>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cel : 500-1000 zl/msc 95 % piłki

M 26

mkr93

Użytkownik
Sheriff Tiraspol - Slovan Bratyslava - 1 @ 2,05 za 30zł
Malmoe - Sparta - 1 @ 2,9 za 30 zł + ~60
Besiktas DNB + Steaua + APOEL @ 3,09 za 30 zł + 60
FC Kopenhaga - Dnipro - 1 @ 2,9 za 30zł + 60
Tak jak mówiłem, na LM robię wyjątki. Liczę dzisiaj na przynajmniej 50% skuteczność.
Co do meczu Sheriffa to gdybym miał więcej pieniędzy, na pewno grałbym Sheriff -1,5 lub czerwona kartka w meczu, ewentualnie karny.
Życzę powodzenia , pozdrawiam!

M 26

mkr93

Użytkownik
Dzisiaj 75% skuteczności. Pięknie siadły kupony, jestem przekonany,że gdyby nie czerwona kartka dla Sheriffa to mielibyśmy 100%, mam nadzieję,że ktoś skorzystał. Co do LE na jutro to chyba zagram zachowawczo bo szczerze mówiąc jestem tam pewny tylko co do jednego meczu (Hajduka z Karagandą na 1) . Typy pojawią się prawdopodobnie rano , choć może i wcześniej, pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 26

mkr93

Użytkownik
AIK + Hajduk @ 2,8 za 30 zł
Ernis Aradippou @ 5,5 za 15 zł
Lech Poznań - Stjarnan - over 12 RR w meczu @ 3,25 za 25zł + 65zł&lt;- polecam gorąco, tydzień temu po pierwszej połowie ten typ był pokryty. Mam nadzieję,że dzisiaj nie będzie inaczej, Lech będzie szaleńczo nacierał a Islandczycy,którzy nie umieją grać pod presją i spokojnie wyprowadzić piłki z pola karnego będą ją wybijać w panice po autach i rogach.
Powodzenia i pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 26

mkr93

Użytkownik
Trochę mnie poniosło ale stwierdziłem,że taka tasiemka raz na jakiś czas nikomu nie zaszkodzi.
WSZYSTKIE MECZE NA KUPONIE SĄ GRANE W SYSTEMIE DNB
Charnomorets + AIK + Hajduk + Viktoria + Spartak + Molde @ 3,3 za 25.
We wszystkich meczach , które są tutaj wytypowane, nie widzę wygranej gości.

M 26

mkr93

Użytkownik
Niestety dzisiaj AIK utopiło mój kupon z Hajdukiem. Popełniłem błąd , powinienem grać na Hajduk z handi -1,5 ponieważ byłem pewny tego meczu ale wnioski zostaną wyciągnięte na przyszłość. Tak samo jak tasiemka,która okazała się katastrofą. Mam nadzieję,że niektórzy pograli typ, który zaproponowalem na RR w meczu Lecha ponieważ po 1szej połowie było ich aż 11 co praktycznie sprawiło,że typ był wygrany. Od dzisiaj normalnie dwa kupony lub typ + kupon, wracam do zasad ponieważ rozgrywki europejskie w tym tygodniu za nami. Pozdrawiam

M 26

mkr93

Użytkownik
Właśnie przeglądając ofertę na dziś, znalazłem promocję w meczu Pucharu Kolumbii pomiędzy Boyaca Chico a Cucuta Deportivo. Polecam tutaj grać typ X2 , ja gram czystą 2 po kursie 5 za 20zł. Myślę,że pieniądze adekwatne do ryzyka więc warto spróbować. Pozdrawiam i powodzenia

M 26

mkr93

Użytkownik
Niestety, powyższy mecz zakończył się remisem 1:1 , więc mogłem grać tutaj X2 ale jak zwykle chciwość ze mną wygrywa;-) Oto dwa kupony na dziś.
Kupon 1
Amkar Perm lub remis + PSG @ 1,63 za 30zł
Kupon 2
Jagiellonia lub remis + Rapid Bukareszt lub remis @ 2,45 za 30zł
Powodzenia!

visniovy 19

visniovy

Użytkownik
Co ile będziesz wrzucać jakieś statystyki, bo przeglądam od rozpoczęcia tematu, fajny zamysł, tylko interesuje mnie jak to wygląda w liczbach.
Pozdrawiam!

