>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Juz nie wroce chyba wiecej do tego buka

Hahaha :jezora: kto tam gra ten za wiele na koncie nie ma, dobrze że zrobiłeś wypłatę i form pepper (spieprz....) :mrgreen: z tego buka, najlepszy wybór ;) GB, 2 miejsce Exp

Odżyjesz głównie jak będziesz sobie mógł zagrać II holenderska na under/over czego Bw** ???? nie dawał (dawał czy będzie parzysta czy nie parzysta liczba goli-przecież to loteria :! ???? albo underki w Francuskiej II. Jednym słowem ???? reszta powinna wziąć z Ciebie przykład i postąpić podobnie wybrać innego buka, ja trzymam się z dala Bw** wczoraj jedynie mnie drażniła reklama Bw** na koszulkach Biało-czerwonych-nie dało się innego buka wybrać czy jak :?: Wstyd PZPR (Polski Związek Piłki Ręcznej) za taką reklamę :;/:

O 0

ostownik1

Użytkownik
Mam pytanie ile czas idzie wyplata na MB i na jaki adres trzeba im wyslac scan dowodu??I czy moge wyslac go juz teraz jesli jeszcze nie poprosili.

O 0

ostownik1

Użytkownik
Witam was ponownie podobno pomylilem sie przy rejestracji podajac zla date urodzenia chociaz wydaje mi sie to nie mozliwe i dlatego zablokowali mi konto ugralem z 40zl ponad 400 i mam zablokowane jak im napisalem ze to byla pomylka i wyslalem scan dowodu ciagle odpisuja mi taka rzecz.

Szanowny Panie ...,

Uprzejmie informujemy, że Pańska kwestia niezgodności danych została już przesłana do odpowiedniego działu, który w chwili obecnej zajmuje się rozwiązaniem tego problemu.

Jak tylko otrzymamy więcej informacji, niezwłocznie się z Panem skontaktujemy.

Z poważaniem,

Support Team z bwin

Napiszcie co radzicie mi zrobic bo sam juz nie wiem a troche kasy tam mam konto mam zblokowane od piatku od 15 .

M 0

micha

Użytkownik
wplacilem dzis 40 zl, kiedy pieniadze beda dostepne na zaklady?? jest napisane ze do 7 dni, a tak najczesciej to ile trzeba czekac??

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie słuchaj bzdur od Krzysztofa...
Koleś niby został oszukany na Bwin i teraz cały czas najeżdża na tą firmę

Ja osobiście grałem tam kilka miesięcy i nie miałem żadnych problemów.

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
ja gram teraz i także nie mam żadnych problemów ... wypłaty szybkie, żadnych limtów piękny live ???? mi tam sie tu podoba ???? polecam buka ????

PozDro :jezora:

rogusz9 0

rogusz9

Użytkownik
Siema mam takie pytanie chce wypłacić kase z bwina netellerem przez który wcześniej kumpel wpłacał kase. Teraz chce wypłacić kase na netellera, którym wcześniej kase wpłacał ze swojego netellera. Czy jest to możliwe??

Do góry Bottom