Pewnie że będzie lepiej ????cytat z dnia 15 lutego 2020 22:29 przez kamilcia21Myślę: zrobię rewizytę i pogratuluję a tu... ????
0-0 na pięć minut przed końcem. Jutro będzie lepiej, co? ????
Pewnie że będzie lepiej ????cytat z dnia 15 lutego 2020 22:29 przez kamilcia21Myślę: zrobię rewizytę i pogratuluję a tu... ????
0-0 na pięć minut przed końcem. Jutro będzie lepiej, co? ????
W sensie 1 gol HT? ????cytat z dnia 17 lutego 2020 01:47 przez kamilcia21Jeny, ktoś tu idzie na całość? Powodzenia w każdym razie ????
Jakby co to dzisiaj wieczorem w Londynie jest taki mecz Chelsea - Man Utd.
I wiesz co...
Po dobrym kursie!
Kolega nie umie obstawiac, gra zle, i do tego jeszcze fuczy w temacie innych.cytat z dnia 17 lutego 2020 01:47 przez kamilcia21Jeny, ktoś tu idzie na całość? Powodzenia w każdym razie ????
Jakby co to dzisiaj wieczorem w Londynie jest taki mecz Chelsea - Man Utd.
I wiesz co...
Po dobrym kursie!
To chyba nie o mnie, bo jeśli chodzi o kulturę osobistą na forum, to jestem w pełni przekonany, że nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia ????cytat z dnia 17 lutego 2020 06:38 przez rondani
Kolega nie umie obstawiac, gra zle, i do tego jeszcze fuczy w temacie innych.
A tak rzeczywiscie przepraszam ale naskoczyles na mnie za jakas lewa ustawke, ktorej nie bylo, bo sam sobie wyobraziles ze jest.cytat z dnia 17 lutego 2020 06:44 przez successful
To chyba nie o mnie, bo jeśli chodzi o kulturę osobistą na forum, to jestem w pełni przekonany, że nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia ????