>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brokerzy

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
nie sugeruj sie tym co jest napisane na surebety, lepiej pytaj ludzi tutaj tam masz informacje w wiekoszisc juz nieaktualne/zdezaktualizowane, branza szybko sie zmienia, cos co bylo rok/dwa temu aktualne moze wygladac zupelnie inczej. co do min stawki na pinnku/ps3838 to jest to 5EUR

na ac88 lata temu (chyba 2017?) jak robilem pierwsze depo to byl wymóg minimum 1k euro, tak mi cos swita w glowie, jak to wyglada teraz nie wiem.

K 102

kristo45

Użytkownik
Napisałem też do Sportmarket i faktycznie jest tak jak piszesz. To jeszcze zapytam o coś, skoro są chętni do odpowiedzi. Gram testowo, wirtualnie na oddsportal i obstawiam tylko zakłady typu valuebet (wstępnie wybieram na oko a potem przeliczam kalkulatorem). Po 216 zakładach wychodzi mi, że najwięcej opłacalnych zakładów, po najwyższych kursach daje Unibet.
Nie Pinnacle, nie Betfair czy Bet365 tylko właśnie Unibet (którego nie ma u brokerów). I dlatego tylko na Unibet ROI mam na niewielkim minusie aktualnie (ze dwa dni temu było na plusie). Reszta buków to spory minus. Pinnacle jest najniżej z tych bardziej znanych.
Z tego co widzę na stronie Sportmarket, to mają poza Pinnacle jeszcze Sbobet, Betfair a reszta mało znana i pewnie nie wszystko dostępne dla Polski. Na liście w oddsportal mam z tej listy tylko Pinnacle i Betfair. Oczywiście na oddsportal tylko z VPN działam, bo inaczej miałbym tylko buki z pl. Pytanie czy w Sportmarket ci inni bukmacherzy i giełdy, których nie wymieniłem oferują lepsze kursy niż Pinnacle i Betfair ? Absolutne minimum to kursy jak na Unibet, inaczej będę tracił. A stosuję wyłącznie matematykę, więc jest to obliczalne. No chyba, że 216 zakładów to jeszcze za mała próba by wysnuwać takie wnioski. W każdym razie obecnie na Pinnacle mam ROI -19,5, Betfair -14,7 a Unibet -7,3. Generalnie od początku Unibet był nr. 1 na liście albo nr. 2 a Pinnacle i Betfair daleko w tyle i nie wygląda na to by sytuacja miałaby się zmienić w tej kwestii.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
nie graj wirtualnie to strata czasu. czemu? na kartce sobie wygrales w unibecie, w rzeczywistosci to jak bedziesz tam wygrywac dostaniesz blyskawicznie limit i bedziesz sobie mogl pograc za 5 zl. czy tam 1 euro. ja ogolnie nie polecam w ogole zakladow w aktualnych czasach, teraz ma to niewielki sens. wiekszosc bukow jest "teoretyczna" tzn istnieje, ale jak przychodzi co do czego ze chcialbys cos zagrac za zwyczajna stawke to nagle 100 euro okazuje sie jakims chorym majatkiem. jeden pinnek sie ostal ze tam sie da pograc gdy sa puszczone limity przed meczem.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
nie graj wirtualnie to strata czasu. czemu? na kartce sobie wygrales w unibecie, w rzeczywistosci to jak bedziesz tam wygrywac dostaniesz blyskawicznie limit i bedziesz sobie mogl pograc za 5 zl. czy tam 1 euro. ja ogolnie nie polecam w ogole zakladow w aktualnych czasach, teraz ma to niewielki sens. wiekszosc bukow jest "teoretyczna" tzn istnieje, ale jak przychodzi co do czego ze chcialbys cos zagrac za zwyczajna stawke to nagle 100 euro okazuje sie jakims chorym majatkiem. jeden pinnek sie ostal ze tam sie da pograc gdy sa puszczone limity przed meczem.
czy tak kompletnie strata czasu ? nie powiedziałbym - zawsze warto na początku pograć "na sucho" dzieki temu masz pewien obraz grania i powiedzmy sobie szczerze 99,9% osób początkujących przegrywa.

K 102

kristo45

Użytkownik
W Unibet mam od dawna limit na zasadzie takiej, że zakład idzie do akceptacji i raz mi przyjmą za taką stawkę jak chcę a innym razem za grosze. Natomiast tu nie o to chodzi by grać na Unibecie a o porównanie z betbrokerem gdzie limitów nie ma i nie ma podatku jak w pl.
Na oddsportal gram jedynie po to by się przekonać jacy bukmacherzy statystycznie dają najlepsze kursy dające przewagę nad bukiem. Problem w tym, że tam nie ma części bukmacherów jacy występują u betbrokera, stąd pytanie do użytkowników Sportmarket. Mógłbym tez zapisać się do takiego betbrokera, który oferuje grę demo/wirtualną ale nie wiem czy ma to sens, bo docelowo plan jest zapisać się do Sportmarket a tam nie ma takiej opcji i jest inny zestaw buków.

H 115,3K

hagi84

Użytkownik
pytanie co grasz bo jak popularne rynki typu ligi niemieckie, angielskie i inne gowna to nie ma opcji by unibet mial wyzsze kursy, czasem ten oddsportal zle aktualizuje kursy.

Zeby ci pomoc musialbys powiedziec co grasz, wtedy mozna Ci bardziej podpowiedziec

Na sportmarket masz jeszcze gielde, na topowe ligi wiadomo najwyzsze kursy
Sbo itp odpada bo gowniane limity

Ps, nie musisz korzystac z vpna na sportmarket.

K 102

kristo45

Użytkownik
pytanie co grasz bo jak popularne rynki typu ligi niemieckie, angielskie i inne gowna to nie ma opcji by unibet mial wyzsze kursy, czasem ten oddsportal zle aktualizuje kursy.

Zeby ci pomoc musialbys powiedziec co grasz, wtedy mozna Ci bardziej podpowiedziec

Na sportmarket masz jeszcze gielde, na topowe ligi wiadomo najwyzsze kursy
Sbo itp odpada bo gowniane limity

Ps, nie musisz korzystac z vpna na sportmarket.
Pisałem, że korzystam z VPN na oddsportal, inaczej jest tam tylko 7 polskich buków. Za to z VPN długa lista zagranicy a nie ma ani jednego z pl.
Wiem, że Sportmarket nie wymaga VPN. Ale trzeba mieć odpowiednie DNSy wpisane
w ustawieniach karty. Ja akurat miałem takie wpisane od dawna (1.1.1.1 i alternatywny 1.0.0.1). Nie działa ich strona np. na 8.8.8.8.
A co do tego co gram - wszystko co ma średni payout powyżej 92%. W zasadzie więc to dotyczy większości przypadków, na handicapach czy over/under często ten warunek jest spełniony. A sporty to tj. piłka nożna, hokej, tenis, koszykówka. Ale głównie piłka nożna. Najwięcej jest okazji do postawienia oczywiście na tych głównych ligach w piłce nożnej ale tych głównych nie ma aż tak wiele względem całej reszty. A w czym jest Unibet najlepszy, to w sumie nie sprawdzałem, bo to mało istotne, ważne, że wychodzi najlepiej ze wszystkich na liście. Czemu miałbym się ograniczać tylko do głównych lig w piłce nożnej? Valuebet to valuebet. Na Pinnacle zaledwie 34 zakłady zawarłem a w tym czasie na Unibet 79 potem jest Bet365 41 ale tego buka też nie ma u betbrokerów, następnie Betfair 30 zakładów i reszta już mniej. Przy okazji wie ktoś co oznaczają na oddsportal w statystykach w ROI wg. bukmachera i w kolumnie "łączna liczba prognoz" te duże liczby podane większą czcionką po lewo obok ilości zakładów? Rzeczywista liczba zakładów jest podana w nawiasie i szarą, małą czcionką. Choć jak liczę ręcznie to też się nie do końca zgadza, jest nieco więcej w rzeczywistości a w niektórych przypadkach zero zakładów a jest w tabeli jakiś zarobek podany, strata i ROI. Podane wyżej dane to liczenie ręczne. W tym nawiasie gdy czasem jest zero to obok po lewo jakaś 2 albo 3 cyfrowa liczba.

H 115,3K

hagi84

Użytkownik
normalne, jesli odczytuje polskie ip to skanuje tylko polskie buki oddsportal

Oddsportal jest nie miarodajny co do wahlowania kursow, sprawdzaj recznie bo nie chce mi sie wierzyc by na te rynki unibet mial wieksze kursy niz pinnacle.

