Chyba nie mozna jednoznacznie podac jaki buk jest najlepszy,kazdemu odpowiadaja rozne czynniki,jeden woli ladna szate graficzna inny ma to w nosie ale woli wyzsze kursy,jeszcze inny woli czeste promocje,kto inne jeszcze inne faktory.Co ja polecam?-Otoz kilka(kilkanascie) bukow jednoczesnie-co tracimy otwierajac konto u innego buka?Hm-kilka minut cennego zycia,jakie stracimy na wpisywanie danych i ew. wyslanie dokumentow.Ja proponuje otwieranie kolejnych kont u kazdego z dostepnych polecanych bukow,dostajac przy tym odpowiedni bonus.Wazne,zeby kolejne konto otwierac DOPIERO po wyrobieniu otrzymanego bonusu.Potem sami sobie wybierzecie,przy jakim zostac na dluzej.A jak bedziecie chcieli zagrac za GRUBA kase,tu wazny bedzie kurs-posiadajac kilka kont,wybierzecie sobie najwyzszy.Fajna opcja,to trzymanie kasy na MB lub tym podobnych,i wplacanie okreslanej kwoty dokladnie na zaklad,zeby nie trzymac kasy u buka.Kazdy buk ma swoje promocje,ktore moga was zainterowac,ja np,jak przez ok miesiac nie obstawiam nic na WillHill(choc nie tylko),to zaraz dostaje info,ze dlugo nie gram i mi daja freebet za 5 czy 10euro za free,bez zadnych zobowiazan(dla kogos moze to byc smieszne,dla kogos duzo..)
Niektorzy oferuja na poczatek zaklad bez ryzyka czyli zwrot pierwszej stawki za kupon-Np:Stawiamy za max stawke na wybrane zdarzenie-trafiamy?Super-wyplacamy hajs i idziemy do innego buka.Wtopa?-tak samo(ew.jesli to bedzie freebet,to musimy go postawic i zobaczycie co dalej).
Czasem bedzie nas interesowalo jakies spotkanie i konkretny typ,powiedzmy "iles goli+bts+rozne" i co? kto takie zdarzenie ma?Ha! a my posiadamy wiele kont i sobie dobieramy buka...etc
Dla mnie nie ma jednoznacznej odpowiedzi jaki buk najlepszy,posiadam wiele kont i mi nie przeszkadza szata graficzna czy inne udziwnienia,wazne czy sa wyplacalni a ja gram to co JA chce,a nie to co mi oferuje dany buk
Sorki za brak polskich znakow...