#3/07 i #4/07
HISZPANIA - LITWA 61:59
Typ1:
Litwa+8,5 @1,93 marathonbet, stawka: 5/10
Typ2:
Litwa @3,9 marathonbet, stawka: 1,5/10
Jest to spotkanie o 1.miejsce w grupie! Dotychczas
Hiszpania pokonała Chorwację o 10pkt, Chorwacja pokonała Litwę o 1pkt. Czyli:
1.
Hiszpania 5-0, +10
2.Chorwacja 4-1, -9
3.
Litwa 4-1, -1
Chorwacja gra wcześniej spotkanie z Iranem i bez problemów powinna wygrać (będzie miala 5-1). W tym przypadku
Hiszpania może przegrać nawet o 5pkt ten ostatni w grupie mecz ale i tak zostanie na 1.miejscu.
Wg mnie
Litwa jest w stanie to spotkanie wygrać nawet bez kalkulacji ze strony Hiszpanii. Dzisiaj
Litwa pięknie goniła wynik w spotkaniu z Chorwacją. Przegrywała przeszło 20pkt po 1.połowie (Chorwacja miała dzień konia jeżeli chodzi o rzuty za 3pkt!) ale i tak odrobiła straty i na 7 sekund do końca prowadziła 90:88. Niestety Chorwaci jeszcze raz trafili za 3pkt i wygrali...
Jak dla mnie to ładne value w tym handi i kursie.
----------------------
#5/07
Typ:
Iran @16, stawka: 0,5/10
Mogą też być jakieś jaja w spotkaniu Iranu z Chorwacją. Ponieważ Chorwacja nie ma już szans na 1.miejsce w grupie może sobie ten mecz z Iranem odpuścić ???? O układzie i tak decyduje późniejsze spotkanie Hiszpanii z Litwą. Jeżeli
Hiszpania wygra to Chorwacja niezależnie od wyniku spotkania z Iranem zajmie 2.miejsce. Jeżeli wygra
Litwa z Hiszpanią to liczą się małe punkty i wtedy Chorwacja i tak ma najtrudniejszą sytuację (no chyba że
Hiszpania przegra o 20pkt ???? ).
Dlatego można jeszcze spróbować
Iran @16 marathonbet, stawka:
0,5/10 ????
ps. mam nadzieję że nic nie popieprzyłem ????
----------------------
#6/07 i #7/07
SERBIA -
USA 62:71
Typ:
Serbia +29,5 @1,91 marathon, stawka: 4/10
Typ:
Serbia @16 marathon, stawka: 0,5/10
W drugiej grupie postanowiłem spróbować kursu @16 w marathonie na Serbię przeciwko
USA ???? stawka 0,5/10. Jest to spotkanie o pierwsze miejsce w grupie.
Serbia jest stawiana na tych mistrzostwach jako główna drużyna, która może pokonać
USA! Z pewnością handi +29,5 jest za wysokie!