Otrzymane punkty reputacji: +90
K 102

kristo45

Użytkownik
normalne, jesli odczytuje polskie ip to skanuje tylko polskie buki oddsportal
Oddsportal jest nie miarodajny co do wahlowania kursow, sprawdzaj recznie bo nie chce mi sie wierzyc by na te rynki unibet mial wieksze kursy niz pinnacle.
Może i normalne ale jeszcze nie tak dawno tak nie było. Ponadto niby czemu ma nie być pl buków na zagranicznym IP i odwrotnie na polskim? Nikt nie każe grać na nie swoich bukach, tylko chodzi o porównanie kursów i zobaczeniu średniej a im więcej buków tym lepiej. Średnia z 7 bukmacherów do niczego mi się nie przyda. Szukając np. value dla pl buka, to patrzę na średnią z buków zagranicznych, bo jest ich więcej i bardziej wiarygodne kursy. Wygodniej by było gdyby wszyscy byli razem, nie musiałbym grzebać w ofercie polskiego buka w poszukiwaniu zdarzenia. Co masz na myśli o sprawdzaniu ręcznie? Nie zwracam uwagi na ten ich kalkulatorek jeśli o to ci chodzi, tylko liczę ręcznie patrząc na kursy. Natomiast grzebanie w ofertach buków i porównywanie kursów no to sorry ale to byłby masochizm. Nie po to jest porównywarka by każdy kurs weryfikować u źródła. Mogę tak sprawdzić jedynie dla testu z ciekawości z 5 kursów w 5 meczach czy pokazuje poprawnie u tych dwóch bukmacherów. Wiadomo, że są spore opóźnienia w prezentacji kursów i to jest normalne ale opóźnienie powinno być mniej więcej jednakowe dla każdego buka.
To jak odpowie mi ktoś jak to jest z tą wysokością kursów? Jaki bukmacher w Sportmarket ma zazwyczaj najwyższe kursy? Jak ktoś gra dłużej na pewno ma w głowie albo w statystykach kto jest faworytem lub jaka jest czołówka.

H 115,3K

hagi84

Użytkownik
te darmowe porownywarki kursow sa gowno warte
masochizm? jedyny sposob na zarobienie pieniedzy na dluzsza mete to wylapywanie value i wiadomo, ze recznie tego nie zrobisz, ale sa odpowiednio platne programy
Wielu juz bylo takich co chcieli zarabiac na popularnych ligach, ale malo komu sie udalo choc znam ludzi, ktorzy robia te 2-3 % ale przy poteznych obrotach miesiecznych co ma jeszcze sens
PAtrzac na to co piszesz to chcesz skupic sie na jednym buku takze kariery nie zrobisz, szybciej Ci sie odechce niz zachce, ale zycze powodzenia

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Może i normalne ale jeszcze nie tak dawno tak nie było. Ponadto niby czemu ma nie być pl buków na zagranicznym IP i odwrotnie na polskim? Nikt nie każe grać na nie swoich bukach, tylko chodzi o porównanie kursów i zobaczeniu średniej a im więcej buków tym lepiej.
maja reklamy bukow na swoej stronie i aby byly skierowane do 'odpowiednich odbiorcow' to sobie jeszcze 'poukrywali' buki zakazne w danych panstwach, czy tak sie dogadali czy sami z siebie wpadli na taki pomysl nie wiem, ale ja to tak wiaze. mieli taki kaprys i tak zrobili po prostu.

jak wejdziesz na strone bez adblocka to z pl ip amsz reklamy pl bukow, jak z franc ip to francuskie buki 'legalne' i analogicznie z innymi krajami jest tak samo. kasa z reklam kasa z reflinkow itd no i % kasy frajerni ktora zrobila konto z linka i przegrywa u buka
:)

6 492

69gbhbak

Użytkownik
Stała się rzecz straszna .Bukmacher Dafabet przestał obsługiwać użytkowników z Polski:(
Wobec tego chciałem się dowiedzieć czy na którymś brokerze jest możliwość korzystania z tego samego softu ?,
Gdzieś przeczytałem ,że Jakiś Maxbet ma takie samo oprogramowanie ,ale nie wiem czy to jest aktualne i na którym brokerze go można znaleźć ?

6 492

69gbhbak

Użytkownik
Interesuje mnie czy można stawiać arbitraże między betbrookerami. Z jednej strony pinek a z drugiej jakiś inny bukmacher na innym betbrookerze najlepiej wypłacalny i tworzący surebety które możnaby znajdować na płatnych wyszukiwarka.
Coś na wzór Pinek ~ Dafabet

Do góry Bottom