>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cel : 500-1000 zl/msc 95 % piłki

M 26

mkr93

Użytkownik
Kupon 2
Sevilla - Real Sociedad - 1 DNB
Malaga - Barcelona - over 2,5 w meczu
Ako @ 2
Stawka 25
Do wygrania 25
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Kupon 1 na dzień 25.09.2014
Pachuca - CSD Municipal - over 2,5 w meczu
Valencia - Cordoba - 1
ako @ 1,77
stawka 25
do wygrania 19
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Kupon 2 na dzień 25.09.2014
Chroby - Jagiellonia - 2 DNB
Hacken - Aatvidaberg - gospodarze over 1,5 w meczu
ako @ 1,95
stawka 25 zł
do wygrania : 25 zł
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Oferta na dzisiaj jest dosyć konkretna stąd podam tutaj kilka typów,które zagram. Bardziej &#39;bezpieczny&#39; kupon pojawi się do godziny 17. Powodzenia!
Liverpool - Everton - over 1,5 gola HT @ 2,5 za 10zł
Arsenal - Tottenham - over 1,5 gola HT @ 2,5 za 10zł
Man Utd - West Ham - Diabły over 3,5 gola w meczu @ 4 za 20zł
Kupon 1
Liverpool + Arsenal + Legia @ 5,2 za 20zł
Powodzenia !

M 26

mkr93

Użytkownik
Sorki,że tak późno ale oglądałem mecz Liverpoolu z Evertonem i przynajmniej utwierdziłem się w moich przypuszczeniach, mimo pięknej bramki Jagielki. W tej rundzie, ewentualne typy będę grał tylko i wyłącznie przeciwko piłkarzom z Anfield.
Poniżej kupon bezpieczniejszy, wszystkie mecze w systemie DNB
City + Real + PSG
ako @ 1,95 / 1.53
stawka 25
do wygrania 25 / 13
Teraz kupon , który motywuje ostatnimi słabościami mistrzów swoich lig. City nie wygrało od 3 spotkań, Real krytykowany ze wszystkich stron za tracone bramki, PSG remis w Paryzu w zeszłym tygodniu oraz Bayern, który gra mało efektywnie. Liczę,że dzisiaj wszystkie drużyny będą chciały wejść w rytm do którego przyzwyczaiły nas w zeszłym sezonie.
City + Bayern + Real + PSG @ 5,75 za 25
zakład zamknięty w 51&#39; PSG bardzo niepewne. Zwrot : 61 zł zysk + 37
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Overy w Anglii wypadły dzisiaj masakrycznie, niestety jest to mój ulubiony typ ale muszę ograniczyć się do grania tego raz na tydzień.
Kupon mało realny, grany ponieważ zamierzam oglądać dzisiaj te mecze a generalnie , lepiej mi się je ogląda kiedy na coś stawiam.
Arsenal DNB (live 45 &#39; ) + Legia - 1,5 + Sevilla lub remis
@ 8,6
stawka 20

M 26

mkr93

Użytkownik
Rozliczyłem typy grane od 23 września,które były typowo &#39;rozgrzewkowe&#39; i tym razem nie jesteśmy na minus. Miesiąc kończymy z leciutkim zyskim (+6,5).
Poniżej uaktualnienie zasad z pierwszej strony oraz ich przepisanie dla przypomnienia. Od jutra (LM) lecimy regularnie az do konca pazdziernika chyba,ze przegramy cały budzet. Cel to minimum 500zł na + w ostatni dzień października. Stawka płaska - 25zł
1. Nie grać sparingów (z drobnymi wyjątkami)
2. Stawka płaska 25-30 z małymi wyjątkami
3. Straty własne nie mogą przekroczyć miesięcznego budżetu .
4. Dziennie mogę zaryzykować do 50 % nadwyżki z wygranych pieniędzy na kupon/zakład wyłamujący się ze schematu (poniższych zasad) . Na przykład, przy wygraniu 100 zł , mogę zagrać do ~35zł na coś nieszablonowego.
5. Zakłady grane na live tylko i wyłącznie za ewentualną nadwyżkę.
6. Nie istnieje coś takiego jak odgrywanie się. Maksymalnie dwa przemyślane i przestudiowane zakłady/kupony w ciągu 24h (chyba,że profit będzie większy niż 33zł na czysto).
7. Granie generalnie bezpieczne - na kuponie maksymalnie 3 zdarzenia, kursy w ako do 4, kursy single ~2. (z wyjątkami)
8. Na rozgrywki Ligi Mistrzów lub Ligi Europy mogę ewentualnie specjalnie zagospodarować do 25% profitu z całego miesiąca na zupełnie inne kupony niż te,które gram na co dzień w tym temacie.
9. Jeżeli nie będzie satysfakcjonujących spotkań w ciągu dnia, mogę nie grać w danym dniu.
10. Nie tykam lig skandynawskich
11. Typ over&#39;owy na gole w pierwszej połowie maksymalnie grany tylko raz na tydzień
12. Staram się grać w większości wypadków na gospodarzy spotkania, szczególnie w klasykach
13. W dni w których oferta jest bardzo bogata może pojawić się więcej typów
W miarę grania, będę tutaj ewentualnie edytował bądź dopisywał nowe wytyczne.
Pierwsze typy na jutro do godziny 1 w nocy. Zachęcam do śledzenia tematu, ewentualnych podpowiedzi i życzę powodzenia!
Budżet na październik - 200zł

M 26

mkr93

Użytkownik
Zaczynamy!
Kupon 1
Sporting Lizbona - Chelsea - 2
Shalke - Maribor - 1
PSG - Barcelona - 2 DNB
ako @ 3,22
stawka 25
do wygrania : 55,5
W tej chwili w grupie G każdy zespół ma po 1 punkcie. Stołeczny Sporting na pewno będzie chciał jutro postawić się Londyńczykom , jednak Ci po wpadce u siebie w pierwszym meczu z Schalke muszą jutro zainkasować trzy punkty i jeżeli chcą się liczyć w tym sezonie w Europie, takie mecze muszą po prostu wygrywać. Co do drugiego meczu z tej grupy, zastanwiałem się nad mocnym overem bramkowym drużyny z Gelserkirchen (ov 3,5/4,5) jednak postanowiłem zagrać bezpiecznie na ich zwycięstwo, sądzę,że Słoweńcy jutro wyjadą z Niemiec bez żadnej zdobyczy punktowej. Ostatni z meczów na 1szym kuponie to jeden z dwóch klasyków jutrzejszych zmagań w Europie. Paryżanie po słabym początku sezonu,przystąpią do jutrzejszego pojedynku mocno osłabieni (Lavezzi, Silva , Ibrahimovic). Jedyne co mnie martwi to to,że Katalończycy w tym sezonie nie sprawdzili się jeszcze na tle silnego rywala i jutrzejszy mecz to istny strzał w ciemno, zachęca na pewno brak wymienionych wyżej graczy PSG , którzy stanowią około 75% potencjału ofensywnego tej drużyny. Trener Barcelony mnie absolutnie nie przekonuje i osobiście sądzę,że Barca pożegna się z CL w tym sezonie zaraz na początku fazy play-off jednak jutro na papierze na pewno tego meczu nie powinni przegrać, prawdopodobny remis więc zagrałem z opcją DNB. Powodzenia !

M 26

mkr93

Użytkownik
Co do kuponu z wtorku. Londyńczycy skromnie bo skromnie ale wygrali , tak jak zakładałem. Co do Niemców to szczerze mówiąc jestem w szoku. Bramka Huntelaraa po błędzie piłkarza z Mariboru,bardzo mało składnych akcji, kompletnie niezrozumiały dla mnie wynik, Shalke miało szanse zrównać się w tabeli z Chelsea a wychodzi na to , że będzie musiało bić się o drugie miejsce ze Sportingiem lub.... właśnie Mariborem. Bardzo dziwna grupa, gdzie w zasadzie każdy z każdym może zwyciężyć. Wniosek : poza meczami Chelsea - omijać szerokim łukiem. Przechodząc do trzeciego spotkania, Barcelona straciła pierwsze bramki w sezonie i to od razu trzy. Paryżanie wbili Hiszpanom trzy gole mimo ostatniej impotencji strzeleckiej i to bez Ibrahimovica i Lavezziego. Konkluzja może być tylko jedna. W starciu z Europejskimi markami grać tylko i wyłącznie przeciwko Blaugranie. Co do kuponów na dzisiaj , prezentują się one następująco

Kupon 1
Zenit - Monaco - 1 DNB
Ludogoretz - Real - 2
Malmo - Olympiakos - 2 DNB
ako @ 2,06
stawka 25
do wygrania 25

