A wiesz z czego składa się numer PESEL? Po to właśnie chcą od Ciebie zobaczyć PESEL bo tam jest Twoja data urodzin. Po co im seria dowodu nie wiem...Celeb poker ... wpłacałem kartą ..
Zleciłem wypłate ... oczywiście zażądali skany dowodu i karty ... ok zrobiłem wysłałem ale kasy nie chcą wypłacić bo zamazałem na dowodzie nr seryjny i pesel ... lol ?
Na hu. im nr seryjny i pesel mojego dowodu ?? wtf ? mają prawo mi odmówić wypłaty ze względu że niechce im podać nr seri dowodu i pesel ?????
Wypłacili już Ci na MB , bo w moim przypadku też ostatnio długo nie przelewają też na MB.:;/:ja zleciłem wypłatę w czwartek formą mb co taka wypłata idzie max 2dni i do tej pory nie mam lecz mnie to nie dziwi i jestem spokojny bwin nie raz i kasę trzyma 5 dni ale zaczyna mnie ten buk ostro wkurzać pomału bo zawsze miałem wypłaty do max 2dni
Na konto bankowe dziś dostałem kasę. 1 dzień roboczy szła.Wypłacili już Ci na MB , bo w moim przypadku też ostatnio długo nie przelewają też na MB.:;/:
1- nie będzie problemów,Witam. Jakiś czas temu (7,8 miesięcy) założyłem konto na Bwin. Do dzisiejszego dnia nie dokonałem na nie żadnej wpłaty ani nie wysłałem im skanu dowodu. Moje pytanie jest następujące:
Czy jak teraz kupie kupon Ukash i dokonam wpłaty na konto to nie będzie żadnych problemów ?
Czy jak ugram coś z tych pieniędzy a dopiero potem założę konto bankowe i wyślę skan dowodu nie będzie problemów ?
Zostanie Ci to przewalutowane. Zawsze przynajmniej minimalnie traci się na takiej operacji...Witam!
Wypłaciłem dzisiaj kasę na swoje konto bankowe. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt, że pieniądze wypłaciłem przez pomyłkę na moje konto walutowe euro a nie na złotówkowe... Co się stanie z moimi pieniędzmi? Grałem złotówkami więc czy ta kasa zostanie po niekorzystnym dla mnie kursie przeliczona na euro, czy może wypłata zostanie anulowana? Właściwie dostałem potwierdzenie, że wypłata została przyjęta do realizacji...
Tego wcześniej nie napisałeś czemu nie wysłałeś kiedyś skanów...Ajj dobrze że nic tam nie wpłacałem tylko najpierw wysłałem skan dokumentów..
Wychodzi na to że w chwili założenia konta nie miałem 18 lat, a gdy wysłałem im skan dowodu zablokowali mi konto..
W praktyce do 2 dni idzie...w niedziele wypłata we wtorek kasa na koncie.Orientuje sie ktos ile moze isc kasa przelewem na konto bankowe? Zlecilem w niedziele,mysliscie,ze jutro powinienem miec juz hajs na koncie?
Takiego czegoś jeszcze nie słyszałem... a już wiele kombinacji czytałem...Pewnie to pytanie padło, ale temat jest trochę za długi, aby go całego przeglądać. A mianowicie- Czy można dokonać wypłaty bez skanu dowodu, ponieważ konto zarejestrowane jest na mnie, data urodzenia jest podana mojego ojca (za jego zgodą), co zrobić?