Rozliczyłem typy grane od 23 września,które były typowo 'rozgrzewkowe' i tym razem nie jesteśmy na minus. Miesiąc kończymy z leciutkim zyskim (+6,5).
Poniżej uaktualnienie zasad z pierwszej strony oraz ich przepisanie dla przypomnienia. Od jutra (
LM) lecimy regularnie az do konca pazdziernika chyba,ze przegramy cały budzet. Cel to minimum 500zł na + w ostatni dzień października. Stawka płaska - 25zł
1. Nie grać sparingów (z drobnymi wyjątkami)
2. Stawka płaska 25-30 z małymi wyjątkami
3. Straty własne nie mogą przekroczyć miesięcznego budżetu .
4. Dziennie mogę zaryzykować do 50 % nadwyżki z wygranych pieniędzy na kupon/zakład wyłamujący się ze schematu (poniższych zasad) . Na przykład, przy wygraniu 100 zł , mogę zagrać do ~35zł na coś nieszablonowego.
5. Zakłady grane na
live tylko i wyłącznie za ewentualną nadwyżkę.
6. Nie istnieje coś takiego jak odgrywanie się. Maksymalnie dwa przemyślane i przestudiowane zakłady/kupony w ciągu 24h (chyba,że profit będzie większy niż 33zł na czysto).
7. Granie generalnie bezpieczne - na kuponie maksymalnie 3 zdarzenia, kursy w ako do 4, kursy single ~2. (z wyjątkami)
8. Na rozgrywki Ligi Mistrzów lub Ligi Europy mogę ewentualnie specjalnie zagospodarować do 25% profitu z całego miesiąca na zupełnie inne kupony niż te,które gram na co dzień w tym temacie.
9. Jeżeli nie będzie satysfakcjonujących spotkań w ciągu dnia, mogę nie grać w danym dniu.
10. Nie tykam lig skandynawskich
11. Typ over'owy na gole w pierwszej połowie maksymalnie grany tylko raz na tydzień
12. Staram się grać w większości wypadków na gospodarzy spotkania, szczególnie w klasykach
13. W dni w których oferta jest bardzo bogata może pojawić się więcej typów
W miarę grania, będę tutaj ewentualnie edytował bądź dopisywał nowe wytyczne.
Pierwsze typy na jutro do godziny 1 w nocy. Zachęcam do śledzenia tematu, ewentualnych podpowiedzi i życzę powodzenia!
Budżet na październik -
200zł