>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BUKOBRANIE :-)

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Wczoraj wszedł typ dnia którego nie mogłem włączyć do statystyk. Dzisiaj wszedł typ którego nie mogę wliczyć do konkursu a kursik przedni. :grin:

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP Toronto
Godzina: 20:00
Spotkanie: Cilic - Karlovic
Typ: 2-0 ⛔⛔⛔ wynik: 4:6/6:7(3)
Kurs: 2,1
Bukmacher: Bet365

Analiza:

Wczoraj w spotkaniu Karlovica dało się zauważyć trudy tylu rozegranych spotkań w stosunkowo krótkim okresie czasu. Boję się trochę kreczu w tym meczu bo w pewnym momencie Ivo złepał się za rękę i za bark. Widać było że serwis nie funkcjonuje już tak jak w poprzednich pojedynkach i nie sieje już totalnego spustoszenia. Cilic umie radzić sobie z takimi serwisami (w zeszłym roku wygrał co prawda w Szanghaju Karlovic 7:5/2-6/7:6) ale to chyba wypadek przy pracy jak porażka z Federerem na Wimbledonie w tym roku (kto oglądał spotkanie ten wie). W spotkaniu Davis Cup Cilic pokonał innego servicemana Isnera ( 7:6(9)/6:3/6:4) na kortach twardych w Portland. Nie ma więc mowy o aklimatyzacji do zmiany strefy czasowej. Marin zapoznawał się też wczoraj z kortami i publicznością grając pojedynek deblowy w parze z Draganją. Wygrali z bardzo dobrym deblem Benneteau/Roger-Vasselin 6:3/6:4.

No cóż wiek swoje robi i Karlovic pociągnął fajną serię bardzo dobrych pojedynków ale przyszła kryska na Matyska i sądzę że jeśli dzisiaj nie skreczuje ( wczoraj dało się zauważyć że złapał się za rękę i za bark po jednym z serwisów) to przegra szybko ten pojedynek z młodszym z Chorwatów

Ponieważ to jednak rodacy moja stawka na to spotkanie to 50PLN

Strata 50PLN⛔⛔⛔

Może ktoś IVO na doping przebadać?? :) :) :)

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Nie mogę się powstrzymać :-D :p
Godzina: 02:00
Spotkanie: Dimitrov - Shapovalov
Typ: 2 ⛔⛔⛔ wynik: 6:4/6:3
Kurs: 4
Jak dla mnie to typ o bardzo dużym ryzyku. Po pierwsze Dimitrov to cwany lis i umie w tenisa grać. Jego backhandn i forehand jak siedzi to przeciwnicy po korcie biegają jak pies za suką z cieczką ale czy on jest w formie?? Siedzą sobie z Sharapką i wiodą lightowe życie. Kasa leci od sponsorów jak rzeka więc po co ma się spuszczać??
Boję się także tego że Shapapovalov po zwycięstwie (ale raczej poddanym meczem przez Kyrgiosa) jak by nie było spektakularnym, nie da rady się spiąć żeby ograć kolejnego z renomowanych zawodników. Nadzieją dla mnie jest to że kręci go jak publika stoi za nim murem. Trzeba mieć też ambicję żeby móc wygrać nawet jeśli to juniorski to jednak Wimbledon.
W tym spotkaniu stawiam na młodość, ambicję i wsparcie publiczności przeciwko cwanemu i agresywnemu tenisowi :)
Typ bardziej na podbicie emocji niż z nastawieniem się na zysk dlatego stawka to 10PLN

Strata 10PLN ⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Skoro dzisiaj Liga Mistrzow to nie można przejść obok tego obojętnie ;-)

Trondheim - Apoel typ 1 kurs 1,57 - wilgotność ta sama, temperatura nizsza niż na Cyprze. Wikingowie u siebie stosunkowo mocni, APOEL na wyjazdach juz mocno w kratkę. Myślę ze dzisiaj Norwedzy wygrają przynajmniej tą jedną bramką ;-)
Wynik: 2:1✅✅✅

Astra - FC Copenhagen typ X2 kurs 1,33 - dość spore problemy kadrowe druzyny rumunskiej mam nadzieję wykorzysta druzyna z Kopenhagi. Ponieważ jednak jest to mecz wyjazdowy a na dodatek Dunczycy nie posiadają jakoś mega dobrej linii obrony to podpieram się remisem
Wynik: 1:1✅✅:cool:

Cilic - Karlovic typ 1 kurs 1,47 - o Cilicu pisałem wyżej. Ponieważ to tripelek dlatego po prostu zwycięstwo
Wynik: 4:6/6:7⛔⛔⛔
Patrzyłem i nie wierzyłem :) co ten stary gnojek bierze?? :)
Stawka na taki kuponik to 50PLN

Strata 50PLN⛔⛔⛔

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Godzina: 21:05
Spotkanie: Berdych - Harrison (+1,5 seta)
Typ: 2 ✅ ✅ ✅
Kurs: 2,48
Bukmacher: UNIBET

Analiza:

Do tychczas panowie nie spotkali się ze sobą ani razu. Typ opieram na podstawie obserwacji z ich dotychczasowych meczów w Toronto. Bo Berdych uporał się z młodym talentem Coricem i mimo straty seta przez porażkę swojego gema serwisowego otwierającego spotkanie kontrolował ten mecz wygrywając 4:6/6:1/6:4. Harrison natomiast bardzo szybciutko odprawił An.Kuznetsova 6:3/6:1 oraz Big Johna Isnera pomimo zaserwowania przez niego 25 asów i 91% wygranych piłek przy 64%pierwszego serwisu. Chciałbym żeby po tak dobrym spotkaniu utrzymał swoją dobrą formę serwisową i podbudował się nie lada wyczynem jakim jest pokonanie Isnera. W wymianach Ryan też prezentuje się całkiem nieźle a tych w przeciwieństwie w meczu z Isnerem będzie zdecydowanie więcej. Myślę że jak się Rayan zepnie na ten mecz to może nawet sprawić niespodziankę. Berdych chyba nie przepada za kortami w Kanadzie bo nie odnosił tu w ostatnich dwóch latach dobrych wyników. Amerykanin myślę że tego jednego secika wyciągnie. Szanse oceniam na 65%-70%

Moja stawka na to spotkanie to 100PLN
Wynik: 6:4/6:7/6:4

Nie powiem że wierzyłem do końca :) przy piłce meczowej dla Berdycha w drugim secie zacząłem się wściekać na moją pazerność (nie wystarczył mi kurs 1,9 na +4,5 gema dla Harrisona :p ) a tu jak fenix z popiołów :)
Wybacz Ryan żem śmiał w ciebie zwątpić :) :)

Piękny mecz. Szkoda ze Harrison popełniał tyle niewymuszonych błędów po przejmowaniu inicjatywy w wymianach. To był chyba główny powód ze nie skończyło się niespodzianką

Wygrana 248PLN zysk 148PLN ✅✅✅✅✅

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Dzisiaj dla odmiany przeniosę się na krajowe podwórko i pogram trochę w piłeczkę

Arka Gdynia - Ruch Chorzów typ 1 kurs 2
Wynik; 3:0 ✅

W Gdyni potrafią stworzyć dobry klimat dla piłkarzy, całe misto też zawsze tętni kiedy się w Gdyni mecz odbywa więc piłkarze mogą liczyć na 12 zawodnika w postaci kibiców. Nie przekonuje mnie już zupełnie gra Chorzowian. Może i łatwo nie będzie bo Arka nie ma jako tako indywidualnych gwiazd wielkiego formatu w swojej drużynie ale myślę że powinni zainkasować 3 punkty w tym meczu

Lech Poznań - Jagiellonia Białystok typ X2 kurs 1,67
Wynik; 0:2 ✅

Probierz ma do swojej dyspozycji wszystkich zawodników. Na dodatek Jagiellonia sądząc po ostatnich wynikach ma sposób na Lecha. Chłopaki też na pewno są w dobrej kondycji psychicznej po ostatnim rozbiciu u siebie Ruchu 4-1. Bardziej też sobie cenię pracę trenera Jagielloni niż Urbana. Ponieważ jednak to spotkanie wyjazdowe podeprę się remisem

Moja stawka na taki dubelek to 50 PLN

WYGRANA 167PLN ZYSK 117PLN ✅ ✅ ✅

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Godzina: 0:30
Spotkanie: Djokovic - Berdych (+4,5 gema)
Typ: 2 ✅ ✅ ✅
Kurs: 2,1
Bukmacher: bet365.com
Analiza:
Typ opieram na zaobserwowanej wczoraj świetnej dyspozycji serwisowej Tomasa. Mimo tego że blokuje jakoś mu się psychika jak ma grać z kimś z TOP5 to uważam że jest tu w stanie wykręcić jakiś numer. Djokovic lubi grać na Kanadyjskich kortach w dwóch ostatnich latach zaliczył finał raz w Toronto raz w Montrealu ale wydaje mi się że jakoś szczególnie nie będzie się forsował w tym meczu. Wczoraj Harrison postawił wysoko poprzeczkę Berdychowi a ten mimo to sobie poradził. Wydaje mi się że handicap do pokrycia a ponieważ dzisiaj coś już zarobiłem i zamierzam oglądać to spotkanie więc zagram to spotkanie :)
moja stawka na ten typ to 47 PLN
Wynik: 7:6/6:4
WYGRANA 99 ZYSK 52 ✅ ✅✅✅

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
No chory bym chyba był gdybym miał oglądać tenis i nie postawić kogoś w meczu który zamierzam oglądać :)
Kursy z UNIBET.com

Djokovic - Monfils (+1,5 seta) typ 2 kurs 2,6 ⛔⛔⛔⛔

Wczoraj byłem w szoku co grał Monfils przeciwko Raonicowi. Mam nadzieję że nie była to tylko dyspozycja dnia ale fakt świadczący o dobrej formie. Djokovic z kolei wczoraj w swoim meczu z Berdychem mnie nie przekonał. Bardzo dużo niewymuszonych błędów i gdyby Czech miał ich po swojej stronie tylko odrobinę mniej to nie wiem jak by się skończyło to spotkanie. Co do serwisu Novak wczoraj też zawodził. Pierwszy funkcjonował na poziomie 48% drugi ze względu na kick albo rotację był trudny dla Berdycha. Jeśli dzisiaj tak będzie funkcjonował to Monfils mu returnem życie uprzykrzy. Martwi mnie trochę to że Gael dużo gra w ostatnich dwóch tygodniach ale wczoraj udowodnił mi że martwię się chyba niesłusznie. Dochodził do większości bomb które w kort posyłał mu Raonic,świetny sprint, rewelacyjne crossy które mijały Raonica stojącego przy siatce. Liczę dzisiaj na dobry pojedynek w którym ciężko mi wztypować pewnego zwycięzcę dlatego idę w handicap setowy dla Francuza.

Moja stawka na to spotkanie to 50 PLN dlatego że Djoko to Djoko i jak będzie mu się chciało to mimo wszystko jest w stanie zajechać Monfilsa który już ma dużo w nogach w ostatnim czasie

STRATA 50PLN niestety nie dał rady fizycznie :-(

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Pogram też dzisiaj panie
UNIBET.com

Halep - Kerber typ 1 kurs 1,61 ✅✅✅

Rumunka w zeszłym roku pokonała Kerber na turnieju w Toronto. Dwa razy w tym roku co prawda przegrała ale oba pojedynki były toczone na innej nawierzchni. Pierwszy Halep przegrała na mączce 6:2/6:2 drugi na Wimbledonie 7:5/7:6. Na kotrach twardych wygrywała z kolei Rumunka w zeszłym roku w Toronto 6:3/5:7/6:4, dwa lata temu w Doha 6:2/6:3. Wydaje mi się też że aktualnie w lepszej formie jest Monica. Wczoraj pokonała groźną na tym turnieju Kuznetsovą 3:6/6:1/6:1 natomiast Angelika wygrała z wystraszoną (tak mi się wydawało ) Kasatkiną. Rundę wcześniej natomiast mogła odpaśc ze Svitoliną gdzie ciężko jej było wygrywać piłki i była dominowana w wymianach i tylko dzięki błędom Ukrainki wygrała ten mecz. Wydaje mi się że w tym meczu zdecydowanie wygra Halep ale dlatego że to kobiety obawiam się pstawić wynik 2-0 dlatego pobieram 60% zysku :)

Moja stawka na to spotkanie to 50PLN

WYNIK 6:0/3:6/6:2 - no właśnie...kobiety... :)

WYGRANA 80PLN ZYSK 30PLN ✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Skoro wrzucony w typ dnia i puszczony u buka to trzeba go wliczyć w statystyki

Dyscyplina: ATP TORONTO
Godzina: 2:00
Spotkanie: Djokovic - Monfils
Typ: 2 ⛔⛔⛔
Kurs: 7
Analiza:

Typ ten jest grany pod konkurs za stawkę 10PLN a ponieważ opcja którą zagrałem już wcześniej (znajduje się w moim temacie) jest zajęta więc idę ostro

Wczoraj byłem w szoku co grał Monfils przeciwko Raonicowi. Mam nadzieję że nie była to tylko dyspozycja dnia ale fakt świadczący o dobrej formie. Djokovic z kolei wczoraj w swoim meczu z Berdychem mnie nie przekonał. Bardzo dużo niewymuszonych błędów i gdyby Czech miał ich po swojej stronie tylko odrobinę mniej to nie wiem jak by się skończyło to spotkanie. Co do serwisu Novak wczoraj też zawodził. Pierwszy funkcjonował na poziomie 48% drugi ze względu na kick albo rotację był trudny dla Berdycha. Jeśli dzisiaj tak będzie funkcjonował to Monfils mu returnem życie uprzykrzy. Martwi mnie trochę to że Gael dużo gra w ostatnich dwóch tygodniach ale wczoraj udowodnił mi że martwię się chyba niesłusznie. Dochodził do większości bomb które w kort posyłał mu Raonic,świetny sprint, rewelacyjne crossy które mijały Raonica stojącego przy siatce. Mam nadzieję też że Francuz zdecydowanie lepszy w obronie niż Berdych zaskoczy Novaka. Liczę dzisiaj na dobry pojedynek w którym Monfils w końcu ugra to zwycięstwo z Serbem

GEAL wierzę w ciebie!!!

STRATA 10PLN

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Nooooo nie!!!!!!!! Znowu mnie wylogowało podczas wklejania posta i go nie wstawiło!!!!!
Drugi raz analizy pisać nie będę bo na ryby się spieszę :p

Halep - Keys typ 2 kurs 2,65 w unibet ⛔⛔⛔⛔

dlaczego??

po pierwsze primo H2H 2-1 dla Halep ale na twardej wygrała Keys 6:1/6:4

po drugie primo wczorajszego spotkania Halep z Kerber nie dało się oglądać. Kerber waliła w pierwszym secie po autach i Simona musiała tylko piłeczkę na drugą stronę przebijać. W drugim Niemka postanowiła pograć a Halep się zawiesiła. Trzeci set to powrót Kerber do gry z pierwszego seta i mamy Rumunkę w finale. Keys natomiast nie dała nic do powiedzenia Kucovej. Nawet o meczu się nie będę rozpisywał bo ją po prostu Amerykanka zniszczyła

Po trzecie primo ultimo Halep wczoraj na korcie spędziła prawie 3 godziny. 1:38min w meczu singlowym i 1:16min w pojedynku deblowym. Madison na pewno będzie miała więcej świeżości po godzince treningu w swoim meczu a na dodatek pewnie większość publiczności będzie po jej stronie

Stawka 50 PLN bo to mimo wszystko kobiety i różne zawieszki się mogą przydarzyć

Wynik: 7:6(2)/6:3⛔⛔⛔

Meczu nie widziałem więc nie wiem co się działo oprócz gołego wyniku

STRATA 50

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Myślałem że uda się tydzień zakończyć lepiej niż go zacząłem ale nie wyszło :p

PODLICZENIE OD POCZĄTKU ZAŁOŻENIA TEMATU

włożone 1407 PLN

wzięte 1542 PLN

zysk 135 PLN

yield 9,59%

Zdarzeń 35 trafionych 21 / skuteczność 60%

Kuponów postawionych 25 trafionych 10 / 40%

W tym miejscu właśnie też pragnę zaznaczyć że pierwszą dla mnie edycję konkursu &quot;Typ Dnia&quot; która odbyła się w lipcu zakończyłem na miejscu 7 :)

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Trzeba by było coś zadziałać w tym miesiącu :) więc na dzisiaj zaczynam od

Dyscyplina: piłka Nożna Kwalifikacje LM
Godzina: 19:00
Spotkanie: APOEL - Rosenborg
Typ: awans APOEL ✅ ✅ ✅
Kurs: 2,95
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Dzisiaj na Cyprze odbędzie się spotkanie rewanżowe w kwalifikacjach ligi mistrzów.
Poprzednie starcie tych drużyn w Trondheim wygrała przeważając drużyna Rosenborga 2-1. W dzisiejszym spotkaniu raczej jej się tego rezultatu nie uda powtórzyć. Znaczna różnica temperatur bo o godzinie rozpoczęcia meczu ma być 34 st. a w dzień nawet 38.
Poza tym wydaje mi się że drużyna norweska jest raczej dominatorem w pierwszych częściach meczu i często traci bramki w jego końcówkach natomiast drużyna cypryjska zawsze walczy do samego końca i często właśnie w końcowych momentach doprowadza do zmiany rezultatu. Dużą różnicą są też spotkania u siebie i na wyjazdach obu drużyn. APOEL tak jak Rosenborg lepiej spisuje się u siebie natomiast gorzej już jest jeśli chodzi o wyjazdy.
Do składu też powinien powrócić de Vincenti (ofensywny pomocnik który ma bardzo duży udziałw kreowaniu gry Cypryjczyków) którego zabrakło w meczu wyjazdowym.

Wydaje mi się że nie ma tutaj możliwości aby drużyna Rosenborga choćby zremisowała ten mecz

Moja stawka na to spotkanie to 50PLN ✅ ✅ ✅

Wynik: 3-0

WYGRANA: 147PLN ZYSK: 97PLN ✅ ✅ ✅ ✅

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Witam!
W dniu dzisiejszym nie miałem czasu żeby zagłębić się w doś szeroką ofertę zdarzeń. Pobieżnie wybrałem sobie natomiast kilka spotkań które postanowiłem wrzucić na jeden kuponik:

Kwalifikacje LM
FC Kopenhaga - Astra Giurgiu typ 1 kurs 1,3 ✅✅✅
Nie widzę tutaj możliwości innego wyniku niż wygrana gospodarzy ktorzy u siebie w domu często demolują przeciwników. Nie wiem czy to plotka ale doszły mnie słuchy że zawodnicy odlatywali do Kopenhagi o 6 rano po dotarciu o 2 w nocy do Bukaresztu

Wynik: 3:0 ✅ ✅ ✅

Piłka nożna kobiet IO
BRAZYLIA - CHINY typ:1 kurs: 1,44 ✅✅✅
Gospodynie igrzysk zmierzą się z reprezentantkami Azji. Wydaje mi się że obie drużyny grają na nieco innych poziomach i Brazylijki nie będą miały problemów z wygraniem tego meczu

Wynik: 3:0 ✅ ✅ ✅

FRITZ - FRATANGELO typ:1 kurs: 1,41 ✅✅✅
Fritz ma chłopak potencjał. Panowie grali w zeszłym roku w Monterrey i górą był młodszy z Amerykanów 6:1/6:7(8)/6:3. Liczę że dzisiaj powtórzy wygraną

Wynik: 4:6/6:3/6:2 ✅ ✅ ✅ ✅

SHAPOVALOV - BARRERE typ: 1 kurs: 1,48 ✅✅✅
Mam nadzieję że młody Kanadyjczyk pokaże się kolejny raz z dobrej strony. Barrere kojarzy mi się raczej z futuresami niż wyższymi poziomami rozgrywek

Wynik: 6:4/6:1 ✅ ✅ ✅

AKO: 3,9

Moja stawka na ten kuponik to 50PLN

WYGRANA: 195 ZYSK: 145 ✅ ✅ ✅ ✅ ✅

H 30

hohol

Użytkownik
Jak zwykle świetne typy. Extra że są tacy ludzie na forum od kogo można wziąć mecze bez ryzyka porażki:browar565:

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
Jak zwykle świetne typy. Extra że są tacy ludzie na forum od kogo można wziąć mecze bez ryzyka porażki:browar565:

Czy świetne to się okaże :) bez ryzyka??

KAŻDA INWESTYCJA WIĄŻE SIĘ Z RYZYKIEM I UTRATĄ CZĘŚCI LUB CAŁOŚCI KAPITAŁU :-D :-D :-D

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
No cóż przy tak bogatej ofercie łatwo o mętlik w głowie ale wygrzebałem coś dla siebie i postanowiłem puścić dzisiaj 2 kupony :)

Dyscyplina: Piłka nożna kwalifikacje LE
Godzina: 19:00
Spotkanie: Apollon Limassol - Grasshoppers FC Zurych
Typ: 1
Kurs: 2,2 ✅✅✅
Bukmacher: Unibet

Analiza:

Moje oczy dzisiaj zwróciły uwagę na spotkanie które się odbędzie o godzinie 19 naszego czasu na południowym wybrzeżu Cypru gdzie miejscowy zespól Apollonu rozegra pojedynek rewanżowy z drużyną Grasshoppers. W pierwszym pojedynku który odbył się w Zurychu zwyciężyła drużyna szwajcarska 2:1 ale Apollon uważam mógł wywieźć stamtąd lepszy wynik. w 10 min da Silva nie wykorzystał karnego a zwycięska bramka dla gospodarzy wpadła w doliczonym czasie gry (93min) kiedy to grali w przewadze jednego zawodnika. W dzisiejszym spotkaniu obie drużyny powinny wyjść w podobnych ustawieniach. W drużynie Apollonu zabraknie tylko rezerwowego który w poprzednim meczu obejrzał czerwony kartonik abył nim Sachetti. Wierzę w to że drużyna cypryjska na swoim boisku da radę ograć zespół szwajcarski. Uważam też że Grasshoppers zdecydowanie lepiej spisuje się w meczach u siebie niż na wyjeździe. Dzisiaj o godzinie 20 czasu cypryjskiego ma być 28 stopni i wilgotność ponad 60%. Myślę że lepiej w tych warunkach poradzą sobie gospodarze. Nastroje w Limassolu są bojowe. Niewiele im brakło w pierwszym meczu więc pora udokumentować swoją przewagę u siebie

Na to spotkanie kładę stawkę 80PLN

WYNIK: 2:1 po 90min 3:3 po dogrywce (ale to nie ma znaczenia:razz ???? ✅✅✅✅

WYGRANA: 176PLN ZYSK: 96PLN

Drugim kuponem będzie dubelek składający się z:

RIO AVE - SLAVIA PRAGA typ: 1 kurs: 2
Różnica między poziomami tych drużyn nie jest może i za wielka ale... jeśli Slavia u siebie nie potrafiła zdominować przeciwnika to wydaje mi się że nie uda jej się to tym bardziej na wyjeździe. Nie radzili sobie za bardzo z szybkością zawodników i powodowali mnóstwo fauli i chyba dlatego że sędzia był bardziej przychylny gospodarzom to pokazał tylko 3 żółtka i Czesi dograli ten mecz w komplecie. Kurs wystawiony raczej na podstawie że zmierzą się tu ze sobą dwaj średniacy swoich lig ale ja go pobieram licząc na to że skończy się 1-0

Drugim typem na tym kuponie będzie:

MLADA BOLESLAV - SKHENDIJA typ: więcej niż 2,5 bramki kurs: 1,82⛔⛔⛔
Zespół czeski jest mocny u siebie. Zespół macedoński z kolei jest bardzo ofensywnie usposobiony. Czesi mają tutaj do odrobienia dwie bramki więc wydaje mi się że coś postrzelają. Liczę też żę przeciwnikom może uda się i ustrzelić jakąśbramkę

WYNIK: 1:0 ⛔ ⛔ ⛔ ⛔

AKO: 3,64

Moja stawka na ten dubelek to 50PLN

STRATA 50PLN

Do góry Bottom