Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja mam u nich konto w PLN wiec wplacilem rownowartosc 10 euro (40zl) i otrzymalem tylko 10zl bonusu. Napisalem do nich krotkiego maila w tej sprawie ale nie odpisuja.
Zgadza sie co do polskiej waluty, dopisują jedynie 10 pln, ale po interwencji dopisali następne 30 pln. Przy pierwszym depozycie również miałem ten sam problem i do teraz nie został on rozwiązany. Nie świadczy to dobrze o Cashpoincie.
teraz jest na stronie informacja że niby do 50 euro bonusu jak to wygląda w rzeczywistości? przy wpłacie kartą kredytową też obowiązuje? i jakie warunki obrotu?
Interwencja polegala na wyslania maila z prosba o jak najszybsze dopisanie reszty bonusu i ostateczne naprawianienie tego bledy z polska waluta. Skorzystalem rowniez z formularza na ich stronie dla pewnosci. Co ciekawe nie odpisali na maila, ale stan konta wyregulowali. Jednak nie polecam tego bukmachera, po co sie meczyc, jedynie bonus moze byc jakas zacheta.
Szybkie wypłaty mają , po 2 godzinach kasa na MB. Gram od wielu miesięcy i jestem bardzo zadowolony - polecam !
Tak na marginesie - promocja ma się niedługo skończyć pytałem się supportu więc korzystać.
Wpłata przez MB 50 euro = 100 euro na koncie ????