Typ
Basel - Liverpool - 1 DNB @ 2,5 stawka 25 do wygrania 37

Analiza :
Zenit w gazie, jeśli wygra dzisiaj z Francuzami, będzie na najlepszej drodze do awansu z grupy. Opcja DNB jako lekkie zabezpieczenie przed ewentualną wpadką, do tego Real , który jak na obrońce tytułu przystało nie powinien sobie pozwolić na stratę punktów w meczu z Bułgarami.
Ostatni z typów wywołał u mnie spory ból głowy ponieważ Malmo dało mi już sporo zarobić w tym roku min w meczach z Salzburgiem i Sparta Praga u siebie, gdzie jest niepokonane od bardzo długiego okresu. Co zatem skusiło mnie do grania w stronę Greków? Po pierwsze, są na fali, wbili trzy bramki zeszłorocznym finalistom CL,którzy w trzech meczach w tym sezonie (!) z Realem stracili zaledwie dwa gole. Po drugie, wszyscy na czele z piłkarzami wiedzą,że jeśli wywiozą 3 punkty ze Szwecji , droga do awansu w CL stanie otworem kosztem Atletico bądź Juventusu zatem jest o co grać. Postanowiłem grać tutaj w systemie DNB ponieważ doceniam zespół Malmoe i mimo wszystko wiążę z tym typem spore obawy. Co do Bazylei w starciu z The Reds, Liverpool zdecydowanie pod formą. Markovic to piłkarz grający wyraźnie dla przeciwnika, Balotelli bez formy , jedyne zagrożenie to Lallana i Gerrard, który przeplata mecze lepsze z gorszymi natomiast Szwajcarzy od kilku sezonów ZAWSZE są drużyną groźną u siebie. Zarówno w Lidze Mistrzów jak i Europy.

Zastanawiam się jeszcze co do grania jutro na Benfice DNB po kursie 3. Mistrzowie Portugalii muszą zwyciężyć jeśli marzą o awansie do play-off jednak Bayer po przegranej w Monaco jutro także musi zainkasować 3 punkty. Być może przełoży się to na sporą liczbę bramek? Over 2,5 jednak po kursie 1,66 co według mnie nie jest warte absolutnie żadnych pieniędzy. Już lepiej grać over 1,5 HT @ 2,5 jednak to też niesie spore ryzyko. Mam dziwne przeczucie,że jutro w typowo underowym meczu Atletico z Juventusem może paść wiele bramek. Ewentualne decyzje podejmę jutro wieczorem zaraz po tym jak pojawią się składy. Życzę powodzenia w graniu i pozdrawiam!

M 26

mkr93

Użytkownik
Analiza do kuponu : Zenit zremisował dosyć szczęśliwie bo nieoczekiwanie to Francuzi byli drużyną lepszą, DNB uratowało kupon jednak na nic się to zdało ponieważ Grecy ulegli Szwedom 2 : 0 po wyrównanym meczu. W grupie A teraz wszyscy maja po 3 punkty co jest bardzo rzadko spotykaną sytuacją. Co do meczu w Bazylei, Szwajcarzy byli drużyną lepszą i zgodnie z oczekiwaniami pokonali słabych Angoli 1:0 .
Na dzisiaj proponuje Wam solidny dubel z Ligi Europy,który mam już upatrzony od około 5 dni. Nie jest to na pewno ostatni kupon/typ na dzisiaj jednak potrzebuję więcej czasu na analizy ponieważ oferta jest bardzo bogata.
Kupon 1
Sparta Praga - Young Boys Berno - 1
Slovan - Napoli - 2
ako @ 3,2
stawka 25
do wygrania 55
Prażanie przegrali po dobrym występie w Neapolu jeden do trzech i na pewno jutro będą chcieli zainkasować trzy punkty. Są bez wątpienia lepszą drużyną niż Szwajcarzy i gram tutaj czystą jedynkę ponieważ Sparta u siebie jest zawsze groźna (choćby 4:2 z Malmoe) . Co do meczu Napoli to analiza nie ma tutaj głębszego sensu, Słowacy w głębokim kryzysie,przyjezdza uznana marka z gwiazdami w postaci Higuaina w składzie. Gorąco polecam, kolejne typy do godziny 16. Pozdrawiam!

M 26

mkr93

Użytkownik
Po głębszych analizach zdecydowałem się zagrać następujące typy/kupony. Niestety nie mam czasu na pisanie analiz więc tylko wrzucam. Powodzenia!
Feyenord - Standard - over 2,5 i BTS @ 2,2 za 20 + 22

Kupon 2
Borussia M DNB + Brugge DNB @ 2,3 za 20 + 10
Kupon 3
Sevilla DNB + Inter -1,5 @ 2,3 za 25 + 12,5

M 26

mkr93

Użytkownik
Wszystkie kupony dzisiaj dały zarobić, jeżeli ktoś grał to gratuluję. Tak jak przypuszczałem Prażanie nie pozostawili złudzeń piłkarzom z Berna wygrywając 3:1 natomiast Napoli zdeklasowało Slovana. Co do reszty to w skrócie , było trochę szczęścia (np w spotkaniu Sevilli lub Interu) ale generalnie dzień bardzo udany. Nie doceniłem drużyny z Zurychu , ponieważ byłem pewny jej porażki tak samo jak wygranej piłkarzy z Bruggi. Cóż, może to Niemcy dzisiaj byli słabsi albo Szwajcarzy naprawdę są niezłą drużyną, chyba muszę przełamać w sobie stereotyp i w końcu uznać,że w Szwajcarii są jeszcze kluby poza Bazyleą na które warto stawiać pieniądze. Co do typów na jutro i sobotę , postaram się coś skręcić jednak oferta jest bardzo uboga i będzie to maksymalnie 1 kupon / dzień. Natomiast w niedziele sobie odbijemy na klasykach ligi angielskiej. Pozdrawiam!

M 26

mkr93

Użytkownik
Na dzień dobry kupon dla odważnych.Być może do godziny 15 pojawi się tutaj jeszcze jakiś mały kupon / typ z Bundesligi. Powodzenia !
Kupon 1 na dzień 04.10.2014
Leicster - Burnley - 1 bardzo pechowo stracona bramka w 96 minucie.
Valencia - Atletico - BTS
ako @ 3,3
stawka 25
do zwrotu : 55
Kupon 2
Lechia - Cracovia - 1
Ac Milan - Chievo - 1
ako @ 2,3
stawka 25
do wygrania : 37

M 26

mkr93

Użytkownik
Dzisiaj niedziela a co za tym idzie same klasyki. Poniżej moje propozycje dla Was!
Typ 1
Chelsea - Arsenal - over 1,5 HT @ 2,62 stawka 25
Decyduje się tutaj na over bramkowy ponieważ The Blues na Stamford Bridge zawsze grają ultra ofensywnie, Arsenal traci sporo bramek ale sam również ich sporo strzela stąd liczę tutaj na BTS lub prowadzenie Chelsea do przerwy już dwoma bramkami
Kupon 1
Man Utd - Everton - BTS
Juventus - Roma - 1X
ako @ 2,01
stawka 25
do wygrania 25
Każda ekipa,która przyjeżdża do Manchasteru w tym sezonie strzela Diabłom co najmniej bramkę poza CP , uważam , że jutro będzie podobnie a gracze w postaci Di Marii, Van Persiego czy Rooneya również znajdą drogę do bramki gości.
Co do Juventusu, gram z podpórką. Roma z plagą kontuzji według mnie mimo świetnej dyspozycji , w Turynie może liczyć najwyżej na jeden punkt.
Kupon 2
Chelsea - Arsenal - 1 i over 2,5
Juventus lub remis
ako @ 3,3
stawka 25
do wygrania 55
Powodzenia !

M 26

mkr93

Użytkownik
Niestety, zabrakło jednej bramki w meczu Chelsea z Arsenalem do bycia na plus w dzisiejszym dniu. Co do kuponów w tym tygodniu, do czwartku będzie tu maksymalnie jeden kupon/typ na dzień ze względu na bardzo słabą ofertę.
Kupon 1
Racing Club - Atletico Rafaela - 1
Rb Lipsk - Heidenheim - 1X
ako @ 2,08
stawka 25
do wygrania 25
Powodzenia!

M 26

mkr93

Użytkownik
Nie grałem wczoraj ani dzisiaj ze względu na brak oferty. Na czwartek dobrałem mecze drużyn , dla których trzy punkty to w teorii przysłowiowe &#39;6&#39; poza Hiszpanią, której boję się najbardziej ale wierzę,że młode pokolenie tej świetnej generacji sportowców da radę ograć Słowaków. Zapraszam!
Kupon 1
Szwecja + Szwajcaria + Austria @ 10,8 za 25
Kupon 2
Austria + Szwajcaria DNB + Hiszpania + Szwecja DNB @ 6,72 za 25
Dlaczego tak? Szwedzi po remisie z Austrią w Wiedniu podejmują Rosjan,którzy ograli Liechtenstein (2 bramki samobójcze + 1 z karnego). Żeby awansować muszą wygrywać mecze na szczycie w Szwecji, wie o tym cała drużyna na czele ze Zlatanem,który jutro na pewno da z siebie wszystko. Rosjanie na pewno powalczą i będzie to mecz otwarty jednak ja tutaj kieruję się w stronę Szwedów przede wszystkim ze względu na boisko i osobę Zlatana. Przechodząc do Austriaków,którzy także chcą awansować, mecze z dostarczycielami punktów (Mołdawia) muszą wygrywać , po remisie w Wiedniu, mobilizacja 100%. Kolejna drużyna to Szwajcarzy,którzy dzielnie walczyli z Anglią jednak ostatecznie ulegli 0-2. Jutro mierzą się ze Słowenią,która....Przegrała z Estonią. Chyba nikomu nie muszę przytaczać nazwisk takich piłkarzy jak Lichtsteiner,Xhaka, Shaquiri czy Inler. Oni jutro będą chcieli wybiegać dla Helwetów 3 punkty bo jest to dla nich mecz o drugie miejsce w grupie. Dorzuciłem jeszcze Hiszpanów,którzy w meczu ze Słowacją mogą być niepewni , jednak miejmy nadzieje , że uda im się ograć Słowaków.
Powodzenia!

Do góry Bottom