>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cashpoint 100% do 45 Euro

P 0

piter85

Użytkownik
Ja mam u nich konto w PLN wiec wplacilem rownowartosc 10 euro (40zl) i otrzymalem tylko 10zl bonusu. Napisalem do nich krotkiego maila w tej sprawie ale nie odpisuja.

K 0

kolorowanka

Użytkownik
Też wpłaciłem i wszystko ok,a co do waluty w PLN to gdzieś to już było poruszane że występują takie problemy,niestety chyba nie można tego zmienić.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Zgadza sie co do polskiej waluty, dopisują jedynie 10 pln, ale po interwencji dopisali następne 30 pln. Przy pierwszym depozycie również miałem ten sam problem i do teraz nie został on rozwiązany. Nie świadczy to dobrze o Cashpoincie.

R 0

rafi1

Użytkownik
Zgadza sie co do polskiej waluty, dopisują jedynie 10 pln, ale po interwencji dopisali następne 30 pln.
Mi nawet dychy nie dopisali a pisałem do nich 2 razy. Możesz zdradzić jak wyglądała ta &quot;interwencja&quot; ? :)

gromaders 5

gromaders

Użytkownik
teraz jest na stronie informacja że niby do 50 euro bonusu jak to wygląda w rzeczywistości? przy wpłacie kartą kredytową też obowiązuje? i jakie warunki obrotu?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Interwencja polegala na wyslania maila z prosba o jak najszybsze dopisanie reszty bonusu i ostateczne naprawianienie tego bledy z polska waluta. Skorzystalem rowniez z formularza na ich stronie dla pewnosci. Co ciekawe nie odpisali na maila, ale stan konta wyregulowali. Jednak nie polecam tego bukmachera, po co sie meczyc, jedynie bonus moze byc jakas zacheta.

E 293

emarco

Użytkownik
Szybkie wypłaty mają , po 2 godzinach kasa na MB. Gram od wielu miesięcy i jestem bardzo zadowolony - polecam !
Tak na marginesie - promocja ma się niedługo skończyć pytałem się supportu więc korzystać.
Wpłata przez MB 50 euro = 100 euro na koncie ????

E 293

emarco

Użytkownik
Łącznie trzeba zagrać za co najmniej 300 euro po kursach 1.50. Single też się liczą.

Sporo live, można pograć na żywo - a normalnie na najpopularniejsze ligi w singlach a reszta w kuponach 2-3 mecze.

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
Łącznie trzeba zagrać za co najmniej 300 euro po kursach 1.50. Single też się liczą.

Sporo live, można pograć na żywo - a normalnie na najpopularniejsze ligi w singlach a reszta w kuponach 2-3 mecze.
a jest jakiś problem z waluta? jak wybiorę PLN i wpłacę 200 zł to nie będzie problemu ? czy lepiej wybrać euro i wpłacić 50 ?

J 5

jawa123

Użytkownik
ja wpalcilem 1 depo 50 euro przez mb i mam na koncie tylko to 50 eur

edit:
napisalem do suportu i nie odpisali wprawdzie ale na koncie jest juz 100 euro

K 6

koziuch

Użytkownik
Czy jesli zaloze konto i wybiore walute PLN i wplace 200zł to dostane drugie 200zł gratis? Czy bonus dziala tylko dla waluty euro?

T 2

terkin

Użytkownik
Czy ich support działa w sobotę i czy realizują tego dnia wypłaty? Takie moje pytanie do tych co wiedzą. Z góry dzięki za info.

Do góry Bottom