kapszti
Forum VIP
Ostrowiec fajnie, że piszesz ale szkoda, że są w tym takie nieścisłości:
A ode mnie na dzisiaj krótko, bo sił brak:
VS
Może jestem głupi i się nie znam ale taki kurs na Vitorie w domu, to jest nieporozumienie. Wprawdzie "dom" to tutaj nieodpowiednie słowo ale jednak wsparcie kibiców będą mieli. Vitoria nie wiedzieć czemu zagra w Feira de Santana, a nie na swoim Barradao, a szkoda, bo to mega twierdza. Co do meczu, to Vitoria już z Maxim Biancucchim, co mnie cieszy, gdyż ten zawodnik jest chyba numerem 1 w Vitorii. Zabraknie Dineia i Renato Cajy niestety, bo obaj są kontuzjowani, a na pewno przydaliby się w ataku. Jest za to Giancarlo, Marquinhos czy Escudero, a przy fatalnej defensywie Atletico, to bez problemu wystarczy. Furacao do tej pory stracili az 9 goli w 4 kolejkach i warto powiedzieć, że w każdym ze spotkań tracili, co najmniej 2 "sztuki" a ostatnio Ponte Preta była w stanie zaaplikować im nawet 3 gole. Dlatego też ja odpuszczam granie na wygraną gospodarzy, bo Atletico PR w ofensywie jest mocne ale katastrofalnie gra w obronie i po mimo niższego kursu to dla mnie Vitoria over 1,5 jest pewniejsze tutaj.
Vitoria: Wilson; Nino Paraiba, Victor Ramos, Gabriel Paulista e Danilo Tarracha; Edson Magal, Michel, Escudero e Marquinhos; Maxi Biancucchi e Giancarlo
Atletico PR: Weverton; Jonas, Manoel, Cleberson e Pedro Botelho; Juninho (Deivid), João Paulo, Felipe, Everton e Paulo Baier (Marcão); Ederson
Vitoria over 1,5 @ 2,25 Bet3653-2
Cuca nie będzie mógł w tym spotkaniu skorzystać z usług Bernarda,Revera i wspomnianego Jo którzy zostali powołani do reprezentacji .
Trener nie będzie mógł skorzystać bowiem z usług kontuzjowych : Tonyego , Fabio Aurelio , Derettiego a także powołanych do reprezentacji narodowych : Fernando , Eduardo Vargasa i Yuri Mamute . Straty te są będą na pewno bardzo widoczne i wydaje mi się iż gra Gremio może nie być już aż tak płynna jak we wcześniejszych pojedynkach .
Jednym słowem, sam sobie zaprzeczasz, bo najpierw piszesz o osłabieniach Galo, które są naprawdę ogromne, bo każdy z tej trójki ma spory wpływ na zespół. Potem wymieniasz osłabienia Gremio ale nie zauważasz, że tak po prawdzie tylko Vargas i Fernando to są podstawowi zawodnicy. Aurelio jest kontuzjowany od długiego czasu, Tony to średniak, a Yuri Mamute, to talent ale póki co nie jest zbytnio brany pod uwagę w pierwszej drużynie. Dlatego tutaj zrobiłeś zabieg niczym Adam Michnik w stylu: "I chociaż oczywiście, że tak, to jednak trochę nie"...Atletico na pewno będzie starało się wykorzystać w tym spotkaniu luki powstałe przez brak kilku kluczowych zawodników gości . Myślę że Ronaldinho i spółka przyszykują coś specjalnego i będą wstanie oszukać broniących się rywali .
A ode mnie na dzisiaj krótko, bo sił brak:
Vitoria: Wilson; Nino Paraiba, Victor Ramos, Gabriel Paulista e Danilo Tarracha; Edson Magal, Michel, Escudero e Marquinhos; Maxi Biancucchi e Giancarlo
Atletico PR: Weverton; Jonas, Manoel, Cleberson e Pedro Botelho; Juninho (Deivid), João Paulo, Felipe, Everton e Paulo Baier (Marcão); Ederson
Vitoria over 1,5 @ 2,25 Bet3653-2