>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brokerzy

H 115,3K

hagi84

Użytkownik
nie pograsz surkow u brokerow bo ich poprostu nie ma, jedynie odstepstwo ma sbobet, ale limity zenujace i za smeirdzace mecze daje voidy

Otrzymane punkty reputacji: +80
K 102

kristo45

Użytkownik
te darmowe porownywarki kursow sa gowno warte
masochizm? jedyny sposob na zarobienie pieniedzy na dluzsza mete to wylapywanie value i wiadomo, ze recznie tego nie zrobisz, ale sa odpowiednio platne programy
Masochizmem byłoby to bym miał przed postawieniem znalezionego ręcznie na oddsportal valuebeta sprawdzać czy prawidłowo pokazuje kursy i czy faktycznie kurs z Unibet jest najwyższy w danym przypadku. Musiałbym wchodzić na Unibet i do innych bukmacherów i to weryfikować. Teraz rozumiesz o czym pisałem? To była odpowiedź na to
sprawdzaj recznie bo nie chce mi sie wierzyc by na te rynki unibet mial wieksze kursy niz pinnacle.
Wielu juz bylo takich co chcieli zarabiac na popularnych ligach, ale malo komu sie udalo choc znam ludzi, ktorzy robia te 2-3 % ale przy poteznych obrotach miesiecznych co ma jeszcze sens
PAtrzac na to co piszesz to chcesz skupic sie na jednym buku takze kariery nie zrobisz, szybciej Ci sie odechce niz zachce, ale zycze powodzenia
A gdzie ja napisałem, że chcę grać tylko na popularnych ligach? Tam jest najniższa marża, więc najczęściej tam są valuebety ale pisałem wyżej, że niby czemu miałbym się ograniczać do tych popularnych lig. Wszystkie ligi mnie interesują i różne dyscypliny.
Skupiam się na najwyższych kursach a nie na jednym buku. Czytaj ze zrozumieniem. Jeśli będą na Sportmarket wyższe kursy niż na Unibet, to będę stawiał wyższe. Właśnie tego się chciałem tu dowiedzieć.
Prędzej jednak widzę sam sprawdzę niż otrzymam odpowiedź. Zarejestrowałem się więc na Sportmarket i zaczynam obserwacje/porównania.

K 102

kristo45

Użytkownik
Czy wy gracie najczęściej średnimi kursami u betbrokerów? Najwyższe kursy (a tylko takie mnie interesują) w Sportmarket mają czasami max stawkę wynoszącą 1 euro. To chyba jakiś żart? I to nawet na topowych ligach. To jest gra jak na ostro zlimitowanym koncie u bukmachera. Ten sam zakład mogę postawić za 50x albo i jeszcze wyższą stawkę na nie zlimitowanym koncie u buka pl, tyle, że z podatkiem (ew. w Betclic bez podatku). Wiadomo, kurs będzie niższy, ale nie aż tak bardzo a za to mogę coś pograć a tu takie limity?? Jestem w szoku. A porównując do Unibet, to te najwyższe kursy giełdowe czy z Pinnacle albo są porównywalne albo niższe niż na Unibet. Czasem na Unibet na tych samych ligach i zakładach przyjmują mi taką stawkę jaką chcę i jest to stawka z 5x wyższa niż na adekwatnym zakładzie w Sportmarket. Jestem mocno zawiedziony.

H 115,3K

hagi84

Użytkownik
nie mam pojecia co tam sie u Ciebie na koncie wyprawia, ale ja to moge w mecz wsadzic nawet tysiace euro w minute.
Nigdy nie widzialem jakiegos limitu 1 e w sportmarket.

K 102

kristo45

Użytkownik
A masz konto ogólne czy pozapisywałeś się do bukmacherów? Nie wiem czy to ma znaczenie ale wiem, że są dwie opcje gry. Te limity są ruchome
zauważyłem ostatnio. Wystarczy drobna zmiana kursu i są ogromne skoki (jak i spadki). Mam przykład, na gorąco, więc załączam zrzut ekranu. Zaraz po zrzucie limit skoczył ostro do góry ale często wisi to 1 czy 2 euro bardzo długo. Załączyłem drugi kupon, tam limit skacze między 2 a 4 euro.

Załączniki

Ostatnia edycja:
K 102

kristo45

Użytkownik
Czyli jak chcę pograć tę ligę argentyńską to co mam zrobić? Pozostaje wybrać Pinnacle z niższym kursem?
Nawiasem mówiąc kto tam w ogóle gra na tych giełdach za takie kwoty, dzieci?

Ostatnia edycja:
H 115,3K

hagi84

Użytkownik
u briokera nie wystawisz swojego kursu, bierzesz to co jest

Kursy wahluja jak cholera na tej gieldzie i innych platformach i po 5 sekundach moze byc lepszy kurs i mozesz zagrac za wiecej, wszystko jest uwarunkowane od danego rynku, czym bardziej popularna liga tym wieksze obroty - normalna kolej rzeczy

Najpierw sie chlopoku doksztalc, poczytaj bo to sa mega proste i podstawowe rzeczy, a Ty nic nie ogarniasz
Nie ma nic prostrzego niz granie u brokerow.

K 102

kristo45

Użytkownik
Najpierw sie chlopoku doksztalc, poczytaj bo to sa mega proste i podstawowe rzeczy, a Ty nic nie ogarniasz
Nie ma nic prostrzego niz granie u brokerow.
A co ty od razu wszystkie rozumy pozjadałeś? Właśnie się dokształcam, tu na forum oraz pytam brokera.
To będzie zupełnie inne granie niż u bukmachera w takim razie. Muszę czekać, nie wiadomo jak długo aż skoczy stawka do sensownej kwoty.
A przy małej płynności w niższych ligach mogę sobie czekać nawet cały dzień a i nie wiadomo czy się doczekam.
Pinnacle też nie daje za wiele na taki zakład w tej lidze, bo zaledwie 46 euro jak widać na powyższym obrazku.

Ostatnia edycja:
H 115,3K

hagi84

Użytkownik
a kto powiedzial, ze broker to zloty srodek?
Jakby tak bylo to by nikt nigdzie indziej nie gral tylko gral u brokera i nie palil kont
To jest tylko jedna z wielu opcji i nic po za tym

K 102

kristo45

Użytkownik
w sportmarket nie dziala skrill i netek, mozesz robic depo fintechami i grac w euro
Założyłem konto w iCard. Jak zasilić konto w tym portfelu? Wiadomo, że będę przesyłał PLN, nie euro.
Mam zatem zaznaczyć przelew międzynarodowy w iCard i podać pokazany tam nr. iban (długi ciąg liter i cyfr) przy przelewie z banku?
Zawsze jak robię przelew to podaję nr. konta odbiorcy, tutaj mam podać ten iban?

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom