Stawkujesz praktycznie na zwrot, a nie na zysk? Moim skromnym zdaniem, nie sądzisz, że zysk 0,45 przy stawce 4j to troszkę mało? Wiem, zawsze klika procent do przodu ale na tak wczesnym poziomie...
cytat z dnia 13 lutego 2020 15:09 przez kamilcia21Stawkujesz praktycznie na zwrot, a nie na zysk? Moim skromnym zdaniem, nie sądzisz, że zysk 0,45 przy stawce 4j to troszkę mało? Wiem, zawsze klika procent do przodu ale na tak wczesnym poziomie...
Powód jest bardzo prosty: musiałbym znaleźć coś po kursie 2.80, a akurat nic ciekawego nie znalazłem. A na siłę nie będę dodawał do dubla jakiegoś meczu po kursie 1.15. Stąd obranie kursu 2.40 i ewentualny niższy zysk.
Skoki narciarskie, Bad Mitterndorf
Kwalifikacje do I zawodów
Data: 14.02.2020 g. 11:00
Typ: Kto lepszy: Leyhe - Eisebichler [zwrot] zwrot (kwalifikacje odwołane)
Kurs: 1,68
Marcus Eisebichler niczym nie zachwyca. Tylko raz był w czołowej dziesiątce w tym sezonie, pięć razy w czołowej piętnastce. Stephan Leyhe zaś w ostatnich sześciu konkursach nie wypadł spoza czołowej piątki. Imponuje formą, w ostatnim konkursie wywalczył swoje pierwsze zwycięstwo w konkursie Pucharu Świata. To są loty, a więc na pewno sporo niespodzianek się zdarzy, nie sądzę jednak aby Marcus miał być lepszy od kolegi z drużyny.
Typ na over 2.5 gola w meczu Sittard - Emmen. Bezpośrednia rywalizacja niemal zawsze obfitowała w bramki. Dość powiedzieć, że tylko w jednym spośród dziesięciu ostatnich bezpośrednich spotkań nie padł taki over.