>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

By successful

Status
Zamknięty.
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kupon 486:

Bukmacher: Unibet

Piłka nożna - 1. Anglia
Manchester City - Burnley
Data: 22.06.2020 g. 21:00
Typ: Sergio Aguero strzeli przynajmniej 2 gole
Kurs: 3,60

Stawka: 1j
Ew. wygrana: 3,60j
Wygrana: 0j

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Odnośnik do analizy:

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Tak zastanawiałem się wczoraj czyją biografię przedstawisz nam dzisiaj :D sporo klepania w klawiaturę, ale nic nie wchodzi, nawet Messi zbuntował się. Statystycznie kompletna klapa. Pozdrawiam fan :)
Na razie nie weszły cztery typy na strzelców, więc nie jest to na razie jeszcze beznadziejna statystyka :) Nadrabiam ją innymi typami. Ale rzecz jasna czekam na przełamanie :)

S 54,5K

spider-official

Użytkownik
Na razie nie weszły cztery typy na strzelców, więc nie jest to na razie jeszcze beznadziejna statystyka :) Nadrabiam ją innymi typami. Ale rzecz jasna czekam na przełamanie :)
Z ostatnich dwóch stron tematu to znalazłem 6 typów na strzelców i wszystkie w plecy, a pamiętam że był jeszcze taki typ jak Lewandowski strzeli plus asystę zaliczy, który również na czerwono został oznaczony. Sorry ale nie idzie i tak jak z tenisem stołowym przewidziałem porażkę, tak z typami na strzelców nie wróżę sukcesu. Elo

successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Z ostatnich dwóch stron tematu to znalazłem 6 typów na strzelców i wszystkie w plecy, a pamiętam że był jeszcze taki typ jak Lewandowski strzeli plus asystę zaliczy, który również na czerwono został oznaczony. Sorry ale nie idzie i tak jak z tenisem stołowym przewidziałem porażkę, tak z typami na strzelców nie wróżę sukcesu. Elo
Bywa i tak :) Ale to że przez chwilę nie idzie, nie jest powodem dla którego miałbym np. porzucić swoją działalność na forum. Ot, krótkotrwały niefart, i tyle. Rozejdzie się bez echa. Elo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom