>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BUKOBRANIE :-)

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Atlanta
Godzina: 22:30
Spotkanie: Young - Opelka
Typ: 2 ✅ ✅ ✅
Kurs: 4
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Będzie szybciutko bo rybki czekaja ;-)

Opelka jest to jeden w wielu utalentowanych zawodników młodego amerykańskiego pokolenia. Wydaje mi się też że wyróżnia się na tle np Donaldsona. Young już dwa razy w tym turnieju wychodził spod topora. Jak to mawiają do trzech razy sztuka?? ;-)

Ja w to wjeżdżam stawką 73PLN

Wynik: 4:6/4:6 ✅ ✅ ✅

No i co ten Young miał zrobić z takim j * * n i ę c i e m i kozłem? :)

WYGRANA: 292PLN ZYSK: 219PLN ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis Igrzyska Olimpijskie M
Godzina: zaplanowano na 20:30
Spotkanie: Simon - Coric
Typ: 2 ⛔⛔⛔
Kurs: 2,43
Bukmacher: UNIBET

Analiza:

Panowie spotkali się ze sobą jeden raz. Było to w zeszłym roku w Marsylii na kortach w hali i górą wtedy był Simon wygrywając 6:2/3:6/6:3. Ma do udowodnienia swojej federacji że odsunięcie go od reprezentacji w pucharze Davisa było błędem. Jeśli chodzi o Simona jest on dla mnie nierównym zawodnikiem i decyzja była słuszna. Ostatnie mecz Francuz rozgrywał na nawierzchni ziemnej z marnymi skutkami. W Gstaad pierwsza runda w plecy z Monteiro 2:6/4:6 wcześniej 3 turnieje na trawie. W WImbledonie druga runda i porażka z Dimitrovem 3:6/6:7/6:4/4:6, w Londynie pierwsza runda i porażka z Edmundem 4:6/6:3/1:6 a w Stuttgarcie porażka w drugiej rundzie z Del Potro 7:6/3:6/0:6. Jak widać Simon w ostatnim okresie nie prezentuje się interesująco.
Coric z kolei próbował się przygotować do Igrzysk uczestnicząc w turniejach najpierw w Washingtonie (wygrana z Sugita 6:4/6:4 i porażka w drugiej rundzie ze zwycięzcą turnieju Monfilsem 2:6/3:6) a następnie w Toronto (wygrana z Dodigiem 5:7/6:4/6:2 i porażka w drugiej rundzie z Berdychem 6:4/1:6/4:6 po świetnym mimo wszystko spotkaniu)
Wydaje mi się że kariera Simona powinna już dążyć ku końcowi kiedy to natomiast u młodego Chorwata ona się dopiero rozpoczyna. Fizycznie dla mnie 3x lepiej prezentuje sie Coric. Wydaje mi się że CHorwat będzie lepiej przygotowany do tego turnieju i tym razem zrewanżuje się Gillsowi za ubiegłoroczną porażkę

Moja stawka na to spotkanie to 42PLN

WYNIK: 6:4/7:6(1) ⛔ ⛔ ⛔

Skubaniec Simon jak tak zagra jak dzisiaj to z Sugitą też wygra

STRATA: 42PLN ⛔ ⛔ ⛔ ⛔ ⛔

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Ponieważ dzisiejsza oferta obfituje w warte uwagi spotkania pogram jeszcze

Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk typ: remis kurs: 3,1 bet365✅ ✅ ✅

Spotkanie zaprzyjaźnionych klubów które dosyć udanie rozpoczęły sezon w Ekstraklasie. Wydaje mi się że w tym meczu padnie bramkowy remis

Moja stawka na to spotkanie to 30PLN
WYNIK: 0:0 ✅ ✅ ✅ ✅

WYGRANA: 93PLN ZYSK: 63PLN ✅ ✅ ✅ ✅

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
A skoro jeszcze będzie co oglądać to jeszcze pogramy trzeci kuponik :)

Sara Errani - Kiki Bertens typ:2 kurs: 1,6 kurs ⛔⛔⛔

No chyba w końcu Kiki uda się pokonać Włoszkę :) w historii ich pojedynków na 4 pojedynki dwa razy kreczowała. Teraz z formą chyba lepiej i jest szansa powalczyć

WYNIK: 4:6/6:4/6:3 ⛔ ⛔ ⛔

Madison Keys - Danka Kovinic typ: 2-0 kurs: 1,43✅✅✅

No raaaaaczej... Świetna zawodniczka dla Keys na rozgrzewkę przed dalszą częścią drabinki :)

WYNIK: 6:3/6:3 ✅ ✅ ✅ ✅

AKO: 2,28 unibet

Jak to kobiety to nie da się więcej niż 50PLN ;-)

STRATA: 50PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Ale dzisiaj mam burdel w głowie :) bukmacherzy nie chcą płacić ale udało się coś zmontować ;-)

IO tenis debel M
NESTOR/POSPISIL - DANIELL/VENUS typ: 1 kurs 1,28 ✅✅✅

No tutaj para kanadyjska ma zdecydowanie więcej argumentów po swojej stronie. Zgranie bo para nowo zelandzka grywa ze sobą tylko w Davis Cup. Zagrali również przed igrzyskami w Segovii ale odpadli tam w pierwszej rundzie Boutillier/Janvier.
Doświadczenie i poziom gry zdecydowanie na korzyść Kanadyjczyków i wydaje mi się że nie dadzą tu żadnych szans swoim rywalom

Wynik: 4:6/6:3/7:6(6) ✅ ✅ ✅

IO tenis debel M
HERBERT/MAHUT - CABAL/FARAH typ: 1 kurs: 1,22⛔ ⛔ ⛔

Herbert/Mahut to dla mnie para która jest faworytem do zdobycia złota olimpijskiego. Cabal/Farah to debel który kojarzy mi się bardziej z mączką. Pomimo tego w tym roku właśnie na cegle w Monako przegrali już z deblem francuskim 6:7/4:6. Rok wcześniej również Kolumbijczycy ulegli 3:6/4:6 na twardej nawierzchni podczas Australian Open. Dla mnie pewna 1

Wynik: 6:7(4)3:6 ⛔ ⛔ ⛔ ⛔

IO piłka ręczna M
POLSKA - BRAZYLIA typ: 1 kurs: 1,9⛔ ⛔ ⛔

Gram to spotkanie tylko dlatego że będę je oglądał i strasznie kibicował naszym. Niepokoi mnie fakt że kurs szybuje do góry. Może sędziowie będą pomagać gospodarzom?? Może po prostu dlatego że nasi piłkarze lubią dreszczowce. Ja w nich wierzę. Pakę mamy solidną, trenera pierwszej klasy i na dodatek przewagę mentalną po wygranym pojedynku na początku roku

Wynik: 32:34 ⛔ ⛔ ⛔ ⛔

AKO: 2,96 bet365

Moja stawka na taki kuponik 63PLN

O ile porażkę naszych piłkarzy ręcznych rozpatruję w kategorii niespodzianki to odpadnięcie z debla panów Mahut/Herbert uważam już za ogromną sensację.

STRATA: 63PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna M - Igrzyska Olimpijskie
Godzina: 00:00
Spotkanie: Dania - RPA
Typ: 2 ⛔ ⛔ ⛔
Kurs: 2,85
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Reprezentacja Republiki Południowej Afryki zrobiła na mnie ogromne wrażenie w meczu z Brazylią. Widziałem tam świetne przygotowaną drużynę zarówno fizycznie jak i taktycznie. Na początku meczu to nawet RPA sprawiało lepsze wrażenie niż Brazylia i mogło nawet objąć prowadzenie w tym meczu. Pomimo od 59 min. gry w osłabieniu Brazylia nie dala rady sforsować linii obronnych reprezentacji RPA. Duńczycy z kolei swój pierwszy mecz rozegrali z reprezentacją Iraku i pomimo tego że byli faworytem tego pojedynku to mecz zdominowali raczej Irakijczycy. Stworzyli więcej okazji do strzelenia gola niż drużyna z Europy lecz mecz skończył się remisem 0:0. Myślę że RPA dzisiaj zaaplikuje im jedną lub dwie bramki a sami zagrają na zero z tyłu

Moja stawka na to spotkanie to 50PLN

Wynik: 1:0 ⛔ ⛔ ⛔ ⛔

Jak dla mnie kolejna niespodzianka. Niestety drużyna Danii w tym meczu robiła lepsze wrażenie. wypracowywali sobie zdecydowanie lepsze sytuacje a wynik 1:0 to najniższy wymiar kary dla zespołu z Afryki.

STRATA: 50PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
oj oj oj wczorajszy dzień mnie lekko zszokował :) no ale cóż... niespodzianki i sensacje są zawsze wkalkulowane w ryzyko i nie ma co się nad nimi za bardzo roztrząsać i przejść do podliczenia oraz statystyk.

Od momentu założenia działu:

Zdarzeń wytypowanych 54 trafionych 31 skuteczność 57,4%

Kuponów postawionych 37 trafionych 15 skuteczność 40,5%

Średni kurs typowanego zdarzenia - 2,07
Średni kurs trafionego zdarzenia - 1,88

Średni kurs postawionego kuponu - 2,76
Średni kurs trafionego kuponu - 2,86

włożone 2145 PLN

wzięte 2445 PLN

zysk 300PLN

yield: 13,98%

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Następny tydzień rozpoczniemy akumulatorkiem a jakże ;-)

koszykówka IO M
SERBIA - AUSTRALIA typ: over 154,5pkt z dogrywką kurs: 1,46 ✅
Troszkę sobie dzisiaj chyba wrzucą obie reprezentacje :) Australijczycy po wygranej nad Francuzami (żeby nie pisać po przegranym bardziej przez Francję meczu przez kiepską obronę) mają na pewno podniesione morale. Nie sądzę że będą w stanie wygrać tutaj z Serbią gdyż Serbowie będą w stanie zniwelować w lepszym stopniu argumenty kangurków ale wydaje mi się żę linia powinna zostać pokryta
wynik: 80:95 skakali do góry jak kangury :) ✅ ✅ ✅

piłka ręczna IO K
FRANCJA (-2,5 gola) - ROSJA typ: 2 kurs: 1,23✅
Rosjanki jak zwykle na każdym wielkim turnieju są zawsze groźne. Ostatnie spotkania z reprezentacją Francji są też na plus (na 10 spotkań od 2008 roku 6 wygrały Rosjanki) Zabezpieczam się mimo wszystko handicapem dla Rosjanek +2,5 gola
wynik: 25:26 ✅ ✅ ✅

tenis IO M
MONFILS - DUTRA SILVA typ: 2:0 kurs: 1,21✅
Co tu w ogóle pisać o tym meczu?? Monfils przyjechał tu po medal. Bez żadnych argumentów dzisiaj po stronie zawodnika gospodzarzy na tego typu nawierzchni
wynik: 6:2/6:4 ✅ ✅ ✅

tenis IO M
DEL POTRO - SOUSA J. typ: 1 kurs: 1,2✅
Del Potro przygotowania w tym sezonie podporządkował właśnie tym igrzyskom.Po wczorajszej wygranej z Djokovicem teraz może być już tylko łatwiej :)
wynik: 6:3/1:6/6:3 całkiem zgłupiałem jak oglądałem ten drugi set. Widać było że wczorajszy mecz kosztował go sporo sił ale mimo to ✅ ✅ ✅

tenis IO K
KERBER - BOUCHARD(+5,5 gema) typ: 2 kurs: 1,46 ⛔
Kanadyjka ma chyba patent na Niemkę ( h2h 2013-2016 3:1 dla Bouchard) ale nie sądzę żęby dzisiaj wygrała tutaj z Angeliką. Nie sądzę też żeby Kerber tutaj rozjechała reprezentantkę Kanady. Ponieważ tu mam rebus a chcę zobaczyć mecz zagram że Bouchard nie przegra więcej niż 5 gemami
wynik: 6:4/6:2
myślałem że to baaardzo wysoka i bezpieczna linia. Czy Kerber zagrała świetny mecz?? Nie na tyle żeby tak bezsensu dać się przełamać o ten jeden raz za dużo w drugim secie ???? ⛔ ⛔ ⛔ ⛔

AKO 3,78

Moja stawka na tki kupon to 50 PLN

STRATA 50 PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Bez analizy bo nie ma czasu

CILIC - ALBOT typ: Cilic poniżej 12,5 gema kurs: 1,7
wynik: 6:3/6:4 ✅ ✅ ✅ ✅

MONFILS - DUTRA SILVA typ: Monfils poniżej 12,5 gema kurs: 1,65

wynik: 6:2/6:4 ✅ ✅ ✅ ✅

ako 2,8 stawka 50 PLN

WYGRANA 140 PLN ZYSK 90 PLN ✅ ✅ ✅

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis IO K
Godz: 16:00
Spotkanie: Siegemund - Flipkens
Typ: 2 ⛔⛔⛔
Kurs: 2,37
Buk: Bet365

Analiza:

Pomimo że nie potrafię ogarnąć kobiecej mentalności spróbuję jednak przewidzieć wydarzenia z dzisiejszego spotkania Niemki SIEGEMUND z belgijką FLIPKENS. Panie grały ze sobą trzy razy (2005 i 2006 wygrana Flipkens ale ze względu na odległość czasową nie będę sie rozpisywał o tych spotkaniach) z czego ostatni mecz wygrała Niemka (rok temu w Luxemburgu 7:6(2)/6:1) Ja to potraktuję jako wypadek przy pracy gdyż uważąm że najlepiej Niemka spisuje się na cegle a nie na twardej nawierzchni. Dzisiaj też mamy kort otwarty a nie w hali gdzie udało się wygrać ten jeden raz Laurze. Drugi aspekt który według mnie przemawia za Flipkens to pokonanie tutaj w pierwszym meczu Venus Williams po meczu który bardzo się nie układał dla Kirsten. Straciła w nim masę sił a mimo to pokazała w następnym meczu z Safarovą że nie przyjechała tu po to żeby odpykać swoje. Powiedzą pewnie niektórzy że Czeszka wyszła z kontuzją na kort ale po samym nastawieniu jakie można było zauważyć u Belgijki wywnioskowałem że ten trudny i na końcu zwycięski mecz z Amerykanką dał Flipkens siły psychiczne. Siegemund tak jak już wspomniałem preferuje raczej grę na cegle. Do tej pory w tym turnieju pokonała Piornkovą (1:6/6:4/6:2) oraz S. Zhang (6:2/6:4). W dzisiejszym spotkaniu natknie się na o wiele bardziej zmotywowaną i będzie miała większe problemy niż z poprzednimi rywalkami. Liczę na rewanż za ostatnie przegrane spotkanie przez Flipkens zmotywuje ją jeszcze bardziej do tego pojedynku

Kładę na to maks tego co mogę z zasady postawić na spotkanie kobiet :)

Moja stawka to 50 PLN

wynik 6:4/6:3

Powiedzmy że uwierzę w dolegliwości Flipkens bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć tak bezradnej gry

STRATA 50 PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
no to jeszcze jakiś dubelek na dzisiaj :)

ERRANI - KASATKINA typ: 1 kurs: 2,37 ⛔ ⛔ ⛔
Lepsze wrażenie na mnie wywarła na mnie Włoszka.

wynik: 5:7/2:6

LOPEZ/NADAL - MARACH/PEYA typ: 2 kurs: 2,62
Nadal według mnie nie jest w stanie powalczyć na dwóch frontach. Austriacy to starzy wyjadacze deblowi

AKO 6,2 STAWKA 20 PLN

STRATA 20 PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
No to jak mawiają do 3 razy sztuka :p
LOPEZ/NADAL - MARACH/PEYA typ: 2 kurs: 2,62 ⛔ ⛔ ⛔
Dwa razy się dzisiaj przeliczyłem jeśli chodzi o ambicję zawodniczek. Mam nadzieję że u panów wygląda to trochę inaczej. Nie przekonała mnie wczoraj absolutnie gra debla Hiszpanów z Argentyńczykami w przeciwieństwie do gry Austriaków z Amerykanami.
No po prostu nie wierzę że tutaj mogą polec biorąc też pod uwagę dyspozycję fizyczną Rafy.

Stawka 70 PLN
wynik: 6:3/6:1 oooooo zgrozo ale wpiertol!!!!!! :)
STRATA 70 PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Po wczorajszej czerwonej serii na dzisiaj pogram coś moim zdaniem bardziej pewnego :)

piłka nożna Szwajcaria
BASEL - YOUNG BOYS typ: 1 kurs: 1,67 ✅✅✅

wynik: 3:0

koszykówka IO M
SERBIA - FRANCJA typ: 1 kurs: 1,66
⛔⛔⛔
wynik: 75:76

NIE ROZUMIEM JAK MOZNA POPEŁNIĆ TAKI BŁĄD W OSTATNIEJ AKCJI NA WYGRANIE MECZU!!! ????????????

ako 2,77 bet365

Stawka 100 PLN

STRATA. 100PLN ⛔⛔⛔

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Chyba w końcu przyszła pora żeby zniwelować ostatnio poniesione straty :)
Piłka ręczna IO M
Polska - Egipt typ:1 kurs: 1,55 ✅✅✅
No więc jednak dreszczowiec :) ostatnia chyba szansa żeby jeszcze mieć jakieś szanse na wyjście z grupy. Przeciwnik pomimo wygranej ze Szwecją jest zdecydowanie w zasięgu naszych Orzełków. Mam nadzieję że w końcu głowy zaczną pracować. Nasi pokazali już nie jeden raz że umieją i nawet lepiej im wychodzi gra pod presją i &quot;nożem na gardle&quot;
Tenis IO K
PUIG - SIEGEMUND typ: 1 kurs: 1,5✅✅✅
W moim mniemaniu Puig jest lepszą zawodniczką niż Siegemund. Niemka do tej pory miała rywalki które same pomagały jej wygrywać mecze. Tylko dlatego że to kobiety nie będę tutaj szukał 2:0 czy Puig poniżej 12,5 gema
Tenis IO mix
Mladenovic/Herbert - Vinci/Fognini typ: 1 kurs: 1,36⛔⛔⛔
Para francuska pozamiata tutaj parę włoską pod dywan
NIE DO WIARY!!! ????
Tenis IO M
Monfils - Cilic typ: 1 kurs: 1,57✅✅✅
Nie sądzę że to będzie dla Monfilsa spacerek ale specyfika kortu niweluje trochę argumenty siłowe Cilica.

Ako: 4,96
STAWKA 50 PLN
STRATA 50 PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Jedziemy dalej z programem porażki zostawiając z tyłu...
Del Potro - Bautista. Typ: 2. Kurs: 2,3 szacun dla Del Potro ale jego nierówna gra dzisiaj może przyczynić się do porażki. Bautista umie grać z Argentyńczykiem więc widzę tutaj sporą szansę
Kvitova - Puig. Typ: 1. Kurs: 1,5
Widać ze Kvitova bardzo dobrze jest przygotowana fizycznie. Jest moc jest do tej pory głowa. Mam nadzieję że wejdzie do finału.
Kerber - Keys. Typ: 1. Kurs: 1,53
Kurczę roznych rzczy się można spodziewac po Kerber ale jednego nie można jej odebrać. To chęć walki i świetna obrona. Myślę ze kolejny raz Keys zostanie pokonana.

Ako 5,28

Stawka 50 PLN
P.S. przepraszam za wczesniejszy błąd. Pisanie na smarcie nie daje mi nie odpowiada stad różne pomylki. W pierwszym spotkaniu Del Potro-Bautista gram Bautiste chociaż była wpisana 1. Mój błąd już jest poprawiony

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Witam ponownie. Jak na drugiej części meczu :) :) :)
Ponieważ od ostatniej mojej aktywności minęło sporo czasu postanawiam wyzerować statystyki. Podliczanie postaram się robić co 10 kuponów

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Budżet początkowy 430 PLN

Spotkanie : Nadal - Djokovic
Typ : 2-0 Nadal

Typ na czuja.
Po pierwsze primo :)
Wydaje mi się że Nadal jest w trochę lepszej formie niż Djokovic.
Po drugie primo :)
Własna publika i większa determinacja do udowodnienia czegoś drugiemu zawodnikowi. Ostatnie pojedynki Nadal dość pewnie przegrywał. Myślę że ma to w głowie i będzie chciał przed własną publiką się zrewanżować
Po trzecie primo ultimo :)
Jeśli Nadal zagra z taką agresją jak wczoraj z Goffinem to Nole nie będzie miał czego szukać na korcie. Wierzę że zagra dlatego wchodzę w to pewnie

Stawka: 230PLN

Do góry Bottom