Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem tutaj nowym użytkownikiem. Z bukmacherką jestem związany od około 3 lat. Jednak jak do tej pory moja przygoda z zakładami ograniczała się do okazyjnego grania pojedynczych kuponów u buków stacjonarnych. Pewne podstawy jednak już znam, więc nie jestem kompletnie zielony. Chciałbym zacząć grać częściej i że się tak wyrażę na większą skale. Co za tym idzie mało komfortowe staje się latanie co chwile do punktu. Do czego zmierzam? No do tego, że chciałbym zacząć grać w internecie. Jednak oferta bukmacherów jest tak obszerna, że nie mogę się zdecydować. Chciałbym abyście w miarę możliwości mi coś doradzili... Lub też pomogli podjąć sensowną decyzję. Czytałem tu u Was opinię na temat różnych bukmacherów, ale nie wszystkie są aktualne... A czasami różnią się one skrajnie. Przedstawię w skrócie moje oczekiwania:
- najczęściej gram piłke nożną, na tej ofercie chciałbym skupiać się najbardziej, czasami również żużel, hokej, siatkówkę. Trzymam się z dala od NBA. Tenis czasami zagram ale zazwyczaj sugerując się innymi graczami... wiedzę mam mizerną.
- zależy mi na łatwym sposobie wpłaty i wypłaty (mam konto internetowe w PKO) ,minimalna wysokość wpłaty dobrze gdyby nie była jakaś wysoka
- nie ukrywam, że cenię sobie przejrzystość i prostotę jeśli chodzi o stronę, ale to jest drobny szczegół.
- jakiś wiarygodny i sensowny bonus na początek byłby wskazany, żeby jakoś się z tym oswoić
- kursy w miarę rozsądne, nie muszą być najwyższe, ale też nie jakieś niskie. Rzecz jasna w złotówkach
- ogólnie chciałbym zacząć przygodę z konkretnym, wiarygodnym i sprawnym bukmacherem.
To są moje takie jakby powiedzieć wymagania. Oczywiście wiem, że nie da się ich spełnić wszystkich, ale wierzę, że przy Waszej pomocy dokonam odpowiedniego dla siebie wyboru. Dodam, że sam myślałem o Bet365,
BAH oraz BWIN. Pamiętajcie, że jeśli chodzi o grę online to dopiero zaczyna! Z góry dzięki za każdy pomocny post ????