no tak, widze wlasnie w tym i innych tematach czego mam zalowac jakies pol roku temu zadalem pytanie, dlaczego kursy u bukow sa w zamrazarce i spadaja to nikt mi nie odpowiedzial, bo nikt nie wiedzial, dlaczego tak jest a udzielali sie spece od gieldy jak sie okazalo ja sam sobie wystawiam kursy, wiec nie musze sie ograniczac do ustawek. Po prostu poszerzam jak to sie nazywa hmm pole dzialania chyba.Żałuj bo najpierw reaguje giełda a potem nasze bieda buki
To, ze kursy spadaja/rosna nie znaczy wcale, ze mecz jest ustawiony. Np w mlodej Anglii na ok pol godziny przed meczem pojawia sie info o skladach i jak druzyna dostaje wsparcie seniorow to kurs zaczynaja szalec. I jest tak zapewne w wielu ligach. Same buki potrafia manipulowac kursami ot tak, bez powodu. A co do znania sie na ligach, sportach itp to nie koniecznie trzeba sie na tym znac. Ja kompletnie nie mam o tym pojecia a jednak cos tam ugrywam.no tak, widze wlasnie w tym i innych tematach czego mam zalowac jakies pol roku temu zadalem pytanie, dlaczego kursy u bukow sa w zamrazarce i spadaja to nikt mi nie odpowiedzial, bo nikt nie wiedzial, dlaczego tak jest a udzielali sie spece od gieldy jak sie okazalo ja sam sobie wystawiam kursy, wiec nie musze sie ograniczac do ustawek. Po prostu poszerzam jak to sie nazywa hmm pole dzialania chyba.
edit: ustawial z was ktos kiedys mecze albo bral udzial w takim meczu?
Nadaje sie jak najbardziej. Szwecja, Serbia, Slowacja, Litwa, Argentyna, Peru, Brazylia, Vietnam, Mongolia, Honduras.... Te ligi sa kopalnia podejrzanych spotkan patrzac na to co dzieje sie na gieldzie i u Azjatow. Tenis ostatnio mocno przysiadl. Za bardzo chyba zaczeli w to wnikac i zawodnicy boja sie kombinowac.Piłka nożna nie nadaje się do gry na giełdzie, za duże ryzyko. Moim zdaniem tenis i konie, Betfair i geeks.