>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Cash-point 10 Euro Free

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
dostalem takiego meila wie ktos co tu pisze ??

Lieber Cashpoint-Kunde!
Anbei finden Sie unsere aktuelle Quotenliste mit unseren Topquoten!

Nutzen Sie Ihre Chance und erzielen Sie damit außergewöhnliche Gewinne!
Vorbeischauen lohnt sich!

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Cashpoint Team
Z translatora bo niemieckiego nie znam:

Cash Point Szanowni Klienci!
W załączeniu znajdziecie nasz aktualny wykaz naszych kontyngentów Topquoten!

Wykorzystać swoją szansę i osiągnąć nadzwyczajne zyski!
Gone Warto zobaczyć!

Z poważaniem,
Cash Point swój zespół

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Mam pytanie do tych co już grali za ten bonus, czy to jest freebet i tylko ponad bonus się dostaje i czy trzeba grać od razu za całą sume bonusa?

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
a ktoś już stawianie rozkminił? mam konto w PLN, każą stawiać w euro, jak daje np 5 euro to przyjmuje kupon ale za 5 zł, ja chce postawić grubiej np stawka 30 to mi nie przyjmuje

radek03 90

radek03

Forum VIP
I dlatego lepiej było założyć konto w euro, ja własnie tak zrobiłem i ze stawianiem nie mam problemów, a pewnie mają błąd w systemie przeliczania stawek i dlatego takie problemy.

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
I dlatego lepiej było założyć konto w euro, ja własnie tak zrobiłem i ze stawianiem nie mam problemów, a pewnie mają błąd w systemie przeliczania stawek i dlatego takie problemy.
wiesz jak sie tam rejestrowalem to nie zdawałem sobie sprawy, że będa kłopoty z obstawianie w PLN, ciekawe czy mozna po zarejestrowaniu zmienic walute...

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Promocja jak najbardziej na ✅✅✅

197,74 zl na koncie :-D (50 euro)

Ogolnie z bukiem sa problemy , w kwesti ze nie kazdy otrzymal bonus.
A najwiekszy minus to slaby kontakt.

Jednak po 2 dniach kasa na koncie bez problemow i skanow.

Pozdrawiam

endriu 361

endriu

Forum VIP
Promocja jak najbardziej na ✅✅✅

197,74 zl na koncie :-D (50 euro)

Ogolnie z bukiem sa problemy , w kwesti ze nie kazdy otrzymal bonus.
A najwiekszy minus to slaby kontakt.

Jednak po 2 dniach kasa na koncie bez problemow i skanow.

Pozdrawiam
jakiś mały kurs jak na euro, bo już dość dawno nie spadł poniżej 4.0 a ty nie dostałeś nawet 200zł :-D

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
jakiś mały kurs jak na euro, bo już dość dawno nie spadł poniżej 4.0 a ty nie dostałeś nawet 200zł :-D
Kurs 3.94
:jezora:

Przelew krajowy Cashpoint Malta Ltd. players acc. Players account xxxxxxxx W-Auszahlung KWOTA: EUR 50 KURS: 3.945

K 0

karpiu1234

Użytkownik
calkiem mozliwe ze promizje wzieli za przelew ????
ps. podajcie e-maile do nich (takie jakie znacie) bo z bonusa 100% wycignalem kase teraz ich bede meczyl xmasowym bonusem bo powinien mi sie nalezec a nie dostalem jeszcze...

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
calkiem mozliwe ze promizje wzieli za przelew ????
ps. podajcie e-maile do nich (takie jakie znacie) bo z bonusa 100% wycignalem kase teraz ich bede meczyl xmasowym bonusem bo powinien mi sie nalezec a nie dostalem jeszcze...
najlepiej pisz ze strony ja po pietnastym mailu dostałem bonus:-D

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Ja właśnie dzisiaj dostałem, napisałem w sumie 2 wiadomości, ale tylko 36.55zł. Skąd oni taki przelicznik wzięli to ja nie wiem.

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Ja napisalem juz okolo 20 e-mail&#39;i ????
i nic, przedziwaczny bukmacher, ani jednej odpowiedzi od nich, ani jednego maila... nie da sie ukryc ze firma zdecydowanie jednych dyskriminuje a innych faworyzuje ???? ):p

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Ja napisalem juz okolo 20 e-mail&#39;i ????
i nic, przedziwaczny bukmacher, ani jednej odpowiedzi od nich, ani jednego maila... nie da sie ukryc ze firma zdecydowanie jednych dyskriminuje a innych faworyzuje ???? ):p
hehe co za buk

Do góry Bottom