>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Centerbet Bonus Do Kasyna 20$ I Freebet 10$

aduss 5

aduss

Użytkownik
świetne promo. Nie wsadziłem nawet grosza, a wyjąłem kilkaset złotych, ktore sa juz na moim koncie ????

L 5

landzaat21

Użytkownik
Dostałem maila od nich na pocztę, założyłem konto, wysłałem maila a oni do mnie,że nie dostałem oferty od nich i nie dadzą mi bonusa...pffff to po kij mi przysyłali maila :eek:

M 0

michalo19

Użytkownik
Ile najmniej można wpłacić z Moneybookers? I czy jeśli wpłacę najmniejszy depozyt to czy będę mógł wypłacić 70 zł które ugrałem ponad bonus?

aduss 5

aduss

Użytkownik
Ile najmniej można wpłacić z Moneybookers? I czy jeśli wpłacę najmniejszy depozyt to czy będę mógł wypłacić 70 zł które ugrałem ponad bonus?
nie ma min. wplaty, wyplata bez problemu na mb lub konto bankowe

M 0

michalo19

Użytkownik
A ja nie mogę wpłacić czy to może być dlatego że mam na mb tylko 8 zł. A wypłacić bez depozytu nie można prawda?
Takie coś mi wyskakuje:
Przepraszamy, w chwili obecnej nie możemy zarejestrować Twoich danych płatności. Prosimy spróbować ponownie później. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z naszym Biurem Obsługi Klienta (BOK).

M 0

michalo19

Użytkownik
A skąd ja im wezmę skan karty kredytowej/debetowej jak nie posiadam, rachunki nie są na mnie, a dowód mogę sobie zeskanować i przesłać ale reszta?? A czy nie da się jakoś inaczej tam bez depozytu wypłacić bo przez mb nie mogę wpłacić. A konta w banku itd. nie mam.

G 0

godel

Użytkownik
ja zleciłem wczoraj wypłatę na konto bankowe kolo 17 i do dziś nie wysłali prośby o skan dowodu etc... ;d mogę sam wysłać 1 ? czy muszę czekać na prośbe

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jeśli ktoś chce wypłacić bez depozytu to wysyła skan dowodu do supportu, potem wchodzimy do moje konto i z listy wybieramy aktualizacja danych konta moneybookers i tam wpisujemy co trzeba, potem wypłata na mb i wszystko bez problemu i bez depozytu.

B 25

bobo

Użytkownik
Nigdy tam nie wplacalem, ugralem z promocji i wyplacilem dokladnie 650 zl i niechcieli zadnych skanow... kasa po 3 dniach byla na koncie

M 0

michalo19

Użytkownik
Jak ja chcę wypłacić na mb to mi wyskakuje że muszę najpierw dokonać depozytu z konta mb ale wysłałem do nich maila czy da rade jakoś bez depozytu i czekam na odpowiedź czy w sobotę odpiszą??

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jak ja chcę wypłacić na mb to mi wyskakuje że muszę najpierw dokonać depozytu z konta mb ale wysłałem do nich maila czy da rade jakoś bez depozytu i czekam na odpowiedź czy w sobotę odpiszą??
wyzej pisałem ze trzeba dac aktualizacja danych konta mb i tam wpisujesz swoje konto mb i potem wyplata sie odblokowuje

G 0

godel

Użytkownik
lol ;d mialem na mb 0.58€ to wplacilem 2 zl przez mb xDDD ;d
ale wyplate zlecilem na konto bankowe juz wczesniej i czekammm

mozna gdzies cofnąc wyplate? albo sprawdzic na jakim jest etapie?

Do góry Bottom