Cześć cześć, sory za to , że nie wrzucam na razie typów ale za 2 tygodnie wyjeżdżam na rok do Portugalii na studia i mam sporo rzeczy na głowie. Co do moich typów , niestety muszę zmienić plan. Powrócę do regularnego typowania prawdopodobnie od dnia 26 sierpnia lub początku września w zależności od tego jak uda mi się załatwić wszystkie sprawy formalne na miejscu. Ponieważ potrzebowałem kasy w ostatnich dniach, musiałem porzucić system , którym grałem ze względu na potrzebę chwili. Przeglądając ostatnio oferty, doszedłem do dwóch wniosków. Pierwszy - znalazłem perełkę, a drugi - mój portfel i moja głowa potrzebują przynajmniej dwóch tygodni przerwy od typowania dlatego poniżej zamieszczam swój ostatni typ w tym miesiącu, bez względu na to czy będzie on na plus czy na minus, nie mający nic wspólnego z zasadami, na koniec sierpnia rozliczam wszystko poza poniższym typem żeby podsumować statystyki i stwierdzić co trzeba dopracować w zasadach ze strony pierwszej żeby zmaksymalizować przychody i gramy regularnie od początku września lub końca sierpnia. Poniżej zamieszczę analizę typu.
Manchaster United - Swansea -
Diabły over 3,5 w meczu @ 5 za 100zł
Jeżeli uda mi się jeszcze wykombinować kolejną stówkę na zakład do soboty to puszczam jeszcze jeden zakład.
Manchaster United - Swansea -
Diabły over 4,5 w meczu @ 11
Dlaczego jestem taki pewny tego zakładu?
Oczywiście, mecz może skończyć się sensacyjnie 0-0 lub porażką Man U ale jest kilka czynników przemawiającymi za gradem bramek w sobotę.
Po pierwsze, rewelacyjne wyniki i styl gry Man U w sparingach.
Po drugie , premierowy mecz PL o 13;45 , cała
Anglia i cały świat będzie zwrócony w stronę Old Trafford. Po trzecie Van Gaal i jego piłkarze będą chcieli wysłać Anglii i całemu światu znak,że wracają do wielkiego futbolu po roku przerwy, swoista pokazówka. Piłkarze United mają argumenty żeby rozstrzelać Walijczyków co najmniej 5-0 lub więcej. W środku polu Herrera z Matą i Rooneyem, chyba nic więcej dodawać nie trzeba. Będą maksymalnie zmotywowani i przez 90 minut meczu będzie można zobaczyć charakter,który Van Gaal wpaja swoim drużynom - 110% ofensywy. Ja tu już widzę potężny wynik do przerwy rzędu 2-0 lub nawet 3-0 , oczywiście może skończyć się fiaskiem, to jest futbol ale w życiu naoglądałem się już trochę meczów. A rzekłbym,że nawet i sporo i czuję,że tutaj może otworzyć się worek z bramkami. Wczoraj w sparingu Man U ukłuł dwa razy z Valencia na pół gwizdka i Rooney nie trafił karnego. Liczyłem na to,że United sobie nie postrzelają ponieważ kursy by spadły a tak z 4,4 na over 3,5 wzrosły do 5 a przecież nie możemy porównywac Valencii ze Swansea oraz sparingu z meczem oficjalnym. Kurs bajeczny. Co sądzicie? Ja już zagrałem, czekam teraz na przelew i idę w over 4,5 na ryzyko bo lepszej oferty w tym roku nie widziałem na buku. Pozdrawiam