Czesc . Planuje wyplate z Bwina na konto bankowe Milenium . Powiem tak , ze to moja pierwsza wyplata z Bwin na Konto bankowe (wczesniej tylko wyplaty na Moneybookers) . Zawsze wyplacalem z Bet at home na konto bankowe , poniewaz robili to szybko i bez problemow . Jednak zaczalem grac w Bwin i teraz chcialbym wyplacic cale srodki na Konto Bankowe . Mam okolo 1500zl . I teraz pytania:
- ile idzie wyplata z Bwin na Konto Bankowe , np Milenium ??
- jaka bwin wezmie prowizje , tzn ile dotrze pieniadzy na moje konto w banku ??
- czy maja oni konto bankowe w Polsce ?
Musze powiedziec , ze mam spore obawy , poniewaz na MB nigdy nie bylo problemow , ale jednak przelew to przelew idzie wiecej czasu na konto .
Sa tu jakies osoby , ktore wyplacaly z Bwina na konto bankowe (moze nawet do Milenium) ?? Ile Wam szla wyplata i prosze o odpowiedz na wyzej wymienione pytania ???? I czy jest ktos lub slyszeliscie komu nie doszla wyplata z Bwina na Konto Bankowe ?? Co pozniej zrobic gdyby nie doszla , no i do ilu dni czekac na wyplate ? by wiedziec kiedy do nich dzwonic ??
Sporo tego napisalem , ale jest do dla mnie sporo pieniadzy i chcialbym sie dowiedziec co i jak , prosze o pisanie postow , z gory wielkie dzieki , czekam ????
Pozdrawiam ,