M 26

mkr93

Użytkownik
Wszystko podliczę na koniec miesiąca lub ewentualnie wcześniej jeśli uda się przekroczyć założony próg, na co na razie się nie zapowiada niestety;_) pozdrawiam

M 26

mkr93

Użytkownik
Sorry za brak typów na wczoraj, nie ma mnie w domu i ciężko mi coś analizować. Na dzisiaj Lechia-1,-1,5 @ 4,1 za 50 i Arsenał - City over 1,5 HT @ 2,4 za 50. Zwiększyłem stawki ponieważ wczoraj nic nie grałem. Powodzenia i pozdrawiam!

M 26

mkr93

Użytkownik
Cześć cześć, sory za to , że nie wrzucam na razie typów ale za 2 tygodnie wyjeżdżam na rok do Portugalii na studia i mam sporo rzeczy na głowie. Co do moich typów , niestety muszę zmienić plan. Powrócę do regularnego typowania prawdopodobnie od dnia 26 sierpnia lub początku września w zależności od tego jak uda mi się załatwić wszystkie sprawy formalne na miejscu. Ponieważ potrzebowałem kasy w ostatnich dniach, musiałem porzucić system , którym grałem ze względu na potrzebę chwili. Przeglądając ostatnio oferty, doszedłem do dwóch wniosków. Pierwszy - znalazłem perełkę, a drugi - mój portfel i moja głowa potrzebują przynajmniej dwóch tygodni przerwy od typowania dlatego poniżej zamieszczam swój ostatni typ w tym miesiącu, bez względu na to czy będzie on na plus czy na minus, nie mający nic wspólnego z zasadami, na koniec sierpnia rozliczam wszystko poza poniższym typem żeby podsumować statystyki i stwierdzić co trzeba dopracować w zasadach ze strony pierwszej żeby zmaksymalizować przychody i gramy regularnie od początku września lub końca sierpnia. Poniżej zamieszczę analizę typu.
Manchaster United - Swansea - Diabły over 3,5 w meczu @ 5 za 100zł
Jeżeli uda mi się jeszcze wykombinować kolejną stówkę na zakład do soboty to puszczam jeszcze jeden zakład.
Manchaster United - Swansea - Diabły over 4,5 w meczu @ 11
Dlaczego jestem taki pewny tego zakładu?
Oczywiście, mecz może skończyć się sensacyjnie 0-0 lub porażką Man U ale jest kilka czynników przemawiającymi za gradem bramek w sobotę.
Po pierwsze, rewelacyjne wyniki i styl gry Man U w sparingach.
Po drugie , premierowy mecz PL o 13;45 , cała Anglia i cały świat będzie zwrócony w stronę Old Trafford. Po trzecie Van Gaal i jego piłkarze będą chcieli wysłać Anglii i całemu światu znak,że wracają do wielkiego futbolu po roku przerwy, swoista pokazówka. Piłkarze United mają argumenty żeby rozstrzelać Walijczyków co najmniej 5-0 lub więcej. W środku polu Herrera z Matą i Rooneyem, chyba nic więcej dodawać nie trzeba. Będą maksymalnie zmotywowani i przez 90 minut meczu będzie można zobaczyć charakter,który Van Gaal wpaja swoim drużynom - 110% ofensywy. Ja tu już widzę potężny wynik do przerwy rzędu 2-0 lub nawet 3-0 , oczywiście może skończyć się fiaskiem, to jest futbol ale w życiu naoglądałem się już trochę meczów. A rzekłbym,że nawet i sporo i czuję,że tutaj może otworzyć się worek z bramkami. Wczoraj w sparingu Man U ukłuł dwa razy z Valencia na pół gwizdka i Rooney nie trafił karnego. Liczyłem na to,że United sobie nie postrzelają ponieważ kursy by spadły a tak z 4,4 na over 3,5 wzrosły do 5 a przecież nie możemy porównywac Valencii ze Swansea oraz sparingu z meczem oficjalnym. Kurs bajeczny. Co sądzicie? Ja już zagrałem, czekam teraz na przelew i idę w over 4,5 na ryzyko bo lepszej oferty w tym roku nie widziałem na buku. Pozdrawiam

M 26

mkr93

Użytkownik
Witam ponownie. Niestety, piszę tak późno ponieważ przeprowadzałem się do Portugalii (co też przełoży się na typowanie ze względu obserwowania na bieżąco rodzimej ligi) ze względu na wymianę studencką i dopiero teraz mogę zacząć na spokojnie typować. Podliczyłem wszystkie typy z sierpnia i mój bilans to
-44 zł . Nie wygląda ciekawie,szczególnie , że założenia to minimum 500zł na czysto na +. Co do wniosków na tamten miesiąc to na pewno nie ustrzegłem się gry live , która przysłowiowo mnie &#39;zabiła&#39;. Postaram się trzymać sztywno zasad z pierwszej strony i uaktualniać je adekwatnie do wyciągniętych wniosków. Co do września to będę tutaj podwał typy na rozgrzewkę przed październikiem. Zachęcam wszystkich do śledzenia tematu. 1-2 typy / dzień. Pozdrawiam i powodzenia!
Kupon 1
Górnik Łęczna - Jagiellonia Białystok - 1X 0:0
Getafe - Valencia - 2 DNB 0:2 31&#39; zakład zamknięty
kurs @ 1,98
stawka 25zł
do wygrania : 24,8 zł / 23,7

M 26

mkr93

Użytkownik
Valencia prowadzi z Getafe 2:0 od 20 minuty, zdecydowałem się na zamknięcie zakładu ze stratą 1zł ponieważ uważam,że nie ma co ryzykować i łaszczyć się na tę symboliczną kwotę. Następny kupon/y pojawi się najpóźniej do godziny 16 we wtorek, pozdrawiam

M 26

mkr93

Użytkownik
Kupon 1
Empoli - AC Milan - 2 DNB 2:2
Reims - Marsille - 2 DNB 0:5
ako @ 1,8 za 25 zł
do wygrania : 20zł / 9zł
powodzenia!

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Valencia prowadzi z Getafe 2:0 od 20 minuty, zdecydowałem się na zamknięcie zakładu ze stratą 1zł ponieważ uważam,że nie ma co ryzykować i łaszczyć się na tę symboliczną kwotę. Następny kupon/y pojawi się najpóźniej do godziny 16 we wtorek, pozdrawiam
????
Ale na następny raz przeczytaj regulamin... ty masz tu podawać suche typy, zamkniesz sobie- ok, ale masz roliczać kupony po tym co dajesz &quot;w tłum&quot;. Valencia wygrała, fanie bo też grałem... ale innym razem dobrze zamkniesz a ktoś inny popłynie na Twoim typie... wtedy też rozliczysz sobie jako ✅?

bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Ale na następny raz przeczytaj regulamin... ty masz tu podawać suche typy, zamkniesz sobie- ok, ale masz roliczać kupony po tym co dajesz &quot;w tłum&quot;. Valencia wygrała, fanie bo też grałem... ale innym razem dobrze zamkniesz a ktoś inny popłynie na Twoim typie... wtedy też rozliczysz sobie jako ?
gredluk, nie biorę zwykle udziału w takich dyskusjach ale intryguje mnie, dlaczego zakazujesz komuś swobody w swoim temacie? Jeśli kolega podaje informacje o zrobieniu greena w czasie rzeczywistym to nie jest nadużyciem podliczenie stanu faktycznego w statystykach. Niech każdy zakazuje i nakazuje, ale sobie. Wtedy będzie żyło się lepiej. Wszystkim.

M 26

mkr93

Użytkownik
@gredluk
Zamknąłem zakład ponieważ za dużo razy wtopiłem już pieniądze w podobnych sytuacjach tego nie robiąc więc po prostu nie chcę tego powtórzyć , łaszcząc się na głupią złotówkę . Przy stanie 0:1 grałbym dalej. Ludzie,którzy decydują się grać ze mną (wątpię,że ktokolwiek to robi) , sami zarządzają swoimi pieniędzmi , stawkami i zakładami, które mogą zamykać nawet po 10 minutach meczu. Mecz zakończył się wynikiem 0:3 , jeśli zakończyłby się wynikiem 2:2 to do statystyk policzyłbym po kursie 1.0 ze zwrotu , pozdrawiam.
Kupon 2
Real - Elche - Królewscy over 2,5 5:1
Celta - Deportivo - 1 DNB 2:1
ako @ 1,7
stawka 22,34
do wygrania : 16 zł
Powodzenia !

M 26

mkr93

Użytkownik
Kupon 1 na dzień 24.09.14
Lyon - Lorient - 1
Fiorentina - Sassuolo - 1
ako @ 2,59
stawka 25 zł
do wygrania : 37 zł
Kolejny typ / kupon pojawi się dzisiaj do godziny 17, pozdrawiam i powodzenia!

Do góry Bottom