można wypłacić bez depozytu na mb ( wiedząc ze taki sposób wykorzystuje ich niedopatrzenie i pisanie w tej sprawie do supportu pokazuje ze inteligencje ktos ma na poziomie Beger).

ps. i tak na przyszłość to zanim coś napiszesz to najpierw to sprawdź a nie piszesz głupoty i narażasz się na publiczne pośmiewisko

M 0

michalo19

Użytkownik
Witam kiedy chcę dokonać wpłaty lub wypłaty to wyskakuje mi że moje dane płatności są obecnie weryfikowane i to już z 5 dni czy wy też tak długo czekaliście?

M 0

michalo19

Użytkownik
Jeśli przelałem już pieniążki na mb i chciałbym wypłacić na konto bankowe w millenium bank to jak mam to zrobić? Proszę o pomoc ponieważ nigdy nie wypłacałem na konto bankowe.
Z góry dzięki za odpowiedź.

M 0

michalo19

Użytkownik
Ale mi właśnie chodzi z mb na millenium. I czy jeśli nie posiadam osobiście konta bankowego to czy mogę wypłacić z mb na mojej mamy konto i czy dojdzie?

I 1

icytower77

Użytkownik
Ale mi właśnie chodzi z mb na millenium. I czy jeśli nie posiadam osobiście konta bankowego to czy mogę wypłacić z mb na mojej mamy konto i czy dojdzie?
Chyba nie dojdzie, założ konto moneybookers na mamy dane i wypłać na jej konto bankowe, albo wypłać kase ze swojego moneybookers na konto w banku któe założysz na swoje dane

M 0

michalo19

Użytkownik
A jeśli założę konto na mb na mamy dane to czy od razu będę mógł wypłacić na mamy konto w millenium czy będę musiał coś potwierdzać i jeśli tak to jak wypłacić czy mógłby ktoś napisać ponieważ nigdy nie wypłacałem.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
A jeśli założę konto na mb na mamy dane to czy od razu będę mógł wypłacić na mamy konto w millenium czy będę musiał coś potwierdzać i jeśli tak to jak wypłacić czy mógłby ktoś napisać ponieważ nigdy nie wypłacałem.
bierzesz opcje weryfikuj i najlepiej opcje, że przysyłają ci list do domu z kodem (to trwa około tygodnia), po czym wpisujesz ten kod na koncie mb i możesz już zlecać wypłate

M 0

michalo19

Użytkownik
Mam pytanie jeszcze jedno odnośnie wypłaty ponieważ nie przyszedł mi list weryfikacyjny i czy jeśli wpłacę np. na centerbet 150 zł to czy będę mógł to odrazu wypłacić i jeśli tak to czy będę mógł na konto na inne dane niż w centerbet?

D 0

daniel999

Użytkownik
Centrebet daje dzisiaj bonus free spins. Wystarczy napisac maila do nich z prosba. Ja dostalem free 8$. Wszystko co ugralem powyzej moglem przelac na zaklady :]

M 0

michalo19

Użytkownik
Mam pytanie jeszcze jedno odnośnie wypłaty ponieważ nie przyszedł mi list weryfikacyjny i czy jeśli wpłacę np. na centerbet 150 zł to czy będę mógł to odrazu wypłacić i jeśli tak to czy będę mógł na konto na inne dane niż w centerbet?

Do góry Bottom