>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacherka internetowa czy naziemna?

E 0

erni

Użytkownik
Jeśli hazard i bukmacherka były by zakazane w każdej postaci w danym kraju wtedy UE mogła by przystać na to że ma on jakiekolwiek podstawy, bo hazard jest regulowany osobno przez każdy kraj, sa różne kraje i obyczaje. Jednak jeśli sa u nas dostępne usługi bukmacherów to musza być dostępne dla wszystkich firm z UE, ponieważ główne założenie zakazu jest takie, że hazard rodzi patologie, więc moim zdaniem powinno się go zakazać całkowicie albo wcale, a nie tak jak u nas że są naziemne a w necie niby niemożna. Granie u ziemniaków jest ok, a u internetowych już nie ? Wiadomo, że chodzi by nastraszyc graczy co wiąże się z większymi wpływami z podatków od naziemnych, jednak dopóki naziemni mogą funkcjonowac legalnie to UE będzie uznawało że gra polaków w necie jest legalna. Jedynie całkowity zakaz bukmacherki w Polsce mógł by spowodowac, że granie stanie się nielegalne.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Dokładnie w naziemnych nie możesz grac zakładów live ;)
Może masz plazme z telegazetą, ale ona napewno nie wyświetla aktualnych kursów.
Przynajmniej nie słyszałem o tym. ;)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Dokładnie w naziemnych nie możesz grac zakładów live ;)
Może masz plazme z telegazetą, ale ona napewno nie wyświetla aktualnych kursów.
Przynajmniej nie słyszałem o tym. ;)
&quot;11a. Zakłady typu Live zawierane podczas trwania jakiegoś wydarzenia.

1. Na wcześniej ustalone i specjalnie oznaczone (&quot;Live&quot;) wydarzenia firma &quot;FORTUNA zakłady bukmacherskie&quot; może przyjmować zakłady również podczas trwania określonych wydarzeń.
2. Kursy poszczególnych typów są na bieżąco opracowywane i są ważne tylko w momencie zawierania zakładu. Zakłady typu &quot;Live&quot; są przyjmowane wyłącznie w punktach, które mają zezwolenie na przyjmowanie tego typu zakładów. Zakłady typu &quot;Live&quot; można zawierać tylko jako zakłady typu SOLO. Zawarty zakład typu &quot;Live&quot; nie może zostać zwrócony. Zawierający zakład jest zobowiązany przed przyjęciem zakładu uzgodnić z pracownikiem punktu wszystkie szczegóły zakładu. &quot;

wyciag z regulaminu, osobiscie sie jeszcze z tym nie spotkalem

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
A ja mam takie troche dziwne pytanie ale proszę mnie posłuchać, czy jest taki bukamcher internetowy , w którym można stawiać takie kupony systemowe jak w Fortunie(naziemnym) ? Chodzi mi dokładnie o 2/3 + Pewniaki, Bo nigdy nie zauwazyłem że można dodawac pewniaki na internecie. Może mnie ktoś oświecić czy istnieje taki bukmacher?

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
A ja mam takie troche dziwne pytanie ale proszę mnie posłuchać, czy jest taki bukamcher internetowy , w którym można stawiać takie kupony systemowe jak w Fortunie(naziemnym) ? Chodzi mi dokładnie o 2/3 + Pewniaki, Bo nigdy nie zauwazyłem że można dodawac pewniaki na internecie. Może mnie ktoś oświecić czy istnieje taki bukmacher?
zdecydowana wiekszosc bukow jak nie wszystkie w jakich gralem, pierwsze lepsze z brzegu bet365, na bah u tez napewno sa

w bet365 masz nad selekcja zdarzen okienko gdzie pisze &#39;Standardowy&#39; klikasz i zmieniasz na &#39;Pewniaki&#39; i przy zdarzeniach pojawiaja Ci sie okienka, zaznaczasz kolo tego ktore ma byc pewniakiem

Do góry Bottom