>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Cashpoint 100% do 45 Euro

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
oho to widzę że jeszcze troche poczekam.... w środe rano zleciłem, miałem nadzieje ze na weekend dojdzie.... a widzę że może dojdzie na weekend ale następny ????

W 0

warrez

Użytkownik
Ja zleciłem przelew w niedzielę i dzisiaj już kasa na koncie. Bank mi odjął tylko jeszcze 8zł,ale przy mojej wygranej to drobnostka ???? Polecam buka!

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Zapytam jeszcze raz.
Czy promocja nadal aktualna?
Czy wystarczy postawic na Live po kursie 1.01 by bonus zostal obrocony?
Mam rozumiec ze stawiamy bonus + depozyt tak?
Dzieki i pozdrawiam

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Zapytam jeszcze raz.
Czy promocja nadal aktualna?
Czy wystarczy postawic na Live po kursie 1.01 by bonus zostal obrocony?
Mam rozumiec ze stawiamy bonus + depozyt tak?
Dzieki i pozdrawiam
Nic nie pisze żeby był koneic promocji więc raczej nadal aktualne.
Tak mozna po kursie 1.01 Twoja kasa plus bonus i można wypłacać.

zomber 9

zomber

Użytkownik
Aktualna promocja?
I czy przyznaja automatycznie? Bo niektorzy roznie pisali..
Pozdrawiam,
o automatyczny dopisaniu bonusu można pomarzyć
wpłacałem 29 grudnia i do dziś z nimi walczę
napisałem po polsku to po tygodniu odpisali żęby wysłać e-mail po angielsku lub niemiecku
napisałem po angielsku
odpisali żeby jeszcze raz przesłać wiadomość i uzupełnić ją o dane konta
imię nazwisko
nazwa użytkownika
adres zam.
datę urodzenia
napisałem im to jeszcze raz z cztery dni temu i do dziś odpowiedzi ani kasy nie ma

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Ja radzę nie pisać meili jak takich tylko korzystać z opcji kontakt na stronie głównej.
Na meile mi nie odpisali a dzięki tej zakładce dostajkesz taką wiadomość jak się zalogujesz na konto gracza. No i pisać tylko po ang lub niem. najlepiej od razu ze trzy rano w południe i wieczorem ;)

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Czyli kpnia xD
Ja wydarlem od nich kase z darmowych 10euro .
Ale skoro takie jajca robia to nie bede sie bawil chodz promo naprawde niezle ..
dosc szybki zysk gdyby nie ten ich kontakt .
Pozdrawiam

M 25

mase

Użytkownik
Ok dzieki za pomoc.
Wplacamy i automatycznie dodaja bonus? ( mam konto w PLN)
Ja dziś wpłaciłem w euro. Po 30 minutach bonusu nie było jeszcze na koncie, wysłałem maila po ang ale przez zakładkę kontakt tak jak pisał wyżej Jareks, to dopisali po 5 minutach.

zomber 9

zomber

Użytkownik
Ja dziś wpłaciłem w euro. Po 30 minutach bonusu nie było jeszcze na koncie, wysłałem maila po ang ale przez zakładkę kontakt tak jak pisał wyżej Jareks, to dopisali po 5 minutach.
ja też pisałem przez ich stronę i nic
jak widać jednym odpisują szybko innym wcale
mało profesjonalny bukmacher

zomber 9

zomber

Użytkownik
teraz to już przesadzili
po kilku dniach napisali że bonus się nie należy
gdyż został przyznany dla innego gracza korzystającego z tego kompa
tylko że nie ma takiej opcji tylko ja z niego korzystam
i nie rejestrowałem się u nich wcześniej

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Jak by mieli lepszy support i lepszą stronkę to buk naprawdę ok. Z wypłatami problemu nie ma, ja już dostałem dwie i to do 4 dni od zlecenia.

roxxo 0

roxxo

Użytkownik
Ja przed chwila wplacilem 93zl i automatycznie mialem na koncie 186zl. Zagralem Eurolige teraz na Olympiacos + Alba Berlin + Tau po kursie 1,4 bo musialem 3 zaklady postawic. Mam nadzieje ze nie bedzie zonkow w eurolidze :p

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Panowie!
Widzieliscie takie jajca!
Wplacilem do nich 25 euro . Nie dodali mi 100% bonusu i po dwoch godzinach od emaila ktory im wyslalem otrzymalem to:
Dear customer, Now you have become a 10€ Bonus and in a few Days you become the rest from 15€. We inform you with a Mail and a Code. With best regards Your Cashpoint.com team
Dodali mi do konta 10e (razem 35e) . I z tego co rozumiem za 5 dni dostane kod zdrapke na 15e , tak? Mam sie o nia upomniec?
Sam juz niewiem co myslec ale to jajca normalne sa xDD

U 0

usiu18

Użytkownik
Witam !
Jak ten bukmacher rozlicza zakłady które nie odbyły się z powodu złych warunków pogodowych?? Tradycyjnie po kursie 1.0?? Czy moze kombinują i trzeba czekać aż zdarzenie zostnie rozstrzygnięte ?? Chodzi dokładnie o mecz St. Johnstone-Dunfermline

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Witam !
Jak ten bukmacher rozlicza zakłady które nie odbyły się z powodu złych warunków pogodowych?? Tradycyjnie po kursie 1.0?? Czy moze kombinują i trzeba czekać aż zdarzenie zostnie rozstrzygnięte ?? Chodzi dokładnie o mecz St. Johnstone-Dunfermline
Osobiscie tego nie mialem ale wydaje mi sie ze trzeba bedzie poczekac na mecz gdyz ten buk jest dosc dziwny ...
ale obym sie mylil ???? . najlepiej poczekac na ich reakcje , badz napisac emaila do supportu

PS.
Obrot 35 euro wykonany na live .
Stan konta (35,70)
Zlecilem wyplate i jak dojdzie dam znac. Niby jeszcze czeka mnie kod na 15 euro .
Zobaczymy jak bedzie ..

Do góry Bottom