uzytkownik-7288
Użytkownik
Raczej nie wołają skanu jeszcze nikt tu nie pisał żeby się domagali. Mnie równiez nie.
Czekam na wypłatę szósty dzień i nadal lipa...
Czekam na wypłatę szósty dzień i nadal lipa...
Nic nie pisze żeby był koneic promocji więc raczej nadal aktualne.Zapytam jeszcze raz.
Czy promocja nadal aktualna?
Czy wystarczy postawic na Live po kursie 1.01 by bonus zostal obrocony?
Mam rozumiec ze stawiamy bonus + depozyt tak?
Dzieki i pozdrawiam
o automatyczny dopisaniu bonusu można pomarzyćAktualna promocja?
I czy przyznaja automatycznie? Bo niektorzy roznie pisali..
Pozdrawiam,
Ja dziś wpłaciłem w euro. Po 30 minutach bonusu nie było jeszcze na koncie, wysłałem maila po ang ale przez zakładkę kontakt tak jak pisał wyżej Jareks, to dopisali po 5 minutach.Ok dzieki za pomoc.
Wplacamy i automatycznie dodaja bonus? ( mam konto w PLN)
ja też pisałem przez ich stronę i nicJa dziś wpłaciłem w euro. Po 30 minutach bonusu nie było jeszcze na koncie, wysłałem maila po ang ale przez zakładkę kontakt tak jak pisał wyżej Jareks, to dopisali po 5 minutach.
Ale mi nie odpisywali tylko od razu dodali.ja też pisałem przez ich stronę i nic
jak widać jednym odpisują szybko innym wcale
mało profesjonalny bukmacher
Osobiscie tego nie mialem ale wydaje mi sie ze trzeba bedzie poczekac na mecz gdyz ten buk jest dosc dziwny ...Witam !
Jak ten bukmacher rozlicza zakłady które nie odbyły się z powodu złych warunków pogodowych?? Tradycyjnie po kursie 1.0?? Czy moze kombinują i trzeba czekać aż zdarzenie zostnie rozstrzygnięte ?? Chodzi dokładnie o mecz St. Johnstone-Dunfermline