Witam ponownie panowie ! Sluchajcie pisalem do polskiego supportu korzystając z domeny .pl . Niestety przez caly dzień nikt nie był w stanie mi odp. Pomyślałem, że napisze do domeny .com, po kilku godzinach otrzymałem odp, że mam skopiować wszystkie informacje dotyczące kuponu (zakładu), które zostały wniesione i wtedy oni mi pomogą. O to e-mail:
Thank you for your e-mail.
In order to reply to your query, we would kindly ask you to send us the bet slip ID of the bet in question. To find that, please log in to your account and click on "My account/My bets". This is where all bets placed are saved and the list contains the following headings:
Date, Bet type, Bet, Pick, Result, Stake,
Odds and Winnings.
By clicking on the bet in question, a new page will open on which all details of your bet are specified, for example:
Type of bet: Single bet
Bet slip ID: 1P7DM8205C
Date: 1/11/20xx 7:48 PM
Total stake: 0.50 EUR
Win: 1.25 EUR
Please copy the 10-digit number specified under "Bet slip ID" and forward it to us.
We thank you for your cooperation.
Please do not hesitate to contact us if you have any further queries.
Kind regards,
W między czasie rozmawiałem z kolegą, który gra także na kornery, okazało się że grał to samo co ja, a jego zakład świecił się na zielono i był zaliczony na plus.... także będzie dobrze, ale chciałbym uczulić osoby grające na rożne, żeby pilnowały interesu i sami sprawdzali wyniki, bo jak widać różnie bywa. Pozdrawiam forumowiczów i życzę udanego wieczoru przy Lidze Mistrzów %-)
Pisząc do was sprawdziłem raz jeszcze pocztę i okazało się, że odpowiedział pl support:
Po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za powyższą sekcję bukmacherem, pragniemy powiadomić, iż wynik zakładu "Celtic - Juventus, How many corners will be awarded in the 1st half?, Over 4,5" z dnia 12.02.2013 został w międzyczasie skorygowany.
Człowiek się namęczył, ale swoje wywalczył. Dało mi to ostrzeżenie, że to co gram najlepiej oglądać lub mieć dobrą stronę ze statystykami z rożnych (choć pewnie i to nie pomoże).
Grałem to przed meczem, kupon mogę wysłać na priv (już rozliczony na +)