Jest informacja, która pojawia się od razu po otworzeniu strony. Konta są zablokowane, jednak wydaje mi się, że dalej umożliwiają wypłatę środków.
Czyli spokojnie można swoje środki odzyskać.
ahahhahaah, kto teraz twierdzi że wzieli podatek na siebie? Dobra marża, podatek ukryty ale w kursach.już się nie mogę doczekać ich oferty z kursami i marżą jak we Francji
Najsmieszniejsze jest to ze z 10 lat temu bawiłem sie sam na Bwin i skonczyło sie minusem, od kwietnia dosc duzo korzystam z forumi tydzien dobrego zarobku i kara????????bo to smieciowy buk jak 90% na rynku, do tego jeszcze co jakis czas sobie wprowadzaja prowizje 4.9% za wplaty/wyplaty na skrilla/netka - tez mam limit 1 euro.
bzdura, niczego nie złożyli - zresztą w tym temacie kilka postów wyżej pisałem jak wygląda ichniejsza wersja na rynek francuski, zapomnij o tej firmie z korzyścią dla siebieWie ktoś może jak z wchodzeniem na nasz rynek bwinu? Bo słyszałem na początku kwietnia, że takie podanie złożyli.
reprezentując ten portal potwierdzam informację, że MF tak nam odpisało, poza tym wszelkie informacje branżowe i od osób pracujących na tym rynku na wysokich stanowiskach potwierdzają, że bwin ubiega się o licencjęNiekoniecznie bzdura, bo 4 tygodnie temu MF odpisało pewnemu portalowi, że o licencję ubiega się trzy podmioty. "Jeden z tych podmiotów ma siedzibę na terytorium innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu (EFTA), a dwa pozostałe mają siedzibę na terytorium Polski."
Duże prawdopodobieństwo, że jest to bwin.
Ja rozumiem, że portale szukają sensacji i będą pisały, że Comeon, WilliamHill i tego typu chcą wejść, aby nabić sobie wyświetlenia oraz reklamę.pod tę jedną pozycję to widziałem już 10 chętnych którzy piszą, że to chodzi o nich nie zmienia to faktu, że kto by to nie był, nie ma szans żeby oferował usługi na swoim dotychczasowym poziomie, patrz Bwin we Francji