Arsenal niestety niespodziewanie wygral, ale pewnie robia nazwisko kolejnemu oszolomowi
Ja gram takie kursy, ze nie moze dziwic seria i 25 przegranych typow z rzedu. Liczy sie bilans w dluzszym okresie i tylko tyle.
Ci, co chca zeby kazdy typ byl wygrany przypominaja mi zwolennikow PiS w wyborach: wystarczy obiecac i zaglosuja, niewazne ze sami nakradna tyle co wszyscy poprzednio razem wzieci, no ale dali 500 plus, sa dla ludzi.
Pomysl na logike dzieciaku. Czy taka Beata Szydło idzie do polityki bo
1)
od dziecka marzyla o tym zeby bezinteresownie robic dobre uczynki, czynic swiat bardziej przyjazny dla ludzi, itede itepe, czy raczej
2)
to jest [CUT] nie majaca pojecia o dzisiejszym swiecie, w ktorym w normalnych warunkach nie ma szans wiec idzie do polityki wykonywac rozkazy bo sama nic nie wymysli za krotka. (Student ekonomii zadalby jej jedno pytanie na zywo w audycji i kobieta ginie). No i przy okazji sie nachapac bo [CUT] to materialistki na ogoł, ten kto ma do czynienia z kobietami cos o tym wie
No ktora z tych odpowiedzi jest prawidlowa? Wszyscy wiedza, ale ilus toto wybiera.
Powodzenia z takim podejsciem. Mam nadzieje ze wytlumaczylem raz a dobrze.
Wyglada na to, ze sa ciekawe typy z kosza, jeden dzis, a drugi.
Poza tym powtarzam, polecam sprawdzic sobie te druzyny, ktore atakowalem w nastepnych meczach, najczesciej na tacy przynosza oczekiwany wynik, kwestia przypilnowania.
Co mowilem o Swansea w srode i zrobili w niedziele?
Co mowilem o Olympia Milano i co zrobili wczoraj?
Co mowilem o Baskonii i co zrobili wczoraj?
Wszyscy to kretacze, jest to w ich naturze i wystarczy miec cierpliwosc, zaraz cos odwina
Ja nie zawsze mam czas, ale cierpliwosc i konsekwencja jest kluczem do sukcesu, czesto wdeptuje w najgorszym mozliwym momencie, ale przemyslenia sa jak najbardziej sluszne.
Hamilton za chwile utopi, West Ham, Newcastle, West Bromwich zostana pogrzebane, ich sprawa jesli nie sa inteligentni. Albo moze sluchaja rozkazow.
Dzis baaaaardzo fajny typ z kosza, jutro tez, nie napisze ze ustawka bo jeszcze nie wejdzie, ale wejdzie. I tyle napisze. Typ przed samym meczem. Jeden dzis, jeden jutro
PS typy podane na dlugo przed nalezy traktowac z przymruzeniem oka, te sa najczesciej nietrafne.
A dwa najblizsze z kosza maja byc trafne