>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Bwin - Wpłata/wypłata pieniędzy

ricky44 0

ricky44

Użytkownik
Witam! Mam dość nietypowy problem i liczę, że ktoś mi pomoże ????
Robię wszystko jak należy i na koniec wyświetla się komunikat:
&quot;EFT0038: Błąd Altamiry. BLE0209 ZABLOKOWANY KOD OPERACJI BRAK UMOWY - BLOKADA NR AUT. 1.418&quot;

Konto posiadam w mBanku.
Może opiszę po kolei co robię:
Wpłata -&gt; Online banking: mBank -&gt; wpisałem swojego maila oraz kwotę 40 PLN -&gt; przekierowuje mnie na stronę moneybookers i loguję się tu do swojego konta -&gt; następnie przekierowuje mnie na stronę przelewy24 i akceptuję zasady -&gt; przenosi mnie na stronę mojego banku po czym loguję się i
po wpisaniu hasła na dole zatwierdzam, a moim oczom ukazuje się właśnie ten w/w błąd.
Dodam, że to samo występuje, gdy chcę wpłacić pieniądze na bah. Co robię źle?
Pozdrawiam

ricky44 0

ricky44

Użytkownik
Napisałem do nich maila, ale chyba wcześniej niż w poniedziałek odpowiedzi nie dostanę.
Umowę zaś podpisałem w czwartek (17 czerwiec).

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Witam.
Wplacilem 200, dostalem 100 bonusu i z tego co sie wczesniej dowiedzialem mam teraz docelowo zagrac 200 x 1.01 + 3 x (100 x 1.01) zeby wyplacic.
Wchodze w zakladke wyplata i widze
Prawdziwe pieniądze (mogą zostać podjęte):
200.00 PLN,
Pieniądze bonusowe (nie mogą zostać podjęte):
100.00 PLN
Czyli to 200 moge juz wyplacic, czy beda kazali raz obrocic?
Jak stawiam kupon, to najpierw licza sie pieniadze bonusowe, czy wlasne srodki?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Najpierw grasz za pieniądze bonusowe, po obróceniu za pieniądze wpłacone. W większości firm tak jest. Tak czy owak radzę Ci nie kombinować, tylko według regulaminu wszystko obrócić i później ewentualnie wypłacać. Z takimi firmami jak bwin się nie kombinuje.
Pozdrawiam

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Oki, wykonalem wymagany obrot, cala gotowke mam do dyspozycji.
Teraz chcialbym wyplacic. Wplacalem metoda &quot;Online banking&quot; - moneybookers a la przelewy24, czy cos w tym stylu. Niby analogia do p24, bo nie maja p24, ale z tego co widze kasa szla na te same dane co w przypadku wplat standardowo przez p24 w przypadku innych bukow.
Czyli moge wyplacac bezposrednio na moje konto zwyklym przelewem bankowym?

R 13

reward

Użytkownik
Wszystko powinno być OK.
Witam mam pytanie Czy jak pójde do banku przelac kase(nie jestem pełnoletni). Czy sie babka lub facet nie zaczepi?
Proszę odpisać!
Nikt nie powinien w banku robić problemów... to tak jakbyś płacił rachunek za telefon czy gaz, też nikt Ci się nie zapyta ile masz lat... no chyba, że zamierzałbyś wpłacić dużą sumę np. od 10 tys. zł w górę, to wtedy mogą Ci się zapytać skąd masz pieniądze np. w celu prewencji czy nie podebrałeś rodzinie... a tak to śmiało możesz wpłacać.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
A jeszcze jedno podacie mi wypełniony druczek? obojetnie na jakiej stronie bukmachera ;).
Co oznacza &quot;obojętnie na jakiej stronie&quot; ?
Może być Expekt?
Przykładowy druczek wykonany przeze mnie, najważniejsze aby numer konta się zgadzał i TWÓJ nr referencyjny w tytule:
Właściwie to masz wpisać analogicznie wszystko.

M 0

matsuchocki

Użytkownik
WItam serdecznie, gram na bwinie, na konto wpłacam pieniadze przez mbank, tzn przez opcje online banking. Mam nałożony jakislimit przez moneybookers i nie moge przelac pieniedzy na konto bwinowskie z bankowego. jest jakies rozwiazanie? przelew bankowy z mbanku ilebedzie szedl do bwina konta?
Są jakies sposoby aby to obejsc?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
WItam serdecznie, gram na bwinie, na konto wpłacam pieniadze przez mbank, tzn przez opcje online banking. Mam nałożony jakislimit przez moneybookers i nie moge przelac pieniedzy na konto bwinowskie z bankowego. jest jakies rozwiazanie? przelew bankowy z mbanku ilebedzie szedl do bwina konta?
Masz MB w pełni zweryfikowane?
Adres i konto bankowe? Jeśli tak to szybko wyrobiłeś limit ;) jeśli nie to... polecam zweryfikować i problem zniknie.
Zwykły przelew to co najmniej 3-4 dni robocze. Więcej raczej nie, choć nawet bwin przyznaję, że może być 7.

Inne sposoby? NETeller albo inny portfel internetowy (polecam jednak weryfikację MB ;) )

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Możliwe, że masz ustawiony miesięczny limit wpłat na niskim poziomie. Wejdź w moje konto &gt; ustawienia ogólne &gt; Miesięczny limit wpłaty.

money 52

money

Użytkownik
siema,mam pytanie odnosnie Bwina...czy przy pierwszej Wypłacie czesto sa jakies problemy?bo troche sie naczytalem ale nie wiem czy wiekszosci blokuja konta itd itd,bo wlasnie sie wacham czy tam nie otworzyc konta,bo przyciaga mnie ich szeroka oferta

9 0

90roza90

Użytkownik
bwin- wypłaty
Witam. 3 dni temu (tj. 13.09.2010) dokonałem swojej pierwszej wypłaty. Wypłaciłem pieniądze na karte Visa. Pare minut przed dokonaniem wypłaty dokonałem uploadu dokumentu. Jak długo mniej więcej czeka się na wypłate? Gdyby były jakieś problemy z uploadem dowodu to bwin by mi wysła maila żebym dokonał ponownego uploadu?

Do góry Bottom