>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brokerzy

H 180,4K

hagi84

Użytkownik
plusy takie ze grasz bez podatku, w sumie najwieksze kursy na rynku, masz do dyspozycji gielde, rynek azjatycki , pinn itp
Do takiej gry praktycznie konto niesmiertelne bo Cie nie zlimituja
Klikasz z ip polskiego, weryfka standardowa

Koszta, dokladnie nie powiem, nie znam wszystkich metod platnosci itp - musialbys sie konkretnie rozejrzec co maja w platnosciach

Otrzymane punkty reputacji: +1276
6 562

69gbhbak

Użytkownik
Gram tylko w efortuna czyli z podatkiem. obstawiam przeważnie remisy około 20-50 spotkań tygodniowo piłka nożna i hokej, od 5zł do 50zł na spotkanie.
Chciałem od was dowiedzieć się jakie są największe plusy i minusy gry np. w sportmarket, jakieś są koszty są które obniżają zysk tygodniowo albo miesięczny. bo rozumiem że tam obstawia się bez podatku?

Oczywiście gra w sportmarkek albo w innym brookerze daje dostęp to wysokich kursów i limitów ale na początek jak obstawiasz remisy zwłaszcza główne ligi to dobry jest 888starz .Marże na głównych rynkach 1 x 2 od 1,5 -2,5 %. .(często lepsze niż u brookerów)

E 0

ermano

Użytkownik
Mam raczej nietypowy problem. W 2018 wypelnilem formularz zgloszeniowy do Bet-football, chcialem uzyskac dostep do Orbit. Bet-football odpowiedzialo na maila podanego w formularzu. Kazali zrobic weryfikacje KYC, dokonac pierwszego depozytu. Wszystko sie powiodlo i uzyskalem dostep do Orbita. Traktowalem to konto jako pomocnicze, wiec czasami zyski czasami straty. Konto ma dobra historie i dostalem lewar 10x. Chce doladowac konto i tutaj niespodzianka, Bet-football nie ma mnie w swojej bazie danych. Nie widza mojego maila, na ktory odpowiedzieli w 2018, nie znam nazwy uzytkownika, ktora moze mi nadali a moze nie, ale na pewno jej nie mialem jeszcze nadanej podczas pierwszej wplaty. Konto w Orbit jest caly czas aktywne i dziala bezproblemowo. Posrednik, czyli Bet-football nie potrafi mnie zidentyfikowac po mailu i po loginie w Orbit (lub w tym wypadku procedura im nie pozwala). Czy ktos z Was spotkal sie z podobnym przypadkiem? Konto pewnie zamroze (nie bede uzywac), wiec nawet po dluzszym czasie jak ktos bedzie czytal i bedzie mial jakis pomysl to niech pisze, z gory dzieki.

Z 0

zabski1971

Użytkownik
Siema. Mam pytanko odnosnie brokerów. Od kilku lat mieszkam za granicą, ale zamierzam wrócić do Polski. I zależy mi na grze na betfair, oczywiście przez Brokera.
Jak z formalnego punktu widzenia wyglada sprawa brokerów odnośnie polskich przepisów hazardowych. Czy broker jest uznawany jako podmiot oferujący hazard czy jako pośrednik nie podlega takowym przepisom. Czy grozi cos za gre przez brokera na terytorium Polski>

E 0

ermano

Użytkownik
Nie wchodzac glebiej w szczegoly to polskie przepisy hazardowe sa restrykcyjne, wiec cos grozi. Jest lista stron hazardowych, ktore maja ograniczenia w dostepie z terytorium Polski. Brokerzy rowniez sie na niej znajduja. Proponuje Ci sprawdzic betinasia, ktory nie ma ograniczen z terytorium Polski, co moze sugerowac, ze nie lamie sie prawa polskiego.

Baxton 4,4K

Baxton

Użytkownik
Siema. Mam pytanko odnosnie brokerów. Od kilku lat mieszkam za granicą, ale zamierzam wrócić do Polski. I zależy mi na grze na betfair, oczywiście przez Brokera.
Jak z formalnego punktu widzenia wyglada sprawa brokerów odnośnie polskich przepisów hazardowych. Czy broker jest uznawany jako podmiot oferujący hazard czy jako pośrednik nie podlega takowym przepisom. Czy grozi cos za gre przez brokera na terytorium Polski>
Ja większość czasu gram z Polski na Betfair (głównie kraj Irlandia, UK, wcześniej Hiszpania ale tam własna domena i okrojona), sam zarządzam wpłatami i wypłatami, bo operuję na "otrzymanych" pakietach, buk + wallet oraz wiadomo, urządzenia, proxy etc, zakładam, że nie tylko ja tak gram ale chodzi Tobie o legalną grę z tego co rozumiem, aby wprowadzić pieniądze w obrót, wtedy broker staje się pośrednikiem, który umożliwia obejście prawa ale czy to legalne? W sumie nie jest na liście domen zakazanych taka betinasia, ale jak większość nielegalnych, offshorowych buków na przykład. W sumie liczy się gra, wpłata i wypłata, jak ja to robię przez wallety to nie jest dowód na grę, więc możesz próbować tej drogi, chyba, że wypowie się ktoś mądrzejrzy odnośnie prawa, które omijamy jak możemy :)

Otrzymane punkty reputacji: +50
ulotki223 60,5K

ulotki223

Użytkownik
Generalnie doopoki nie kupujesz mieszkania, samochodu, nie jedziesz na droga wycieczke zagraniczna, kupujesz telewizora za 30 tysiecy placac karta/sasiad nie doniesie nic ci nie grozi.

Jest taki program szpiegowski ktory szpieguje konta dla urzedu skarbowego, ale on przeszukuje tylko tych co sie zarejestrowali w companies house, maja legalna dzialalnosc itp ew jesli ktos pobiera benefity, ja na to leje, jestem poza systemem, konta bankowe zalozylem jak jeszcze pracowalem i teraz nie rzucam sie w oczy i zyje

Ja przez 5 lat w UK nie zaplacilem nawet pensa podatku czy ubezpieczneia spolecznego, nie rejestrowalem firmy a przychody rzedu 8000--10000 funtow miesiecznie i nikt sie nawet nie zorientowal, normalnie wplywa na konto i wydaje.

Ale ja oczywiscie gram tez u bukmacherow wiec jest tyle wplat i wyplat ze nawet sam sie nie moge polapac czy wszystko wyplacone, nawet nie chce mi sie sprawdzac

A tutaj gra jest bez podatku.

Malo tego nie place podatku lokalnego od 7 lat i komornik choc odwiedza dom i zostawia kartke (tyle moze) to nawet nie pomysleli zeby wejsc na konto, widocznie jest ciche przyzwolenie, bo jakby wchodzili to by sie ludzie bardziej poslugiwali gotowka a to oznacza brak przychodow dla bankow wiec nie sciagaja z kont,a teoretycznie moga i mieliby slusznosc

Kraj zszedl na psy i mnostwo ludzi nie placi rachunkow wiec nawet nie chce im sie scigac, musieliby pozamykac 2/3 ludzi, a skoro jest totalny burdel to ja to wykorzystuje

W Polsce jest prawo ale to fikcja ja bym sie nie przejmowal, gral normalnie, martw sie jesli nieruchomosc kupujesz, ale i to mozesz ominac, wystarczy jakis spadeczek rpzyjac itp

Tam sie liczy kogo znasz, komu uslugujesz, a prawo sie znajduje takie jakie trzeba w danej sytuacji, temu krajowi blizej do Mongolii niz cywilizowanego swiata

To jest panstwo teoretyczne ja bym sie nie przejmowal przepisami

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom