Na konto bankowe chlopczykui na co ci tak wypłacili ? pewnie jeszcze na MB :-D
Na konto bankowe chlopczykui na co ci tak wypłacili ? pewnie jeszcze na MB :-D
tego mejla nie dostałes od centrebet tylko od [email protected] . Oni z nimi współpracują, reklamują ich itd, to przez to nie dostałeś bonusuCenterbet wysłał mi email informujący ze mam 20$ w kasynie więc zarejestrowałem się i potem dostaję wiadomość że promocja do mnie nie jest skierowana. Więc po kiego zawracają mi dupę? I skąd mieli mój adres email?
Dupa z tego Centerbetu....
Żyjesz w błędzie, oczywiście ze oficjalnie nie można wypłacać na mb bez depozyt, ale mają dziure w systemie i robiąc tak jak ja można wypłacić bez depozytu na mb ( wiedząc ze taki sposób wykorzystuje ich niedopatrzenie i pisanie w tej sprawie do supportu pokazuje ze inteligencje ktos ma na poziomie Beger).oczywiscie,ze nie mozna i kazdy kto napisze,ze tak wyplacil to klamie.
Na konto bobo to co innego,a chłopczyka to sobie w spodniach poszukaj :-D
Chyba nie dojdzie, założ konto moneybookers na mamy dane i wypłać na jej konto bankowe, albo wypłać kase ze swojego moneybookers na konto w banku któe założysz na swoje daneAle mi właśnie chodzi z mb na millenium. I czy jeśli nie posiadam osobiście konta bankowego to czy mogę wypłacić z mb na mojej mamy konto i czy dojdzie?
bierzesz opcje weryfikuj i najlepiej opcje, że przysyłają ci list do domu z kodem (to trwa około tygodnia), po czym wpisujesz ten kod na koncie mb i możesz już zlecać wypłateA jeśli założę konto na mb na mamy dane to czy od razu będę mógł wypłacić na mamy konto w millenium czy będę musiał coś potwierdzać i jeśli tak to jak wypłacić czy mógłby ktoś napisać ponieważ nigdy nie wypłacałem.
co napisałeś w treści i temacie maila????Centrebet daje dzisiaj bonus free spins. Wystarczy napisac maila do nich z prosba. Ja dostalem free 8$. Wszystko co ugralem powyzej moglem przelac na zaklady :]
Cokolwiek. Na przyklad, ze dowiedziales sie o bonusie i czy moglbys go rowniez dostac. Napisz login itp.co napisałeś w treści i temacie maila????