Masochizmem byłoby to bym miał przed postawieniem znalezionego ręcznie na oddsportal valuebeta sprawdzać czy prawidłowo pokazuje kursy i czy faktycznie kurs z Unibet jest najwyższy w danym przypadku. Musiałbym wchodzić na Unibet i do innych bukmacherów i to weryfikować. Teraz rozumiesz o czym pisałem? To była odpowiedź na tote darmowe porownywarki kursow sa gowno warte
masochizm? jedyny sposob na zarobienie pieniedzy na dluzsza mete to wylapywanie value i wiadomo, ze recznie tego nie zrobisz, ale sa odpowiednio platne programy
sprawdzaj recznie bo nie chce mi sie wierzyc by na te rynki unibet mial wieksze kursy niz pinnacle.
A gdzie ja napisałem, że chcę grać tylko na popularnych ligach? Tam jest najniższa marża, więc najczęściej tam są valuebety ale pisałem wyżej, że niby czemu miałbym się ograniczać do tych popularnych lig. Wszystkie ligi mnie interesują i różne dyscypliny.Wielu juz bylo takich co chcieli zarabiac na popularnych ligach, ale malo komu sie udalo choc znam ludzi, ktorzy robia te 2-3 % ale przy poteznych obrotach miesiecznych co ma jeszcze sens
PAtrzac na to co piszesz to chcesz skupic sie na jednym buku takze kariery nie zrobisz, szybciej Ci sie odechce niz zachce, ale zycze powodzenia
wystawić swój kurs chociażby i poczekać czy ktoś przyjmie - nigdy nie grales na gieldzie ?Czyli jak chcę pograć tę ligę argentyńską to co mam zrobić? Pozostaje wybrać Pinnacle z niższym kursem?
A co ty od razu wszystkie rozumy pozjadałeś? Właśnie się dokształcam, tu na forum oraz pytam brokera.Najpierw sie chlopoku doksztalc, poczytaj bo to sa mega proste i podstawowe rzeczy, a Ty nic nie ogarniasz
Nie ma nic prostrzego niz granie u brokerow.
Założyłem konto w iCard. Jak zasilić konto w tym portfelu? Wiadomo, że będę przesyłał PLN, nie euro.w sportmarket nie dziala skrill i netek, mozesz robic depo fintechami i grac w euro