No cóż przy tak bogatej ofercie łatwo o mętlik w głowie ale wygrzebałem coś dla siebie i postanowiłem puścić dzisiaj 2 kupony
Dyscyplina:
Piłka nożna kwalifikacje
LE
Godzina: 19:00
Spotkanie:
Apollon Limassol - Grasshoppers FC Zurych
Typ:
1
Kurs: 2,2
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Moje oczy dzisiaj zwróciły uwagę na spotkanie które się odbędzie o godzinie 19 naszego czasu na południowym wybrzeżu Cypru gdzie miejscowy zespól Apollonu rozegra pojedynek rewanżowy z drużyną Grasshoppers. W pierwszym pojedynku który odbył się w Zurychu zwyciężyła drużyna szwajcarska 2:1 ale Apollon uważam mógł wywieźć stamtąd lepszy wynik. w 10 min da Silva nie wykorzystał karnego a zwycięska bramka dla gospodarzy wpadła w doliczonym czasie gry (93min) kiedy to grali w przewadze jednego zawodnika. W dzisiejszym spotkaniu obie drużyny powinny wyjść w podobnych ustawieniach. W drużynie Apollonu zabraknie tylko rezerwowego który w poprzednim meczu obejrzał czerwony kartonik abył nim Sachetti. Wierzę w to że drużyna cypryjska na swoim boisku da radę ograć zespół szwajcarski. Uważam też że Grasshoppers zdecydowanie lepiej spisuje się w meczach u siebie niż na wyjeździe. Dzisiaj o godzinie 20 czasu cypryjskiego ma być 28 stopni i wilgotność ponad 60%. Myślę że lepiej w tych warunkach poradzą sobie gospodarze. Nastroje w Limassolu są bojowe. Niewiele im brakło w pierwszym meczu więc pora udokumentować swoją przewagę u siebie
Na to spotkanie kładę stawkę 80PLN
WYNIK: 2:1 po 90min 3:3 po dogrywce (ale to nie ma znaczenia:razz ????
WYGRANA: 176PLN ZYSK: 96PLN
Drugim kuponem będzie dubelek składający się z:
RIO AVE - SLAVIA PRAGA typ: 1 kurs: 2
Różnica między poziomami tych drużyn nie jest może i za wielka ale... jeśli Slavia u siebie nie potrafiła zdominować przeciwnika to wydaje mi się że nie uda jej się to tym bardziej na wyjeździe. Nie radzili sobie za bardzo z szybkością zawodników i powodowali mnóstwo fauli i chyba dlatego że sędzia był bardziej przychylny gospodarzom to pokazał tylko 3 żółtka i Czesi dograli ten mecz w komplecie. Kurs wystawiony raczej na podstawie że zmierzą się tu ze sobą dwaj średniacy swoich lig ale ja go pobieram licząc na to że skończy się 1-0
Drugim typem na tym kuponie będzie:
MLADA BOLESLAV - SKHENDIJA typ: więcej niż 2,5 bramki kurs: 1,82
Zespół czeski jest mocny u siebie. Zespół macedoński z kolei jest bardzo ofensywnie usposobiony. Czesi mają tutaj do odrobienia dwie bramki więc wydaje mi się że coś postrzelają. Liczę też żę przeciwnikom może uda się i ustrzelić jakąśbramkę
WYNIK: 1:0
AKO: 3,64
Moja stawka na ten dubelek to 50PLN
STRATA 50PLN